Ben devlette doktorluk yapan ama kendi özel kliniginde de çalısan bir doktordan olmuştum. Burnumu begeniyorum memnun kaldım. Ama olmadan önce iyice bir arastır doktorları.
Bana biraz emrivaki yaptilar devlette oldugu icin isin sıkıntisi yks ogrencisiyim ben okulum ve dershanem var kayip kayiptir bi haftada olsa mantigindayim. Doktora dile getirdim tinlamadi fazla ve sinav haftama denk gelirse napicam o tarihi iptal edebilirler mi diye dusunuyorum da
Dogru haklısın. Ama bence acelen yoksa boş bir zamaninda olmak daha mantıklı. Sonuçta yksden sonra tatilin olucak. Ben de uni tatilinde olmustum cok da rahat ettim
Anladım. İnşallah sınav zamanina denk gelmez. Doktor da srfsizlik yapmış orası ayrı. Sonucta sen hastasın ve seninle boyle davranması hoş degil. Artık dua etmekten başka da yapılabilecek bir sey yok sanıım
Off insallah yaa, doktor cidden tuhafti yaninda asistanlarda vardi amaci sirf kendisini ustun gormekti baska bir sey degildi kesinlikle hocalari iyi ama ondan eminim de asistanlar 🤦♀️ evet haklisin dua etmekten baska bir sey kalmiuorr..
Hani mhrsden randevu bakıyorsun ya doktorlara. Plastik bolumunden. orada adı geçen doktorların hepsinin adıni yaz internete ve yorumlarına da bak iyice. Ben ôyle yapmiştım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bize buraya yeni mezun bir doktor geldi iki hastaya yapmış çok güzel olmuş ama İstanbul a gidiyo
doktorun ismi ne estetikmi yapmis
Estetik icin mi?
Evet
Ben devlette doktorluk yapan ama kendi özel kliniginde de çalısan bir doktordan olmuştum. Burnumu begeniyorum memnun kaldım. Ama olmadan önce iyice bir arastır doktorları.
Devlette olucaktım normalde o doktordan. Ama korona falan vardı. İzin verilmiyordu bu yüzden özel kliniğinde oldum
Anladim ameliyat tarihini sen mi sectin yoksa onlar bi gun onceden aradilar mi
Bana dedi ki yaklaşık 1 hafta sonra falan sana sıra gelir. Ben de seni ararım 2 gun öncesinden dedi. Ben de tamam dedim.
Ben erken olmak istiyordum bu yuzden sıram geldiginde gidip oldum.
Bana biraz emrivaki yaptilar devlette oldugu icin isin sıkıntisi yks ogrencisiyim ben okulum ve dershanem var kayip kayiptir bi haftada olsa mantigindayim. Doktora dile getirdim tinlamadi fazla ve sinav haftama denk gelirse napicam o tarihi iptal edebilirler mi diye dusunuyorum da
Yksye daha cok var. Eger olucaksan tatilde olman daha mantıklı olur
Okullar açılcak ama ya doğru unutmuşum
Diger yıl olsan olmaz mı?
Cok ugrastim git gel randevu almaya calis bayadir bekliyorum 🥲
Bide 10 bin dediler seneye daha cok artmasi bekleniyormus ailem karsilayamaz..
Ohaa devlette 10 bin mi olmuş. Ben 1 yil once oldum ozelde 10 bin
Dogru haklısın. Ama bence acelen yoksa boş bir zamaninda olmak daha mantıklı. Sonuçta yksden sonra tatilin olucak. Ben de uni tatilinde olmustum cok da rahat ettim
Maalesef😔
Acelem fiyat icin var
Senin İyileşme durumunu bilmiyorum. Ameliyatın zor mu gecer vs. Ama ben 2 hafta icinde kendi islerimi halledebilecek duruma gelmiştim
1 hafta kötüydü. Ama 1 haftadan sonra iyi oluyo. Zaten agrı kesici veriyo doktor agrın da azalıyo
1 hafta surer sonra kendi islerimi yaparim dersler sorun degil hallederim tek sıkıntı sinav haftalarimdan birisine denk gelmesi ihtjmali yiyip bitiyor
Doğru. Doktorla konuş istersen. Tahmin edebiliyorlar sureyi.
Soylemedi inat gibi
Merakta birakti sanirim kucuk olmamla da alakali dalga gecmek hoslarina gitti
Aglicam sinirden ya hastaneyi aradim yuzume kapattilar bir de
Anladım. İnşallah sınav zamanina denk gelmez. Doktor da srfsizlik yapmış orası ayrı. Sonucta sen hastasın ve seninle boyle davranması hoş degil. Artık dua etmekten başka da yapılabilecek bir sey yok sanıım
Off insallah yaa, doktor cidden tuhafti yaninda asistanlarda vardi amaci sirf kendisini ustun gormekti baska bir sey degildi kesinlikle hocalari iyi ama ondan eminim de asistanlar 🤦♀️ evet haklisin dua etmekten baska bir sey kalmiuorr..
Bu süreçte başka doktorları da bir arastır istersen.
Gazi ye gittim cok kotu asiri derece orada doktor yok asistanlar doktorlar yapiyormus ameliyati sanirim
Tavirlari vs de cok kotu hic begenmeyip aglayip cikmistjm olmadi diye
Randevu aldigim ilk gun bi doktor vardi cok tatliydi gercekten 18 e 1 ay varken almistim randevu onun sayesinde oldu keske o olsaydi bugun..
Hani mhrsden randevu bakıyorsun ya doktorlara. Plastik bolumunden. orada adı geçen doktorların hepsinin adıni yaz internete ve yorumlarına da bak iyice. Ben ôyle yapmiştım
Yokki ben onlara da baktim yok doktor yok olanlarda da yorum falan yok
Nerde yaşıyorsun. İstersen senin icin bir arastırma yapabilirim
Ankaradayim
Sinan oksüz diye bir doktor buldum. İnstagram adresi de var. Ona da bi bakabilirsin
mehmet sonmeze de bakabilirsin İnstagram adresi yok ama doktortakvimi sitesinden 22 oyu var
Tamam bakiyim bi onlara cok tesekkur ederim😘
Rica ederimm 🥰
Anlamadım neyi sordugunu
Bütün?
ben oldum
Özele git