Merhaba tıp çok gelişti. 15 sene önce paslı demir girmisti. 20 dikiş atıldı. 10 iç ve 10 dış. Şimdi lazer filan yaptırsam iz tamamen silinir mi acaba. deri kalınlaşır mi

Merhaba tıp çok gelişti. 15 sene önce paslı demir girmisti. 20 dikiş atıldı. 10 iç ve 10 dış. Şimdi lazer filan yaptırsam iz tamamen silinir mi acaba. deri kalınlaşır mi

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Derin yara izleri asla eski haline dönmez maalesef tıp o kadar gelişmedi. Ama çeşitli yöntemlerle belli bir seviyeye kadar geriletilebilir.
Derin değil ki
15 sene önce 20 dikiş atılıp bu halde olan yaralanma derindir :)
10 iç 10 dış. Siz ne iş yapiyosunu?
Öğrenciyim.
Ne ogrencisi
Tıp
Ogrencisin daha. Iş en iyi sahada öğrenilir. Sen mezun olana kadar çok şey değişir. tip kitapları iki senede bir değişiyor ayrıca Ben yapay zeka çalışıyorum. Makine öğrenmesi kodlarla uğraşıyorum. Tıpı geliştirmeye çalışıyoruz
Ne ameliyatlar yapılıyo hiç iz yok.
Son 2 senedir istemediğim kadar sahadayım, gelecekte ne olur hiçbir fikrim yok şu an için konuştum. Dermis tabakasına ulaşan yaralanmalar epidermis aksine tamamen eski haline dönüş göstermez. Ve hayır tıp kitapları iki senede falan değişmez, yeni bir buluşun ya da ilerleyişin tamamen kanıtlanıp literatüre katılması uzun zaman alır. Dediğim gibi 20 yıl sonrası için konuşmuyorum.
2 senelik doktorla 40 senelik doktor aynı mr a bakınca aynı şeyleri görmezler. Boş egosun yemin ediyorum. Hiçbir şey bilmiyor sunn. Senden doktor olmaz. seviye de yerlerde her sene zaten.. benim ailemin yarısı doktor. Biliyorum diyerek bir bok bilmeyenlerdensin. Yazık senin hastalarına. Aynı seyleri ezberle dur. Sana da bu yakışır. sen kimi eziksiyosun. Tıp kadar puan yaptım ben. Sözel cümlelerden bahsetmiyorum. Bilim teknoloji dört nala geliyor. Size pek ihtiyaç kalmayacak. Işinizi makinler yapacak. Güzelim. bye.
Güzel aşağılık psikolojisiymiş. Makineye öğretmeye çalışacağın kadar kendin öğrensen iyi olurdu. Madem işimi robotlar yapacak kızlar soruyorda neden cevap arıyorsun?
Lafa bak ya salağı. Bossssnsun yürü anca gidersin
Yemin ediyorum kimlere doktor diyoruz ya..
Kasap olmuşsun
Türkçe yazmayı öğren sen en iyisi boş ver.
Sana kendime saygımdan cevap vermicem. Onu bile haketmiyosun
Fake olduğun da belli
👍