Yüzdeki siyah noktalardan nasıl kurtuluruz ? Var mı bir ilacı veya ne yapmamız lazım? Özellikle bayanlar, size sorum, bi kaç tane siyah nokta çıkıyor ne yapmalıyım? siyah noktalarsiyah noktalara çözüm nedir?
kesinlikle ve kesinlikle oynama.artı sakın limondur kolonyadır.maskelerdir sudur budur kullanma.yuzunde ilerde nokta halinde delinmeler olabilir.21 yasındayım.benm strese baglı sivilce ve siyah nokta cıktı.hayatımda ilk defa boyle bsy yasadm.büyük depresyna girdm.evde hcbsy yapmadım.direkt dermatolog.clindoxyl ve isotrexin verdi.Allah binlerce kez razı olsun hepsi gecti.şu an yuzum parlıyor resmen.bosuna doktorlar yok..mutlaka doktora gorun evde bsy yapma.
Birebir kurtulmak icin tutkal onerim var.. Tutkal kucuk sisede 1 2tlye satiliyor burnuna sur ince tabaka halinde ve kurumasini bekle yok beni cok rahatsiz eder diyorsan.. Bir bucuk kasik ilik (sicak) sut ile bir kasik jelatini karistir ve burnuna sur ve biraz bekle sonra da sok jelatini birebir kaldirir.. :) her iki yontemde
Annemin ogududur inegi olan bir aileden sut alicaksin o cig sutun kaymagi oluyor yarimsaat yuzune sur bekle yuzun tertemiz ve parlak ve pürüzsüz olur en iyi guzellik kremleri bu kadar etki etmez ayrica turk kahvesi icinde zeytin yagi bir iki damlat elinle piling yap ama ama devamli duzeldigini goruceksin ama sutun kaymagi inan bana cok ise yariuor insanin cildini genclestiriyor
Hayir olur pismeden uzerinde oluyo bekliyince ozellikle cig sut pismis olmayacak eskilere sor soylerler inan dene cok hakliymis diyeceksin tambir maske yuz icin piril piril bebeksi olur pürüzsüz
buharla yumuşatıp sıkabilirsin fakat büyükse sıkılabilir küçükse çıkmaz.
imex diye kapatıcı özelliği olan bi krem var onu düzenkli kullanınca sıyah noktaları kökünden çıkarıyor kolay kolayda oluşmuyor ama sabırla ve düzenli kullanman lazım.
bide cleandoksyil var oda kurutarak temizliyor her ikiside işe yarıyor.
siyah noktalar yalnızca burnundaysa yada tek bölgede yoğunlaşmışsa siyah nokta bantları var onlardan kullanabilirsin doğru kullandığında işe yarıyor.
bir bakim merkezinde tek tek siyah noktalarini sıktır/kendin sık daha sonrasinda duzenli olarak yuzune bakim kremleri uygulayarak eskisi kadar cikma oranini azaltabilirsin ya da yagli yiyeceklerden uzak durabilirsin bence en net cozum bu
Siyah maske önerisinde bulunan çok kişi olmuş ama tavsiye etmem soyarken yüzdeki çok ince tüğleri alabiliyor belli aralıklarla yapıp bıraktıkdan sonra yüzdeki tüğlenme çok belirgin bir şekilde anlasılıyor
Ben bu konuda bir cilt doktoruna gitmistim hani istersen cok iui beslen istersen cok iyi urunler kullan sadece bir kismina etki edermis tam sonucu asla goremezmissin
Siyah yüz maskesi var çok ucuz. Her yerde bulabilirsin. O çok işe yarıyor arkadaşımda denedi. Şu an siyah noktaları yok denecek kadar az ve belli olmuyor.
Hayır öyle yapıp hepsini temizledikten sonra veya bir kısmını yaptıktan sonra ıslak mendille güzelce sil veya yıka hiçbir şey kalmıyor Tek kötü yanı tel tokayı bastırdığında izi kalıyor ama geçer yani sabaha kadar
en iyisi o çünkü burda denilen bir şeyi kullanırsan belki ciltten cilde değişiklik yapıp sana daha çok sivilce ve siyah nokta kazandırabilir doktor en iyisi
parmaklarına kuvvet elinden geldigi kadar yüzünü yaralamadan sıkmaya çalış :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
siyah nokta bantları hepsini söküyor bildiğin yüzünden. ama yenisi çıkıyor yine malesef :/ yinede ben uzun süre kullanmadım belki uzun süre kullanınca geçiriyordur
dun aksam haberlerde vardı. yzuune 8 saat uygulanan bır malzeme. ınternetten bulabılırsın dogum lekesı dahıl gecırıyormus dedıler. belkı faydalı olabilir senın için
oda sıcaklığındaki bir bardak suya yarım limon sıkıp bir kavanoza koyuyorum sabah akşam pamuk yardımıyla yüzüme sürüyorum durulamana gerek olmuyo yapışkanlık hissi falan yok en son bunu denedim ve bir tek bunda fayda gördüm sağlıklı bişey sonuçta 😛
En İyi Cevaplar