Hamile biri vitamin değerlinine bakmak için kan testi veriyor bu teste hamile olduğu sonuçta çıkar mı yoksa normal rutin değerlerimi çıkar
Gebelik çıkar
Gebelik çıkmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hamile biri vitamin değerlinine bakmak için kan testi veriyor bu teste hamile olduğu sonuçta çıkar mı yoksa normal rutin değerlerimi çıkar
Kan testinde hamilelik için hangi değere bakılır?
Beta HCG hormonu, alfa ve beta olmak üzere iki alt türü bulunan insan koryonik gonadotropin hormonunun beta türüdür. Gebeliğin oluşumuna ilişkin en erken evrelerde bile HCG hormonu önemli düzeylerde artış gösterdiğinden gebelik testi olarak en sık kullanılan parametredir. Kanda ve idrarda kolaylıkla testi yapılabilir.
E nabızdan tahlil sonucumdan afla beta hcg olarak arattım hiçbir şey çıkmadı yani sonuçta gözükmez değil mi
Ayrı ayrı da baktım çıkmadı
Cevap
2Cevap
Testi ne için yaptırdığınıza bağlıdır, Beta HGC değeri ölçülürse belli olacaktır, aksi halde belli olmaz
E nabızdan tahlil sonucumdan beta hcg olarak arattım hiçbir şey çıkmadı yani sonuçta gözükmez değil mi ( ayrı ayrı da arattım )
Gebelik testinde farklı değerler aranır, elinde ki testte hgc olmadığına göre durum belli olmayacaktır için rahat olsun
Çok teşekkür ederim bilgi için
Çıkmaz hcg değerine bakılmaksızın çıkmaz
E nabızdan tahlil sonucumdan hcg olarak arattım hiçbir şey çıkmadı yani sonuçta gözükmez değil mi
Aninda kacis yok
Kesin çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?