Sağlık Boyunda içten yumru neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Annemin boynunda çene altında fotoğrafta maviyle çizdiğim yere dokununca içten yumru gibi kucuk topak gibi bir sey hissediliyor. Ne olabilir? Boyunda içten yumru neden olur? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaa o bendede var her iki tarafta var bende böyle oynuyor bastrdikca aciyor ama dokunmasan hissetmiyorsun yani yumru değil ama genede siz bir görünün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haftaya randevu aldık teşekkürler Yorumla dobraerkek1 +1 yıl Rica ederim Yorumla
FazlaUkala Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Guatr olabilir annemin o bölgelerde aynı şey vardı ameliyat oldu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 3 4 gün önce dokununca ağrıyordu yumruğu farketmemisti 2 gündür ağrı geçmiş ama yumru gibi bir şey hissetmiş dedi olabilir mi Yorumla FazlaUkala +1 yıl Yani bir küte gibi birşeyse büyük ihtimal guatr olabilir annenizin hemen doktora görünmesi gerekli Yorumla Soran +1 yıl Haftaya cuma randevu aldık gec mi sizce Yorumla FazlaUkala +1 yıl Geç değilde ne kadar erken olursa okadar iyi olur bu lanet şey durmadan büyüyor çünkü küçük lazerle bir operasyon yapılcak 1 ay falan boğazında iz kalıcak sonra hiçbirşeyi kalmıcak Yorumla Soran +1 yıl Anladim, KBB de randevu bulmak çok zor oluyor maalesef Yorumla FazlaUkala +1 yıl Ne yazıkki öyle umarım başka bir şey değildir sadece guatrdır Yorumla Soran +1 yıl Umarim önemsiz bir durumdur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lenf nodu o bende de var emar falan çekilmesini ister belki gerek bile kalmaz çoğu zaman zararsız ama belli olmuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 4 gün önce dokununca ağrıyordu yumruğu farketmemisti 2 gündür ağrı geçmiş ama yumru gibi bir şey hissetmiş dedi olabilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağrır zaten ama ben o kadarda bilemem doktor artık anlar Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Nodül olabilir kbb gidin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O nedir önemli bir şey mi Yorumla Soran +1 yıl 6 gün sonraya randevu aldık geç mi acaba Yorumla Gahakaş +1 yıl Lenf bezi ile alakalı, ağrısı yoksa geç sayılmaz Yorumla Soran +1 yıl 3 4 gün önce dokununca ağrıyordu yumruğu farketmemisti 2 gündür ağrı geçmiş ama yumru gibi bir şey hissetmiş dedi olabilir mi Yorumla Gahakaş +1 yıl En iyisi 6 gün bekle. Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. Hep mi vardi yenimi oldu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yeni farkettik 3 4 gün önce dokununca ağrıyor diyordu dün ağrı yok ama yumru givi bjr şey hissettim dedi Yorumla tortitotilla +1 yıl Lenf bezleri var muhtemelen odur. Dokununca ağrıyorsa enfeksiyondandir. Yorumla Soran +1 yıl 2 gundur ağrımiyor Yorumla tortitotilla +1 yıl Ağrımıyorsa sıkıntı. Ozaman bir doktora basvurun kesin Yorumla Soran +1 yıl Haftaya randevu aldık umarım önemsiz bir seydir Yorumla tortitotilla +1 yıl Ama benim kast ettiğim başlangıçtan itibaren olmayan bir agri. Sizde once varmış kötü birsey degildir enfeksiyondur. Yorumla Soran +1 yıl Anladım, teşekkürler bilgilendirmeniz icin Yorumla
Korays01 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl KBB gidin o bölge için risk almayın muayene olun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1 hafta sonraya randevu bulduk Yorumla Korays01 +1 yıl Modül olma ihtimali var Yorumla Soran +1 yıl O nedir Yorumla Korays01 +1 yıl Sebebi belirsiz şişlik Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 490 cevap paylaştı. Bendede var sebebini bilmiyom 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Troid mi acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 4 gün önce dokununca ağrıyordu yumruğu farketmemisti 2 gündür ağrı geçmiş ama yumru gibi bir şey hissetmiş dedi olabilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soğuk alginligi da olabilir aslındaAma genelde troid oluyor dokununca yumru olması ayrıca elleme ne olduğundan emin olmadan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaa o bendede var her iki tarafta var bende böyle oynuyor bastrdikca aciyor ama dokunmasan hissetmiyorsun yani yumru değil ama genede siz bir görünün
Haftaya randevu aldık teşekkürler
Rica ederim
Guatr olabilir annemin o bölgelerde aynı şey vardı ameliyat oldu
3 4 gün önce dokununca ağrıyordu yumruğu farketmemisti 2 gündür ağrı geçmiş ama yumru gibi bir şey hissetmiş dedi olabilir mi
Yani bir küte gibi birşeyse büyük ihtimal guatr olabilir annenizin hemen doktora görünmesi gerekli
Haftaya cuma randevu aldık gec mi sizce
Geç değilde ne kadar erken olursa okadar iyi olur bu lanet şey durmadan büyüyor çünkü küçük lazerle bir operasyon yapılcak 1 ay falan boğazında iz kalıcak sonra hiçbirşeyi kalmıcak
Anladim, KBB de randevu bulmak çok zor oluyor maalesef
Ne yazıkki öyle umarım başka bir şey değildir sadece guatrdır
Umarim önemsiz bir durumdur
Lenf nodu o bende de var emar falan çekilmesini ister belki gerek bile kalmaz çoğu zaman zararsız ama belli olmuyor
3 4 gün önce dokununca ağrıyordu yumruğu farketmemisti 2 gündür ağrı geçmiş ama yumru gibi bir şey hissetmiş dedi olabilir mi
Ağrır zaten ama ben o kadarda bilemem doktor artık anlar
Nodül olabilir kbb gidin
O nedir önemli bir şey mi
6 gün sonraya randevu aldık geç mi acaba
Lenf bezi ile alakalı, ağrısı yoksa geç sayılmaz
En iyisi 6 gün bekle.
Hep mi vardi yenimi oldu
Yeni farkettik 3 4 gün önce dokununca ağrıyor diyordu dün ağrı yok ama yumru givi bjr şey hissettim dedi
Lenf bezleri var muhtemelen odur. Dokununca ağrıyorsa enfeksiyondandir.
2 gundur ağrımiyor
Ağrımıyorsa sıkıntı. Ozaman bir doktora basvurun kesin
Haftaya randevu aldık umarım önemsiz bir seydir
Ama benim kast ettiğim başlangıçtan itibaren olmayan bir agri. Sizde once varmış kötü birsey degildir enfeksiyondur.
Anladım, teşekkürler bilgilendirmeniz icin
KBB gidin o bölge için risk almayın muayene olun
1 hafta sonraya randevu bulduk
Modül olma ihtimali var
O nedir
Sebebi belirsiz şişlik
Bendede var sebebini bilmiyom
Troid mi acaba
Soğuk alginligi da olabilir aslında
Ama genelde troid oluyor dokununca yumru olması ayrıca elleme ne olduğundan emin olmadan
Guatr olabilir belki 🤨
Apse