Biraz var maalesef bende. Genelde nane şekeri ile hafifletiyorum. Bir de aç karınla yola çıkmamaya çalışıyorum
siz de var mı? Nasıl çözümler buldunuz?

Biraz var maalesef bende. Genelde nane şekeri ile hafifletiyorum. Bir de aç karınla yola çıkmamaya çalışıyorum
siz de var mı? Nasıl çözümler buldunuz?

Maalesef bende var ve kısa yolculuk bile yapsam mide bulantısından baş ağrısından ölüyorum. Bu yüzden bu yıl hicbir yere gitmedim. Hep evde oturdum. Çünkü bu aklıma gelince vazgeçiyorum gitmekten.
Bunun ilacı var içmiştim ama pek fayda sağlamadı bende. Annemde limon koklamayi dene demişti yolculukta. Denemiştim hafifletti sadece. Yine tam tamına çözümü yok benim için.
💜💜💜🌻🌻🌻
İlaç bende de etkili olmadı
Gözlerimi kapatıyorum, telefonla ilgilenmiyorum, camdan dışarı bakmıyorum, yolu izlemiyorum, konuşmuyorum, insanları dinlemiyorum, kafamı yaslayıp uyumaya çalışıyorum..
Kendimi bildim bileli araba tutuyor beni.. Düzenli mide bulantısı problemim de var zaten.. Ben genelde bunları yaparım..
Ceviz yaprağı ile bu sorununuzu çözebilirsiniz.
Yolculuk öncesinde çiğneyebilir, yolculuk esnasında koklayabilirsiniz.
Bu ülkenin sizin gibi hanımlara ihtiyacı var. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın.
Keşke soruyu dün sorsaydım teşekkürler
Ah tam adamına geldin. Evet, lanet bir araç tutma durumum var. Mecbur ilaç kullanıyorum yola çıkmadan. Bir kolonya alıyorum. Kokusu biraz ferahlatıyor beni.
Cevap
18Cevap
Benimde yıllardır böyle çözümüm genelde otobüsse en önlerde oturmak ve olabildiğinde telefonla ilgilenmemek.
İlaç var onun için… bana nane şekeri iyi geliyor ama yeterli gelmiyorsa ilaç kullanılabilir… geçmiş olsun…
Teşekkürler
Öyle bir sorunum yok. Ama bunun için ilaç var onu biliyorum.
İlaç etki etmedi bana idare ediyorum
Geçmiş olsun...
Bugüne kadar hiç böyle bir durum yaşamadım şükür.
Şanslısın
aman bu konuda olayım :)) araba vazgeçilmezim :))
Bulantı ilacı var bu durum için, ileri seviye değilse keser.
Kardeşimin benzer bir durumu var ama ilaçla dahi kesemedik biz, psikolojik tarafı da var tabi. Eczaneden ilacı sorun.
Genelde hayır uçakta biraz midem bulanır gibi oluyor ortada yani bilmiyorum bir şekilde hallediyorum zaten uçaktan değil heyecandan bulanıyor genelde
Hiç olmadı bende. Kardeşimde var yol boyu çubuk kraker yiyor ve cam açıp temiz hava gelmesini sağlıyor
vardi kendi kendine gectide yine tam gecti sayilmaz
Uzun yolların en nefret ettiğim yanı da bu, ya çok başım ağrır ya da midem bulanır.
Tutmaz beni zaten genelde sürdüğümüz için öyle bir lüksüm olmaz :)
araba tutuyorsa öğün yolculuk ederken yemek yemeyin hatta bir simit yiyebilirsiniz ne portakkali şeker alın yaninza mideniz bulamaz kesinlikle aç gidin çok acikirsaniz bir sınır bir ayran
Benim boyle bir sorunum yok yolda grnelde uyuya kaliyorum instagramda bir videoda gormustum gobek deliginin oraya bi yere yara bandi yapistiriyordu carpraz sekilde
sadece cocuklarda mi gecrrli bilmiyorum
Kolonya ve nane şekeri iyi gelir , cubuk kraker mide asitelenmesini engeller, limon mide bulantısını önler ve tabiki zencefil çayı ... 🥂
Genelde yok, abim sürüyorsa kesin var!
Tuzlu çubuk kraker yiyorum, poşet bulunduruyorum çözüm olarak 😃
Pahada ağır spor arabalar tutuyor sadece.
Binmiyorum bu sebeple.
Gitmeden ilaç alıyorum ya da naneli şeker alırım. Kendimi doğa sesi ve ASMR ile uyuturum.
Nane şekeri, tuzlu şeyler yaşa emedür tablet alınır.
Hapı var onun kulaktan dolma şeyler yapmayın mazot içireni gördüm çocuğuna
Şükür hiç olmadı olmaz da ama
Yarım bardak benzin evet bildiğimiz gerçek benzin bunun çözümüdür.
Beni de tren hariç bütün taşıtlar tutuyor buna çözüm ben pek fazla bulamadım ama arabanın ön koltuğunda oturmak biraz iyi hissettiriyor bide soda
Şöyle arka taraflarda gidersem tutuyor o yüzden yolu görmem gerekiyor o zaman kendimi daha iyi hissediyorum
Hayır yok çok şükür
Çocukken vardı ama şu an yok.
Çok şükür yok öyle bişeyim
Göbek deliği bantliyorlar
Sipraktin içersen bu sorununu giderir
Çözümü yok bu illetin ya ben de bıktım bıktım
Bende hiç olmadı
benim yok.
Hiç olmadı öyle bir problemim çok şükür
Çubuk kraker iyi geliyor genelde
Ciddimi aaaaa
Hayır yok