Şundan

Şöyle bişeye doğal yolla (hormon tedavisi, spor diyet vs ) nasıl büyütebilirim?

Şundan

Şöyle bişeye doğal yolla (hormon tedavisi, spor diyet vs ) nasıl büyütebilirim?

Meme büyüklüğü kilo ile alakalı. Göğüsler yağ dokusu olduğu için kilo almak memelerin büyümesine sağlar ve güzel bir spor desteklenirse hem büyür hem de dik hale gelirler.
78 kilo olduğumda da küçüktü zaten şu an 68im şimdi bitık belli oluyor ama çok küçükler nasıl büyür peki hangi egzersizlerle veya qıda hormon tedavisi vs
İyi bir diyetisyene giderek yaşam şeklinizi değiştirmek ve iyi bir spor proğramı ile çok güzel göğüslere sahip olursunuz. Benim buradan vereceğim veya yotube de izlediğiniz tavsiye aldığınız videolar sizin işinize yaramayabilir. Her insanın kendine özgü vucut metobolizması ve direnci var. İyilik yaparım derken sakatlanmanıza neden olabiliriz. Bu nedenle kaliteli bir diyetisyen ve spor hocası ile hayatınızı çok güzel şekilde değiştirebilirsiniz.
Yani mümkün birşeyse bu tabi denerim
Tabiki mümkün, spor ve güzel bir beslenme alışkanlığı ile vücutta her şey mümkün. Vücut geliştirme sporu ile uğraşan erkekler bile spor ve iyi bir sporcu beslenmesi ile koca koca göğüslere sahip oluyor, sen kadın olarak neden olmayasın? kolay olmayacak ama süper göğüslere sahip olma yolu da bu
Genetikle alakalı bir şey ama bende sorun var sanırım
Sporla daha da küçülür diyenler var
Deneyeceğim bu dediklerini
Yoga yaptığımda biraz sanki işe yarıyordu ben yüzüyordum eskiden saçma gelebilir bu sorum ama sence yüzme küçültür mü memelerimi
Omuzlarım geniş biraz ama kalçam da geniş dikdörtgen vücut tipine sahibim hatta kilom da var ama işte meme yok😅
Biraz özgüvensiz hissediyorum ve utanıyorum da açıkçası bu şey yüzünden
Anladım peki bir şey sormak istiyorum kum saatı vücut tipi olabilir miyim ben? yani bu yapıyla alakalı değil mi
Mümkün yani bu
Anladım teşekkür ederim:)
💗
Bunun için meme yapısına bağlı olarak yapılabilecek egzersizler var ama mucizevi bir değişiklik beklememek gerekir. Yani böyle bir yolla A'dan B'ye büyüme olmayabilir.
Hiç değilse biraz büyüsün istiyorum bide biri diğerinden daha küçük duruyor napabilirim
dediğim gibi meme yapısına göre yapılabilecek egzersizler var. Asimetri de çok ileri boyutta değilse yine egzersizlerle bunun önüne geçmek mümkün.
Cevap
5Cevap
Şimdi genetik önemli bir etken, genetikte varsa yağ bazlı kilo aldığında göğüsler büyür
Anne tarafta büyük d e f gibi , baba tarafta küçük ama çokta küçük değil b veya c cup onlarda
Bende a cup ama🤦🏻♀️😅
Göğüslerin büyük olması önemli tabi
Evet😅
Dik ve sert olması böyle sivri en çok o tarz seviyorum ama çok az nadir 20 tane kızla yattıysam birkaçı öyleydi 😂
Tamam onu anladım sorumla alakası yok ama kanka senin zevkinin😅
sorduk mu kral3169
Hamile kalırsan büyür
Ama hahahahah 19 yaşındayım ben
Büyümez doğal yontemle
Kanka anne tarafın d e f miiii 😳😳🤔
Evet 😅
Kilodan mı yoksa cidden kocaman mı jsjsj
Her ikisi
Yani kilosu boyu normal olup d e f kullanan var mı 🤨🤔
Kanka o kadarına dikkat etmedim c veya d normal halleri (çocuğu olmadan önce, zayıfken vs)
İyiymiş kanka senin genler baya sağlammış 😂😂 beraber annen tarafını bi ziyaret etsek ya 😂
O genden bende yok işte
Misafir sevmezler kendileri
Çok şansızsın kanka o kadar koca memelinin arasında küçük kalmak jsjsjs o zaman sen gördüklerini anlat ya kjsjs
Şans işte cerrahi ameliyat yapmak istemiyorum ama😕
Gizliden çıkayım yazsana kankss
Wtf
Hayır tabikide
Niye yaa
kaç kilosun?
68 eskiden 78dim
kilo verince küçüldü mü ya
Sanmıyorum eskiden belli olmuyordu bence şu an iyi ama yine de küçükler özgüven için istiyorum yani böyle çok özgüvensizim
kilo alınca büyüyormuş yağ bezeleri olduğu için ama kilo almaya değer mi meme için bilmiyorum
Zaten kiloluyum amacım zayıflamak çözümü yok herhalde
hıhım denedin mi
Hıhım ne
O işe yaramıyor sanırsam o tip vakumlu prosedürler var
😮💨bezdirdiniZ valla
Neyden bezdin ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?