zaten dahiliyeye gidip test vericem ekstra psikolog falan gerekir mi merak ediyorum unutmaam 2 saniyemi alıyor birseyi
zaten dahiliyeye gidip test vericem ekstra psikolog falan gerekir mi merak ediyorum unutmaam 2 saniyemi alıyor birseyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Vitamin değerleriniz düşük çıkmış olabilir kan tahlili yaptırın
Aynı dertten muzdaribim psikiatrise söylediğimde kan tahlilinden sonra çok az d vitamini eksiğin var güneşe çık dedi ve yağ gibi ilaç verdi tabi pek işe yaramadı
D vitamini aslında güneşe çıkmayı seven biriymde benim bahadır böyle
En son nörolojiye de gittim onda da degişik bişey olmadı (unutmuşum oraya gittiğimi )
Benim yılardır böyle tabi dikkat eksikliği var bende o yüzden diye tahmin ediyorum
O bende de var yaa ya çok odaklamoyorum ya da odaklanamiyorum dikkatim çok dağınık bilmiyorum
Odaklanamadığın zaman bilgiyi hafızaya atmak zor oluyor zaten
İş hayatında çok zorluk yaşamistim hala korkum var yeni işe başlarken yaşar mıyım diye
Biraz zorluk çekiyorsun ama alışıyorsun öyle kabul et korkma korku takıntıya dönüşüyor hepten b*ka sarıyor gözünde büyütme yeter
Büyütmuyorum da iş hayatimi etkilediği çok oldu
Etkiliyor doğru en az zararla atlatmak için pozitif olmak gerekiyor elden geldiğince böyle sorunları olmayanlara göre daha çok çalışman gerekiyor bazen anlık unutkanlıklar işi aksatmana sebep oluyor bundan kaçış ben de olmadı çevremdekiler alıştı bir şekilde telafi ettim hatalarımı iş yerindekiler bir hatam olduğunda işten kaçmayacagımı bildikleri için toleranslı davranıyorlar bir bu sorundan haberdan olurlarsa iş yerindekiler bunu özensizlik isteksizlik olarak görmeyebilirler
Geçmiş olsun bir doktora danışın ama bulmaca ve benzeri beyni uğraştıran aktivitelere vakit ayırın. Unutkanlığa faydası olabilir.
Beynim böyle patlayacak gibi hissediyorum stresten de olurum bu kadar ileri derecede unutkanlik acaba
Birşeyi kafaya çok takmayın insan beyni stresi sevmiyor. Beyninizi yormayın.
Öyle kendimi bildim bileli stresliyim 12 senedir neredeyse
Stres alışkanlık haline gelmemeli olduğu gibi bırakmalı kendin için kendini düşün yani :)
Keşke az da olsa mümkün olsa
Poncik psikolojik sıkıntıların varsa eğer.. Ondan da olabilir
Stresliyim hep ama bilmiyorum sadece o değil gibi
Nedir stres kaynağın/ sebebin
her şey çok şey
Anlatmak ister miydin peki
Teşekkür ederim anlatarak geçecek, duzelecek şeyler olsa keşke
Sen bilirsin elbette poncik. Benimki teklif
Teşekkür ediyorum çok ✨
Rica ederim poncik
Bende cok unutkanin b12 ve omega 3 takviyesi alıyorum
İşe yaradıii
Mesela mutfaktan disiari çıkana kadar aklımdakini unutuyorum 2 sn yoldqa
Bende biraz ise yaradi ama genelde psikoloji etkiliyor arkadaşım
Streste etkiliyordur dimk
Bulursan çözümü söyle
Beyin doktoruna
Gerçekteni
Gerçekten mi
Hafiza beyinden kaynaklı
Dahiliye gidicem de accaba o yönlendirme yapar mı kafasından salar mi
Aslında vitamin eksikliğinden de hafiza problemi oluyor git bi doktora seni yönlendirirler
b12 vitamini eksik sende
Şu an hap olarak alıyorum bir hafta kadar bakalım tahlili yaptiricam
B12 ye baktır
Mutlaka bakrtircsm ona
Nöroloji
Babana gel