Hasta olduğumda bunu eve kapatın dediler?

Sabah uyandığımda tüm vucüdum ağrıyordu anladım grip olacağımı ama söykemedim çünkü smyledim mi ablam uzak yerden geldi başlıyor söylenmeye işte bu pislikler çocuğuma mikrop atacak diye söylemedim tüm gün mahf oldum üstelik zorla nisafirliğe götürdüler belliydi aslında hasta olduğumun ama biri de demedi neyin var akşamında amcamlar çağırdı gitmek istemiyordum ana korkumddan sadece anneme smyledin gelmek istemiyroum diye o da hbir şey demedi gittik hetkes fark etti bende bir şey var sordular falan bende vücudum ağrıyır dedim hbirinin unrunda olmadı babam hastamısın dedi jafamı salladım ki babamm hasta olsam bilse en gelemiyeceği halidir yine kalkar gelir beni hastaneye götürür bugün hiç mevzusunu açmadı neden çünkü kızı gelmiş kim bizi niye taksın şimdi eve geldik ateşler içindeyim yolda annem diyoki bunu oda ya kapatalım size bulaşmasın bende tepki gösterince he ya öf bunedir hemen sesi yükseliyor falan yaptı ebn mi fazla anlam katıyorum diye düşündüm ama size anlatmak istedim sizce tepkim ne olsun ne yapmalıyım
Hasta olduğumda bunu eve kapatın dediler?