Güncellemeler
+1 yıl
Yani bu 2 haftadır yüzüstü yatarken bile ağrı hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 2 haftadır meme ağrısı çekiyorum. Yattığım yerden kalkınca falan şiddetli bir şekilde oluyor. Ben normalde regl dönemim yaklaşınca falan da ağrı çekmem yani oyla ilgisi yoktur. Ve bundan dolayı olsaydı 2 hafta içinde de olurdum zaten. Neyden kaynaklanıyor olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bilmem ki knk iliski gibi bi durum falan olduysa olabilir. Simdi yasin kac eger gogusun halen son gelisim seylerini yasiyorsa o zaman da boyle bi donem agriyabilir gelisme caginda oldugu icin falan...
Hayır ilişki falan söz konsuu değil. Yani evet gelişim çağındayım snaırım daha ama ondna olsaydı dönem dönem hdp aprı çekerdim sanırım. İlk defa basıma geliyor ve geçmiyor analayacagın
Yasin kac oldugunu bilmiyorum ama gecenleri de biri sormustu onun da yasi valla kacti 18-20 arasi bir seydi ve hani bu yas araliginda bile gelisebilir mi falan dedi bende dedim hani neden olmasin imkansiz degildir ama son gelismeleridir zaten hani ondan sonrasi da olmazdir heralde artik hani senin de dedigin gibi yas falan artik ergenligi vs atlatti cikiyor bunlar son donemler gibi onun etkisidir falan dedim hani senin ki de o olabilir eger gelisiyorsa son bir kez...
Bilemedim belki de.
Çok teşekkürler
Rica ederim. Yasin kac?
17
oo o zaman knk kesin ondandir bence daha ufakmissin 17 yasinda daha gelisiyor o normaldir gecer yakinda iki haftadir varsa...
Yani kanka daha önce hiç yaşamadığım için aklıma takıldı normal olarak. Daha önce de gelişiyordu sonucta. Ve bir süre sabit kaldıktan sonra hareket edincee daha fazlalaşıyoe falan bilemedim hani inşallah ondandır
Yani dert etme derim ama rahatsiz ediyorsa cok bi internetten arastir neden olur o yasta ya da doktora gorun...
Devam ederse görüneceğim sanırım
aynen oyle et
Kist olabilir elle muayenede fayda var YouTube dan elle meme muayenesi yazarsan bilgilenirsin.
Çok teşekkürler
Rica ederim
Kist olabilir. Soğuk almış da olabilirsin o da ağrıya sebep olabiliyor.
Sol taraf mı sağ taraf mi
İkisi de
Kontrol etsen iyi olur
Teşekkürler
Insallah kötü birsey cikmaz
🙏
Bi doktora gorun canim
Bir kontrol et, kitle falan var mı diye
Nasıl kontreol etmeliyim yani kitle gibi bir şey hissetmiyorum dokundugumda
Elinle böyle üstten başla, yavaş yavaş bastırarak ilerle
Teşekkürler
İki nedeni var bence