şu an gözlük kullanıyorum kontrol için gidicem yakın zamanda artık gözlük kullanmak istemiyorum oyüzden numaralı lens kullanmayı düşünüyorum seneyede göz çizdirme olucam.
Aranızda numaralı lens kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Ve numaralı lens kullanmam göz çizdirme olmama engel olur mu?
Aranızda numaralı lens kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Ve numaralı lens kullanmam göz çizdirme olmama engel olur mu?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neyi merak ediyorsun. 10 senedir kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım. Çizdirmeyi de düğündüm çok pahalıydı ben de lens ile devam ediyorum
Denize girerken ya da duşta gözlük gibi lenside çıkarmamız mı lazım?
Çıkarmaya gerek yok ama dikkat etmek lazım. Çünkü su değince göz içinde kayıyor ve düşebiliyor. Ayrıca su değince kayıp kaydığı yere yapışabiliyor. Sertleşiyor yani.. yüzüne direk su tutmamak gerekiyor. Baştan aşağıya su gelmeli. Denizde havuzdada deniz gözlüğü kullanmak çok fayda veriyor.. gerçekten çok rahat oluo, ameliyata bile gerek yok. Hatta renkli numaralılar da var.
Gözlüğü işten eve gelince kullanıyorum ama burnumu ve kulak kısımlarını ağrıtıyor. Dışarda hep lens. Arada renkli de alıyorum sorun yasamadım. Bence kesin dene
Teşekkür ederim 6 ayda bir kontrole gidiyorum bu lenslerin bi süresi var mı yoksa değişim olduğunu farkedene kadar kullanabiliyormuyuz
Lenslerin süresi var. Kimisi yıllıl kimisi aylık. Ama temiz kullanıyorum, aylık olan 2 3ay yetio bana... zaten gece uyurken çıkarıyorsun. Birde sadece dışardayken ya da işteyken takıyorum. Tabi ömrü uzuyor.. netlik bozulana kadar, batmaya başlayana kadar takıyorum. Hiç süre tutmadım.. tabi baslarda takmak zor olduğu için alışana kadar zorlanabilirsin. Lensi takamadıkça zarar verebilirsin normal o. doktora bir kere çap ölçümü ile yazdır, bir kere optikten al, bittikçe aynı ölçülerde netten al direk daha kolay. Her seferinde doktora gitmene gerek yok. 6ay da bir neden gidiyorsun? istersen gizliden çıkayım soracağını sorabilirsin
Doktorum 6 ayda bir kontrole gel değişiklik var mı bakalım ona göre numaranı değiştirelim diyor
Belki hızlanmıştır numara değişimi. O zaman git tabi. 24 yasından sonra duruyor diyorlar numara ilerlemesi. Arada kontrol iyidir. Benim de -3.5 miyop uzun zamandır. 10 senedirde gündüz lens, gece gözlük😃
Ahahah tekrar tekrar teşekkür ederim
Rica ederim. Ama lense alışınca kesin diyeceksin daha önce nerdeydim.🙂 yine sorun olursa yazabilirsin burdan.. iyi geceler🙋🏻♂️
Tamamdır iyi geceler☺️
Lens aldın mı bakalım😀
gözlük lensten daha rahat
Sıkıldım artık gözlükten sıcakta ya da soğuktan sıcaga girince buhar olma sorunu falan var estetik açıdanda istemiyorum artık
Gozluk yerine kullaniyorsun