Sağlık Pazartesi yazılan reçetenin son günü hangi gündür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bugun Çarşamba biter mi yoksa yarında alabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Güncel Pazartesi yazılan reçetenin son günü hangi gündür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Reçete yazıldığı tarihten itibaren hasta 4 gün içinde eczaneden ilaçları alabilir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yorumdaki diğeri de diyor 3 gün? Yorumla Boavistaa +1 yıl Netten bir bak sağlama alNeden son güne bekletiyorsun al işte erkenden :D Yorumla Soran +1 yıl Bilmediğin şeyler hakkında neden atıp tutuyorsun? Yorumla Boavistaa +1 yıl Bildiğim şeyler hakkında yorum yaptım tatlım )) Yorumla Soran +1 yıl Digeri niye 3 dedi ya? Hanginiz yalancisiniz Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bugun son günü 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yarın eczane gitsem günü geçmiş diye ekstra ücret mı alır ne yapmalıyım? İki recetem var iki Dr dan birinin ki de yarın son gün Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl ekstra ucret alınmaz günü tam olan receteyşle alırsınız ilaçlarınızı Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım? Şimdi bak bugün son günü olan recetem var farklı bölüm drundan birde farklı bir drdan yarın son günü olan var ikisini alıp gitsem bugün günü geçen reçete ilaçlarımı verir mi? Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl günü gecen receteyi giremez ama diger dr un reçetesi yarın dolacagı için alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Günü geçen recetedekileri nasıl alacağım onu söyle doyirumysabahtan beri Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl simdi anladımm o receteyi yeniden yazdırıp alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Aynı Dr a mı? Dr sorarsaa ne diyeceğim param yoktu şimdi var mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Reçete yazıldığı tarihten itibaren hasta 4 gün içinde eczaneden ilaçları alabilir
Yorumdaki diğeri de diyor 3 gün?
Netten bir bak sağlama al
Neden son güne bekletiyorsun al işte erkenden :D
Bilmediğin şeyler hakkında neden atıp tutuyorsun?
Bildiğim şeyler hakkında yorum yaptım tatlım ))
Digeri niye 3 dedi ya? Hanginiz yalancisiniz
bugun son günü
Yarın eczane gitsem günü geçmiş diye ekstra ücret mı alır ne yapmalıyım? İki recetem var iki Dr dan birinin ki de yarın son gün
ekstra ucret alınmaz günü tam olan receteyşle alırsınız ilaçlarınızı
Anlamadım? Şimdi bak bugün son günü olan recetem var farklı bölüm drundan birde farklı bir drdan yarın son günü olan var ikisini alıp gitsem bugün günü geçen reçete ilaçlarımı verir mi?
günü gecen receteyi giremez ama diger dr un reçetesi yarın dolacagı için alabilirsin
Günü geçen recetedekileri nasıl alacağım onu söyle doyirumysabahtan beri
simdi anladımm o receteyi yeniden yazdırıp alabilirsin
Aynı Dr a mı? Dr sorarsaa ne diyeceğim param yoktu şimdi var mı?