Adetin geciktiyse ya gebesindir ya da duzensizlik sorunun vardir yumurtlama olmustur coktan
0
7 Yorumla
Soran
5 ay
Ya normalde 33 gune kadar kesin oluyordum ama 1 kere 54 gun olmadım Şu an 45 gun oldu yani 12 gun gecikme ve ovulasyonla bakıyorum surekli pozıtıff yumurtlama gosteriyor t cizgisi cok koyu hemde tam yumurtlama gosteriyo
Ya normalde 33 gune kadar kesin oluyordum ama 1 kere 54 gun olmadım Şu an 45 gun oldu yani 12 gun gecikme ve ovulasyonla bakıyorum surekli pozıtıff yumurtlama gosteriyor t cizgisi cok koyu hemde tam yumurtlama gosteriyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Adetin geciktiyse ya gebesindir ya da duzensizlik sorunun vardir yumurtlama olmustur coktan
Gebelik testi yaptin mi
Adetimin 4 cu gecikmesinde yaptım sadece negatif
Yeniden yap belki gec döllenme olmuştur
İdrar testi mi yaptın
Evet kaset testle
Onda yanilma payi var kan testi yaptir
Nasıl bi strese girdiysen düzensizlik başlar bu 2 3 ay devam eder İlk işin. Güzelce doktora gitmek
Yok strese girmedim ki adet olmayınca supelendim sadece
Kulaktan duyma diyeyim. 2 ay olmayan oldu. İlaç kullandılar. Tabi
Yaşanılan ilişki de aşama geçişler var. Kademe kademe yumurtlama hadi deyince olmaz basen alt yapısı hazır hale gelir son dokunuş ve
Miden bulanır. Baş agrır ödem oluşur. Vitamin dedi şeker yüklemesi vs vs ile devam sonra cinsiyet partisi balon patladı gitti
Yumurtlama olmaz heralde
Ya normal ya bende hep gecikiyo şu an olmam lazım ama olmadım iki ay geçti aşırı kilodan dolayı da gecikir
Kilolu degilim canım 54 kg yum
O zaman küçüksün
25 yasındaym
bu normal değil doktora gittin mi
5 ay once gitmstim sadece yumurtların yavas calsıyor adeti oyuzdn gec oluyosun dedi baska sorunum yok ama neden yumurtlama goruyorum onu anlamadım
yani bilmem kii
Evet tam zamanı aslinda
Hamile mi kaldın kız
Olur