Baş parmağıma kan oturdu, buz uyguladım hemen şişmedi çok fazla fakat acısını anlatamam saatlerdir geçmedi... Nasıl, ne zaman geçer? Tırnak düşer mi? 😒
Hastaneye gitmedim, sevmiyorum. 🙄

Baş parmağıma kan oturdu, buz uyguladım hemen şişmedi çok fazla fakat acısını anlatamam saatlerdir geçmedi... Nasıl, ne zaman geçer? Tırnak düşer mi? 😒
Hastaneye gitmedim, sevmiyorum. 🙄

Tırnak kan topladıysa hemen hastaneye git çok basit ve acısız bi işlemle bütün acın diniyor. Tırnağına iğne batırıyorlar ve içindeki biriken ve zonklattıran kan boşalıyor dışarı. Tırnak zaten ölmüş vaziyette olduğundan iğne dokunduğu an deliniyor rahatlıyorsun acılı bi işlem değil korkma yani
Evet biliyorum çok sağol. 🙏
Çok çok geçmiş olsun...
Bir iki gün kendinize ayırın, dinlenin ve duruma bakın.
Sabah da lütfen gidip görünün duruma baksınlar. O acı ve ağrıyla insan düşünemez, bilemez, hekim mutlaka görsün.
Parol alın, mümkün mertebe müdahale etmeyin ve bu ağrıyla yeni bir acı eklemeyin bir yere çarpmayla. Ben çok yaparım onu :/// Sakarlık üzerine sakarlık.
Geçecek inşaAllah , Rabbim şafi ismiyle şifa versin.
Çok teşekkür ederim. 🙏
Apranax içtim biraz önce, sabah duruma göre bakacağım...
Nasıl koruduğumu bilseniz tekrar başıma bir iş daha açmamak için. 😒😅
Aman aman...
Ben normalde sakar biri değilim ama bir şeyde aksilik yaşarsam muhakkak devamı gelir :)))
Yani o kadar beceriksiz olurum ki bilhassa yorgun olunca, çok dikkat edin. Sakınarak gidin de yarına kendinizi zorlamadan dinlenin, işleriniz varsa izin alın kendinize.
Dinlenememek, uyuyamamak, acının dinmemesi de germesin sizi, insanız işte, birer aciz varlık :))
Kesinlikle aksi gibi üst üste gelir. 🤦🏻☺️
Hastane işi olmazsa izin almam, idare ederim bir şekilde. ☺️
Geçmiş olsunn ✨
Tırnak düşer mi belli olmaz ya. Saatlerdir geçmeyen bir acı ise düşer gibi tırnak.
Çatlak, kırık olmasın yeter ki. Hastaneyi sevmek zorunda değilsin, parmağını seviyor isen git görün 🧐
Teşekkür ederim. 🙏
Sabah ki durumuna göre bakacağım...
✨ Tamamdır. 💊
Ahaa bu ben oluyorum. Dalgınlıktan serçe parmağımı kırmıştım. Çok geçmiş olsun. 🙏
Arabanın kapısını sağ elimle kapattım, elimin sol baş parmağıni sıkıştırdım böyle terslik gelmese başıma şaşırırdım. 😄
Çok teşekkür ederim. 🙏
Başıma geldiği için şaşırmadım. 😅
Benimde elimde eşyalar vardı. Telefonla konuşuyordum. Eşyaları arabanın tavanına koydum dizimle kapıyı itince baya kötü olmuştu. Az biraz sakarlık var. 🤦♂️
Normal değiliz. 😄
Teşekkür ederim 🍀
Rica ederim.
Cevap
17Cevap
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. 🙏
Geçmiş olsun bence sağlığın için ne olur ne olmaz hastaneye gitmelisin.. Ben de arabaya değil ama bisikletin zincirine sıkıştırmıştım. Kopacak gibi inceldikten sonra, tentürdiyottu sanırım onu sürdük ve hemen şişti..
Teşekkür ederim. 🙏
Tırnakta atma varsa, pense ile tırnağınızı çekin..
Hekimlik bir durum yok..
Bir iki gün acısını çekersiniz, düşmediyse de kendiliğinden tırnak düşer hepsi bu..
Benimki de kan topladı tırnağımın yarısına kadar. 😒
Yorumu yanlışlıkla buraya yazmışım. 🤦🏻
Kapıya sıkıstirmistim ben oda kapısına 1 hafta içinde geçmişti.
Buz uygula, soğuk suya tut, iyi gelen kremler vardır elbet onlardan kullan ise yarar mutlaka krem ismini bilemiyorum🤦🏻♀️
Geçmiş orkun bu arada
Olsun*
Çok teşekkür ederim. 🙏
Uyuşturucu krem sürdüm onunla uyumuşum biraz, etkisi geçince uykumdan uyandırdı. 😒 Çok acıyor, ne kötüymüş... 🤦🏻
Evet öylr maalesef dikkat edin kendinize😊
Aa etmez miyim daha dikkatli olurum artık, teşekkürler. 🌸☺️
Rica ederim☺️
Arabaya parmağımı hiç sıkıştırmadım ama kapıya sıkıştırmışlığım var. Günlerce acıdı morardı ama tırnağım düşmedi.
Arabanın kapısına sıkıştırdım...
İnşallah benim ki de düşmez. 😒
Çok geçmiş olsun, ben sıkıştırmadım da çarpmak üzere olan arabaya elimi siper ederken ezildi biraz. Çok canın acıyorsa doktora gitmeyi ihmal etme
Teşekkür ederim. 🙏
Sağ elimle arabanın kapısını örtüp sol elimi kapıya sıkıştıran tek insanımdır herhalde. 🙄
Biraz hafifledi ağrısı daha iyiyim düne göre.
Evet yakın zamanda sıkıştı. 3-4 ay önce kar ile hemen buz uygulamıştım bende. Tırnak düşmedi ancak komple kan toplamıştı. Tırnak büyüdükçe düzeldi
Benimki de kan topladı tırnağımın yarısına kadar. 😒
İnşallah düşmeden iyileşir...
Teşekkür ederim. 🙏
Eyyyy çok geçmiş olsun arabanın durumu nasıl iyi mi? Tanıdık kaportaci var bak 😜
Sanayide yapılıyor. 😜
Parmak mi araba mi? :P
Araba araba merak etme, benim parmağımın ne önemi var ki... 🙄
Böyle düşünceli insanlar oldukça sırtım yere gelmez o derece şansız pardon şanslıyım. 🙄
Eh uykusuz geceler seni bekliyor birazcık evde varsa kantaron yağı veya pirinç lapası yapıp parmağına sararsan iyi geliyor..
Kantaron yağı yok, pirinç lapasının faydası olacaksa yaparım. 🤔
Bizde Valide öyle yapardı iyi gelirdi
Geçmiş olsun, bu gibi durumlarda eğer dediğin gibi fazla bir hasar var ise tırnak düşüyor.
Teşekkür ederim. 🙏
Dipten bir kısmı morardı, inşallah düşmez. 😒
Düşerse yeni çıkan tırnakta görüntüde değişiklik olmuyordur umarım...
Sıfırdan çıkacağı için o sırada tırnak yolunda bir deformasyon olur ise tırnak ona göre uzar.
Hiçbir şey yok sadece kan oturdu fazlaca.
Tırnak kan toplayıp morarınca düşüyor kendiliğinden.
Kan oturacak boyutta değil ama bir defa yaşadım bu şanssızlığı
Ekmek çiğne üstüne koy geçmiş olsun bir keresinde dolabın kapısına sıkışmıştı
Bir kere bagaja sıkıştırmıştım. Tırnak çok kötü oluyor ve daha sonra düzeliyor.
Tırnak düşmesi oldu mu? 😒
Küçükken sıkışmıştı bağırınca hemen açtılar bişe olmadı parmağıma
Olmadı sanki… geçmiş olsun
Teşekkür ederim. 🙏
Ah Allah korusun, yok hiç başıma gelmedi.
Gelmesin dikkat edin. Öyle kötü bir şey ki hala acıyor...😒
Teşekkür ederim. 🙏
Tırnak karardiysa duser
Bir kısmı anında kanlandı morardı...
Sağol. 😒
Geçmiş olsun hanım apla
Oldu parmağım patladı etleri dışarı çıktı
Sıkıştırmadım
Evet
Olmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?