Selamlar 👋🏻😃 Diş Çürüğü Ve Ağrısını Yaşadınız mı? En Son Kaç Dişiniz Çürüdü Ne Yaptınız O Dişi 🦷?

Selamlar 👋🏻😃 Diş Bildiğimiz Üzere Hayatımızın En Önemli Parçası Bir Şeyler Yemek Çiğnemek Dişlerimiz Sayesinde Gerçekleşiyor Ama Ne Yazık ki Çürüdüğü Zaman Çok Kötü Rahatsızlık Ortaya Çıkıyor Ağrı O Dişi Kullanamama Bunun En Büyük Nedeni Çürüğün Sinir Damarlarına Kadar Gelmiş Olmasıdır Her Neyse Diş Çürüğü Ve Ağrısı Yaşadınız mı? En Son ne Zaman Çürüdü Ve Ne Yaptınız O Dişlere 🦷 (Benim 2016 Yılında Çürümüş tü 3 Dişim Dolgu Yaptırdım Alt 2 Azı Dişler Kanal Tedavisi Yani Sinirleri Aldırıp Sağ Üst Azı Dişim İse Pek Çürümediği İçin normal Dolgu Yapılmıştı Neyse Sorun Yok tu İlerleyen Yıllarda Çok kötü çürüdü içten çürümüş meğerse Sinirleri Alınmadığından dolayı Çok kötü ağrıdı Geçen Yıl 2021 Şubat Ayında Yaptırdım O Dişimi Şunu Söyleyim Diş Ağrısı Gerçekten Çok Ama Çok Kötü Rabbim Kimseye Yaşatmasın Amin
Selamlar 👋🏻😃 Diş Çürüğü Ve Ağrısını Yaşadınız mı? En Son Kaç Dişiniz Çürüdü Ne Yaptınız O Dişi 🦷?