sadece gün boyunca bir yumurta, su içinçe
24 saat boyunca sadece bir tane yumurta 🥚
14 günde kaç kilo gider
sadece gün boyunca bir yumurta, su içinçe
24 saat boyunca sadece bir tane yumurta 🥚
14 günde kaç kilo gider
Bu kadar kısa sürede çok fazla kilo verme uygulamaları normal değil sen beslenme düzenine bunları ekle tabii ama bir mucize bekleme yeteri kadar vitaminini al bunları eksik bırakırsan zayıf ama çelimsiz durursun sağlıklı bir şekilde kilo ver en iyisi
Olsun ölüme bile razıyım
Aynaya bakamıyorum 5 kilo verdim hemen geri aldım stres yapıyorum veremedikçe ama sevdiğim var ve beni görecek 15 gün sonra
kız saçmalama deli misin ben de çok kiloluydum her akşam 1 saat yürüyüşe çıkıyordum beslenme olarak da sadece abur cuburu kesmiştim
Bugün ilk günüm ve iyi gidiyor
Evet saçma biliyorum ama son çarem sevdiğim beni görsün istemiyorum bu kadar kilo aldığımı
o zaman kısa bir süren varsa her akşam ya da sabah yürüyüşe çık limonlu su iç sabahları bir de ekmek yeme
Peki teşekkür ederim
Kolaylıkla kilo verirsin 2 hafta yapsan 12 kilo kadar sonra bıraktığın an 25 kilo alırsın ama bunu yapmak istediğine göre amacın kilo almak o yüzden bir şey demiyorum
Sorun değil yeterki gitsin
Sonrasında 25 kilo almak istiyorsun yani metabolizmanı durdurup anladım kolay gelsin
Teşekkür ederim ama beni bir şey durdurmaz bu saaten sonra
Su anki kilondan diyet bittikten sonra 30 kilo fazla çıkınca durdurulamaz olursun zaten
Cevap
1Cevap
sağ kalırsan gider o kadar ama akrabalarının helvanı yiyip kilo almasına sebep olman yüksek ihtimal
Olsun öleyim ucunda ölüm varsa
İğrenç bir görüntüm var
1 kilo gitti bile:)
Yağdan değil kastan verirsin, tartıda azalsan bile incelmezsin
Okay ona bile razıyım 🙏 sağol
Yapmayın böyle şeyler
Olsun
yok olursun
Olayım
Yapıyorum ama başladım bile:)
1. gün bitti sayılır ve tartı 1 kilo az gösteriyor
10 kilo