Sağlık Şu anki sağlık durumuna 5 üzerinden kaç verirsin? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Sağlıklı olduğunuzu düşünüyor musunuz, düşünmüyor musunuz öğrenelim. Şu anki sağlık durumuna 5 üzerinden kaç verirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. 2 veriyorum kendime 0 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl 2 veririm sünnetli olmaktan dis ağrısından. Kulak ağrısından 3 puan vermedim sünnetsiz olsam 4 verirdim 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sünnet yeni mi oldun 🤔 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Hayır Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 828 cevap paylaştı. 5 üzerinden 4. Aşksızlık krizinden psikolojim bozuk olduğundan dolayı, 1 puanı buradan kırdım. 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Aşksızlık zor be abi 😏 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 3 felan veririm. Kulak deldirdim 2 hafta oldu hala zonkluyor namıssız 😂 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Geçmiş olsun :D Yorumla efulimmm88 +1 yıl Teşekkürler 😃 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır düşünmüyorum. şu an da pek sağlıklı olduğum söylenemez zaten 0 3 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Aaa puan vermeyi unutmuşum 2 vereyim bari Boavistaa +1 yıl Teşekkürler 😂 morcivcikkkkk +1 yıl Ricalar sjsj
Hicranreis Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl 3 veriyim. Implantlı diş ağrısı, karın ağrısı üst üste geldi 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Diş ağrısı hiç çekilmez 😕 Yorumla Hicranreis +1 yıl şu an dişim vidalı ve dikişli 😢 Yorumla Boavistaa +1 yıl Geçmiş olsun 🙄 Yorumla Hicranreis +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl 5 üzerinden 4 veririm sadece dizim ağrıyor, onun dışında gayet sağlıklı ve dinç hissediyorum kendimi. 0 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 5 veririm birkac gun once 4tu cunku hastaydim ama iyilestim 0 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Geçen sene arşa gittim. Şimdi iyiyim. 4,5 veriyorum 😃 0 0 Yorumla
YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl 3 veriyorum. Hamilelik bir sürü sıkıntıyı beraberinde getiriyor zaten... 0 0 Yorumla
karetrandreas Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kanka sağlığım iyi çok şükür de mental sağlık olarak baya kötüyüm ve çözümüm yok 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl TR'de olduğumuz için normal :D Yorumla karetrandreas +1 yıl Bende buna inanıyorum ya ailesinden tut insanına toprağına kadar sıkıntılı memleket Yorumla Boavistaa +1 yıl Mutlu olmak için sebep yok 🥲 Yorumla karetrandreas +1 yıl Bulalım bişi aw kafayi yicez Yorumla
Larasa26 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Mental olarak iyi değilim puanım 2 bir de başım ağrıyor sadece 2.5 veririm 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Midem ağrıyor sabahtan beri o yuzden 3 verdim😑 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Geçmiş olsun 😕 Yorumla Boavistaa +1 yıl Üşütmüş olabilirsin )) Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Teşekkürler, yok sanırım yediklerim dokundu, bi de stres yapıyorum mideme vurdu Yorumla Boavistaa +1 yıl İyi olursun umarım 🥳 Yorumla _Ćamdànnesneé_ +1 yıl Umarım🙂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Öldümde, toprak atmayı unutmuşlar :D 0 7 Yorumla Boavistaa +1 yıl Unutmuştum ya 🙄 Atalım hemen bekle 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl At Boaviss :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Atayım Soso :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl piüüüh senin gibi arkadaşa :D Yorumla Boavistaa +1 yıl E kendin dedin 🙄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sen şey diyecektin “aa olur mu öyle şey, ne ölmesi kalk lan” 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Demem ben öyle çosjdjfj Yorumla
Alyam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Sıfır versem ölmüşmü olurum? 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yani 🥲 Yorumla Alyam_ +1 yıl O halde bir. Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl 3 olsun, 2 kırasım geldi. 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Gençsin daha yav dur 😂 Yorumla
Stoneeecold Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 4 veririm illet alerji mahvediyor 🙂 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ajerjin tam olarak ne )) Yorumla Boavistaa +1 yıl Alerjin* Yorumla Stoneeecold +1 yıl Toza var başka yine bir şeye var da anlayamadım bir türlü onun için test olmam lazım Yorumla Boavistaa +1 yıl Anladım )) Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 3.5 🙄 Burnum zorluyor 🤧😂 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Geçmiş olsun 🙄 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Teşekkür ederim ☺ Yorumla Boavistaa +1 yıl Ricalar )) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 yeterli 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. 3 iyidir 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. 3/5 bence 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 iyidir 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 596 cevap paylaştı. 4 sanirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Coronayım şu an 0 0 3 Yorumla DarKDayS__0034 +1 yıl Çok geçmiş olsun 💐 Yorumla Boavistaa +1 yıl Geçmiş olsun 😷 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
2 veriyorum kendime
2 veririm sünnetli olmaktan dis ağrısından. Kulak ağrısından 3 puan vermedim sünnetsiz olsam 4 verirdim
Sünnet yeni mi oldun 🤔
Hayır
5 üzerinden 4. Aşksızlık krizinden psikolojim bozuk olduğundan dolayı, 1 puanı buradan kırdım.
Aşksızlık zor be abi 😏
3 felan veririm. Kulak deldirdim 2 hafta oldu hala zonkluyor namıssız 😂
Geçmiş olsun :D
Teşekkürler 😃
Hayır düşünmüyorum. şu an da pek sağlıklı olduğum söylenemez zaten
Aaa puan vermeyi unutmuşum 2 vereyim bari
Teşekkürler 😂
Ricalar sjsj
3 veriyim. Implantlı diş ağrısı, karın ağrısı üst üste geldi
Diş ağrısı hiç çekilmez 😕
şu an dişim vidalı ve dikişli 😢
Geçmiş olsun 🙄
Çok teşekkürler
5 üzerinden 4 veririm sadece dizim ağrıyor, onun dışında gayet sağlıklı ve dinç hissediyorum kendimi.
5 veririm birkac gun once 4tu cunku hastaydim ama iyilestim
Geçen sene arşa gittim. Şimdi iyiyim. 4,5 veriyorum 😃
3 veriyorum. Hamilelik bir sürü sıkıntıyı beraberinde getiriyor zaten...
Kanka sağlığım iyi çok şükür de mental sağlık olarak baya kötüyüm ve çözümüm yok
TR'de olduğumuz için normal :D
Bende buna inanıyorum ya ailesinden tut insanına toprağına kadar sıkıntılı memleket
Mutlu olmak için sebep yok 🥲
Bulalım bişi aw kafayi yicez
Mental olarak iyi değilim puanım 2 bir de başım ağrıyor sadece 2.5 veririm
Midem ağrıyor sabahtan beri o yuzden 3 verdim😑
Geçmiş olsun 😕
Üşütmüş olabilirsin ))
Teşekkürler, yok sanırım yediklerim dokundu, bi de stres yapıyorum mideme vurdu
İyi olursun umarım 🥳
Umarım🙂
Öldümde, toprak atmayı unutmuşlar :D
Unutmuştum ya 🙄 Atalım hemen bekle 😂
At Boaviss :D
Atayım Soso :D
piüüüh senin gibi arkadaşa :D
E kendin dedin 🙄
Sen şey diyecektin “aa olur mu öyle şey, ne ölmesi kalk lan” 😂
Demem ben öyle çosjdjfj
Sıfır versem ölmüşmü olurum?
Yani 🥲
O halde bir.
3 olsun, 2 kırasım geldi.
Gençsin daha yav dur 😂
4 veririm illet alerji mahvediyor 🙂
Ajerjin tam olarak ne ))
Alerjin*
Toza var başka yine bir şeye var da anlayamadım bir türlü onun için test olmam lazım
Anladım ))
3.5 🙄 Burnum zorluyor 🤧😂
Geçmiş olsun 🙄
Teşekkür ederim ☺
Ricalar ))
5 üzerinde 4.50
Beş çok şükür
5/5 çok şükür...
2 diyebilirim
Yıkılmadı ama ayakta da sayılmaz
4.5 .
kafam ağrıyor 1