Sağlık & Diyet Dişimde çürük var devlet randevu alamiyorum özel gitsem yardımcı olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ödeme konusunda yardımcı olur mu Dişimde çürük var devlet randevu alamiyorum özel gitsem yardımcı olur mu? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Egemenefe4909 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 100% 5 ay Özel kliniklerde muayne röntgen ücretsiz. Kanal tedavisi +dolgu bir diş için 1200 tl civarı. Çekim 200 tl. İstanbul avrupa yakası 0 5 Yorumla Soran 5 ay Buradayım aynı şekilde en az 800 tl dedi Yorumla Egemenefe4909 5 ay Devlette büyükçekmece ya da cihangir ağız ve diş sağlığına saat 16 gibi 182 yi ararsan randevu düşürebilirsin. Fakat 15 gün sonrasına Yorumla Soran 5 ay Bursadayim dis çekimi icin İstanbul mu gideyim Yorumla Egemenefe4909 5 ay Haaa. Buradayım yazmışsın bursa yerine bi önceki yorumunda😀 Yorumla Soran 5 ay Klavye düzeltmiş Yorumla
ikarima Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 89% 5 ay özeller aşırı pahalı bi şekilde almaya bak devlet hastanesinden çokmu ağrıyo dişin 0 2 Yorumla Soran 5 ay Çok agriyo yaa ikarima 5 ay saat 4 de almaya çalış doğal yollarla ağrısı hafifler biraz ne çektim bu diş ağrısından
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 49% 5 ay Ödeme konusunda herkes yardımcı olmaz. Özeller pahalı biraz 0 4 Yorumla Soran 5 ay Ewet cokk Yorumla Soran 5 ay Bir dose herkes 1000 milyar çıkartıp vermez ancak durumu iyi olması lazim Yorumla Soran 5 ay Dise Yorumla Ekmek_Kırıntısı 5 ay Ben tek diş için 3.500 TL vermiştim. Üstelik indirimli fiyat Yorumla
Sakaprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 100% 5 ay valla çok pahalı hiç pazarlik yapmiyolar amaçlaripara zten 0 2 Yorumla Soran 5 ay Ewet 1 milyar dedi bi tane var özel iyi bi doktor ama Yorumla Sakaprensi 5 ay kaç diş için dedi Yorumla
Orei_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 5 ay Benimde dişimde çürük var bende 6 7 aydır randevu alamıyorum 0 10 Yorumla Soran 5 ay Eğer çalışıyorsan Hemen gitmen gerekiyor dişinden olabilirsin Yorumla Soran 5 ay Ağrı yapiyomu Yorumla Orei_ 5 ay şu an dişimin içi boş arada ağrı yapıyor Yorumla Soran 5 ay Nasıl boş yaa Yorumla Orei_ 5 ay Bildiğin dişimin kenarı var içi yok Yorumla Soran 5 ay O kadar ilerledimi Yorumla Orei_ 5 ay Evet. içine yemek girincede ağrıyor 1 paket diş çöpünü bitirdim ve halada randevu alamıyorum bu gidişlede alamıcam sanırım Yorumla Soran 5 ay Özele gidebilirsin calismiyomusun Yorumla Orei_ 5 ay Hayır çalışmıyorum Yorumla Orei_ 5 ay Özelde pahalı olduğu için gitmek istemiyorum ama bu gidişle özele gidecem sanırım Yorumla
skcikrak46 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 5 ay Diş pahalı ya özelde ama devlet de hic birsey yapmıyor kac tane cürük ün var 0 8 Yorumla Soran 5 ay 1 tane Yorumla skcikrak46 5 ay Hangi ilde ysliyor sun icimden geldi yardımcı olacak im Yorumla Soran 5 ay Bursa nedenki Yorumla skcikrak46 5 ay Ne kadar istiyorlar yapmak için Yorumla Soran 5 ay Hepsi farklı fiyat verdi ben en ucuzunu araştırıyorum nedenki Yorumla skcikrak46 5 ay Bans yazar isen anlatayım yardımcı olacak im söz Yorumla Soran 5 ay Sen hangi sehirdesin Yorumla skcikrak46 5 ay Uzak iz biz ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 5 ay Taksit yaparlar 0 2 Yorumla Soran 5 ay Kredi kartı kullanmıyorum sıkıntı olur mu Yorumla Görüş sahibi 5 ay O zaman peşin vermek zorundasın parana nasıl taksit yapsınlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Özel kliniklerde muayne röntgen ücretsiz. Kanal tedavisi +dolgu bir diş için 1200 tl civarı. Çekim 200 tl. İstanbul avrupa yakası
Buradayım aynı şekilde en az 800 tl dedi
Devlette büyükçekmece ya da cihangir ağız ve diş sağlığına saat 16 gibi 182 yi ararsan randevu düşürebilirsin. Fakat 15 gün sonrasına
Bursadayim dis çekimi icin İstanbul mu gideyim
Haaa. Buradayım yazmışsın bursa yerine bi önceki yorumunda😀
Klavye düzeltmiş
özeller aşırı pahalı bi şekilde almaya bak devlet hastanesinden çokmu ağrıyo dişin
Çok agriyo yaa
saat 4 de almaya çalış doğal yollarla ağrısı hafifler biraz ne çektim bu diş ağrısından
Ödeme konusunda herkes yardımcı olmaz. Özeller pahalı biraz
Ewet cokk
Bir dose herkes 1000 milyar çıkartıp vermez ancak durumu iyi olması lazim
Dise
Ben tek diş için 3.500 TL vermiştim. Üstelik indirimli fiyat
valla çok pahalı hiç pazarlik yapmiyolar amaçlaripara zten
Ewet 1 milyar dedi bi tane var özel iyi bi doktor ama
kaç diş için dedi
Benimde dişimde çürük var bende 6 7 aydır randevu alamıyorum
Eğer çalışıyorsan Hemen gitmen gerekiyor dişinden olabilirsin
Ağrı yapiyomu
şu an dişimin içi boş arada ağrı yapıyor
Nasıl boş yaa
Bildiğin dişimin kenarı var içi yok
O kadar ilerledimi
Evet. içine yemek girincede ağrıyor 1 paket diş çöpünü bitirdim ve halada randevu alamıyorum bu gidişlede alamıcam sanırım
Özele gidebilirsin calismiyomusun
Hayır çalışmıyorum
Özelde pahalı olduğu için gitmek istemiyorum ama bu gidişle özele gidecem sanırım
Diş pahalı ya özelde ama devlet de hic birsey yapmıyor kac tane cürük ün var
1 tane
Hangi ilde ysliyor sun icimden geldi yardımcı olacak im
Bursa nedenki
Ne kadar istiyorlar yapmak için
Hepsi farklı fiyat verdi ben en ucuzunu araştırıyorum nedenki
Bans yazar isen anlatayım yardımcı olacak im söz
Sen hangi sehirdesin
Uzak iz biz ya
Taksit yaparlar
Kredi kartı kullanmıyorum sıkıntı olur mu
O zaman peşin vermek zorundasın parana nasıl taksit yapsınlar