Sağlık Kola mı, sigara mı daha zararlı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 İkisinin de zararı fazla ama hangisi bu konuda üstün kalabilir Kola Sigara Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kola mı, sigara mı daha zararlı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Sigara daha zararlı 0 0 Yorumla
Busrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Bayılırım sigara kola yapamaya tüh canım çekti 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sigara hiç sevmem yanımda icilenlerdende sevmem benim bulunduğum ortamlarda da sevmem 🤢 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sigaranın içinde her şey var kola hafif kalır 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 424 cevap paylaştı. Bence kola tamamen şeker cunki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bence de ama kola bağımlılık yapmadığı için bırakması sigaradan daha kolay Yorumla Emir38 +1 yıl Bagamlilik yapmıyor mu sen hiç denk gelmemiş sin bagamlilarina Yorumla Soran +1 yıl Ben içiyorum ama bağımlı değilim Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Sigara kadar yapıyor neredeyse hatta şişelerini toplayıp satıp tekrar alıyorum 😀😀 Yorumla Emir38 +1 yıl Aynen gerçekten skntili Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı. Kola 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sigara daha zararlı
Bayılırım sigara kola yapamaya tüh canım çekti
Sigara hiç sevmem yanımda icilenlerdende sevmem benim bulunduğum ortamlarda da sevmem 🤢
Sigaranın içinde her şey var kola hafif kalır
Bence kola tamamen şeker cunki
Bence de ama kola bağımlılık yapmadığı için bırakması sigaradan daha kolay
Bagamlilik yapmıyor mu sen hiç denk gelmemiş sin bagamlilarina
Ben içiyorum ama bağımlı değilim
Sigara kadar yapıyor neredeyse hatta şişelerini toplayıp satıp tekrar alıyorum 😀😀
Aynen gerçekten skntili
Kola
Eşit