Sağlık Gözaltı morluğum çok mu belli? Thedeissyyyyyu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Aileden genetik olan bisey ama hiç sevmiyorum madde mi kullanıyorsun dahi diyen oluyor ve gözümün üstü de öyle çok mu kötü ameliyati falan varmış Gözaltı morluğum çok mu belli? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 36,9b cevap paylaştı. Bence güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Yavuzhotman1 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Bence aman aman bi morluk değil. ince yapılı insanların hepsinde bu şiddette morluklar vardır zaten göz altında. Ve hatta elmacık kemiğini ve dudak yapını ön plana çıkartıyor bu ton farkı... gözaltı morluk derecene iyi bile diyebiliriz yani :) 1 0 Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Evet hemde çok ama ojelerine bayıldım kız kodu markası ne 0 2 Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl Ay bilmiyorum kuaförde yaptırdım kalici oje Yorumla BayanSissy +1 yıl Çok iyi duruyor ama yaa😍😍 Yorumla
Slutsk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Beyker siz göz altına değil kıza yorum yapın yazılın. Hadi bakim aslanlarım en az +57 bekliyorum sizden 0 0 Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bebeğim çok güzelsin ama seni soluk göstermiş göz altın 0 2 Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl Çok teşekkür ederim canım evet makyaj yapma sebebim hep bu zaten bide buğday tenliyim cildim çok durgun gözüküyor Yorumla meduxaaaaaaa +1 yıl Canım vitamin eksikliği olabiliyor bi gözük istersen Yorumla
gereksiz1şey Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Belli mi anlamadım ama gözlerin çok güzel 😦😦😦 maşallah pü 0 4 Yorumla Daffy99 +1 yıl Aptal fake Yorumla gereksiz1şey +1 yıl @Daffy99 :)? Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl Hahaha fake mi asıl a@tal sensin Yorumla Daffy99 +1 yıl Boş işler Yorumla
BurakBeyDiyeceksiniz Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Genetik değişmez. Kendinle barışık olmanı tavsiye ederim.Gülümse...Hadi gulumse...Bulutlar gitsin :) 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 435 cevap paylaştı. Bence göz altı kapatıcı ile Gayet çözülebilir duruyor sıkıntı yok 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Ailede tek genetik olan şey göz altı morluğu değil mükemmellikte genetik olmalı çünkü fena güzelsin 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl efekt kullanmana ragmen. belli oluyor. ama kotu degil 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç belli değil. Zaten böyle güzel bir kadında böyle basit şeyler göze çarpmaz bile. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Makyajla kapanacak şeyler. Uykunu tam aldığın zaman bile kalıcı mı bu morlik. Iranlı kızlarda oluyor genelde bu olay 0 2 Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl İstediğim farlar tam rengini almıyor koyu olduğu için… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayattaki tek sıkıntın bu olsun güzellik. Gözlerine derinlik katmış. Eğer doğal yollarla düzelmeyen bir olaysa kafana takma. Yorumla
kodumunişsizi Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sizce güzel miyim diye sor lafın dolandırmana gerek yok bebiş 0 2 Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl Kodumunissizi Yorumla kodumunişsizi +1 yıl Seni esefle kınıyor ve kaba yorumunu şikayet ediyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bulutsuz gecelerde dünyamı aydınlatan ay ışığı gibi duru güzelliğin varken göz altında ki ton farkı ancak nazar boncuğun olur 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Böbrek rahatsızlıklarından oluyor diye okumuştum yabancı kaynaklarda 0 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 107 , eic 31% +1 yıl Işık dolgusu yaptır geçer 0 2 Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl Yapan yerler çok varmışta iyisini bulmak zor normal yapanlar dandik oluyormuş cok yaa Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl Ant sezgin kurt gidersen tabi. Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 593 cevap paylaştı. kötü değil. çekicilik katıyor 0 0 Yorumla
UUuu123 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Bıraz bellı oluyor ama ışıktanda olabilir 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 636 cevap paylaştı. Çok üfürmüş de kararmış gibi. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet, Yalçın Çakır'a dönmüşsün 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 45% +1 yıl Sağlık konusunda 965 cevap paylaştı. evet kapatıcı ya da dolgu botoks vs gerek 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı. Az mi uyuyosun? 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Pek belli değil ama bugün yoktun bir şey mi oldu 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 820 cevap paylaştı. aynen koko dan cizgi çekmiş gibi 0 0 Yorumla
-DLR- Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Yok kuzu ya normal aslında fazla göze carpmıyor 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Biraz belli oluyor ama vitamin eksikliği olabilir 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 847 cevap paylaştı. Kan değerlerine baktirdin mi 0 0 Yorumla
ѕємραтιк_вєу Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sigara içiyor musun 0 2 Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl Hayir Yorumla ѕємραтιк_вєу +1 yıl Ozaman genetik seninki ve kötü durmuyor daha hoş duruyorsun bence Yorumla
SoliFa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ver objeye ilgi 0 4 Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl Forogtafın nesi obje a@k yüzümü carsaflim mi Yorumla SoliFa +1 yıl Evet obje Yorumla SoliFa +1 yıl Bir kez daha sormuştun oradada obje olduğunu soyledim sanirim sen objesin Yorumla Thedeissyyyyyu +1 yıl Tamam api Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet sag goz ozellikle 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Keş gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Bence güzel görünüyor
Bence aman aman bi morluk değil. ince yapılı insanların hepsinde bu şiddette morluklar vardır zaten göz altında. Ve hatta elmacık kemiğini ve dudak yapını ön plana çıkartıyor bu ton farkı... gözaltı morluk derecene iyi bile diyebiliriz yani :)
Evet hemde çok ama ojelerine bayıldım kız kodu markası ne
Ay bilmiyorum kuaförde yaptırdım kalici oje
Çok iyi duruyor ama yaa😍😍
Beyker siz göz altına değil kıza yorum yapın yazılın. Hadi bakim aslanlarım en az +57 bekliyorum sizden
Bebeğim çok güzelsin ama seni soluk göstermiş göz altın
Çok teşekkür ederim canım evet makyaj yapma sebebim hep bu zaten bide buğday tenliyim cildim çok durgun gözüküyor
Canım vitamin eksikliği olabiliyor bi gözük istersen
Belli mi anlamadım ama gözlerin çok güzel 😦😦😦 maşallah pü
Aptal fake
@Daffy99 :)?
Hahaha fake mi asıl a@tal sensin
Boş işler
Genetik değişmez. Kendinle barışık olmanı tavsiye ederim.
Gülümse...
Hadi gulumse...
Bulutlar gitsin :)
Bence göz altı kapatıcı ile Gayet çözülebilir duruyor sıkıntı yok
Ailede tek genetik olan şey göz altı morluğu değil mükemmellikte genetik olmalı çünkü fena güzelsin
efekt kullanmana ragmen. belli oluyor. ama kotu degil
Hayır hiç belli değil. Zaten böyle güzel bir kadında böyle basit şeyler göze çarpmaz bile.
Makyajla kapanacak şeyler. Uykunu tam aldığın zaman bile kalıcı mı bu morlik. Iranlı kızlarda oluyor genelde bu olay
İstediğim farlar tam rengini almıyor koyu olduğu için…
Hayattaki tek sıkıntın bu olsun güzellik. Gözlerine derinlik katmış. Eğer doğal yollarla düzelmeyen bir olaysa kafana takma.
Sizce güzel miyim diye sor lafın dolandırmana gerek yok bebiş
Kodumunissizi
Seni esefle kınıyor ve kaba yorumunu şikayet ediyorum
bulutsuz gecelerde dünyamı aydınlatan ay ışığı gibi duru güzelliğin varken göz altında ki ton farkı ancak nazar boncuğun olur
Bende de varrrr kuzumm nasıl oluyomuş ameliyatı
Böbrek rahatsızlıklarından oluyor diye okumuştum yabancı kaynaklarda
Işık dolgusu yaptır geçer
Yapan yerler çok varmışta iyisini bulmak zor normal yapanlar dandik oluyormuş cok yaa
Ant sezgin kurt gidersen tabi.
makyaj gibi duruyor
kötü değil. çekicilik katıyor
Bıraz bellı oluyor ama ışıktanda olabilir
Çok üfürmüş de kararmış gibi.
Evet, Yalçın Çakır'a dönmüşsün
Belli ama çok önemseme boş ver.
Böylede iyisin.
Yok knk ölüp dirilmiş gibi
Bu da kusur mu yani?
evet kapatıcı ya da dolgu botoks vs gerek
Az mi uyuyosun?