Prozac, lustral, citoles, cipralex, fulsac, seroxat gibi ilaçları kullanmış olanınız var mı? Yan etkileri çok mu?
Reçetesiz antidepresan alınır mı?

Prozac, lustral, citoles, cipralex, fulsac, seroxat gibi ilaçları kullanmış olanınız var mı? Yan etkileri çok mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Prozac kullandım herhangi bir yan etkisi yok. Antidepresan ilaçlar reçetesiz alınamıyor
Bazı sitelerde alınıyor yazıyordu ama eskiymis sanırım nereye gitsem verir dimi
Psikiyatriste gidip sorununu anlatıp onun tavsiyesi üzerine kullanman gerek yani reçete yazmalı
O söylüyormuş ne dozda kullanmak gerektiğini doğrudur
reçetesiz alamazsın kullanıyorum fulsac prozac ve lustral kullandım prozac bana iyi gelmemişti
İyi gelmeyince ne yapabiliyoruz geri aynı doktora mi söylemeliyiz? Başkasını da reçetesiz vermezler çünkü
aynı doktora söylersin ilacını değiştirir evet
Teşekkürler
Kanka antidepresan kullanma
Kitap oku ve kendine bir hedef çiz
Ben şu an öyle yaptım aşkı unuttum tek hedeflerim var benim için
Hayatında beyaz bir sayfa aç kardeşim
Tek isteğim başım agrimadan uyumak
Kahve iç
Geçecek kardeşim ben senden beterdim şu an her şeyi unutuyorum unutmasamda umursamaz oldum artık anti depresan kullanırsan pes edersin yapma bunu kendine
Kendini vücudunu uyuşturma o haplarla
Düşünmeye kahve iyi gelmiyor ki düşünmeden uyunmuyor
Bak düşün nice acı çeken var benim dünyam çok ağır şu an bile bir ton derdim var ama hep inat edeceksin pes etmek yok pars diyorum. Unutma sen Türkçü sün. Bir Türkçüyü dertler sağlam eder. Bizim tek bir sevgilimiz var Türklük davası
Allah bizi dava aşığı kullar kılmış pes etmek yok bu hayatta yenilmek yok
Sevgilin seni terketsin umursama ben de terkedildim o kız evlendi boşandı beni unuttu ben ne yapayım
Türklüğün ederi büyüktür ama Atatürk dahi sevdigine kavuşamadan öldü. Duygular insanın siyasi kimliğine dinine ırkına bakmıyor :(.
Ne dersek diyelim hissettiklerimiz hep aynı oluyor.
Kardeşim biz gerekirse atsız gibi, Atatürk gibi yalnız ölürüz vatan vatan diye ama yıkılma. üzme kendini ben o kızdan sonra daha çok sarıldım davama. ülkem için uğraş verdikçe inanki derdim bitiyor gibi
Eğer bir gün nasip olursa yeniden belki kesişir yollarınız dua et Allah'a hayırlısını iste
Allah'a dua edesim bile gelmiyor o kadar kafam basmıyor ki üç basamakli sayıları bile toplayamiyorum
Bu zamanlar geçecek sabret kardeşim
Aşk bizi yıkmaz be
alamazsın verilmez
Teşekkürler
Alınır
Alinmiyormus eskidenmis o
Citoles aldım 2 hafta önce gece nöbetçi eczaneden