Sağlık Dondurma boğaz ağrısına iyi gelir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Dondurmayı yedikten sonra sorgulamaya başladım. İyi ki yanlış bir şey yapmamışım😂 Dondurma boğaz ağrısına iyi gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 893 cevap paylaştı. Boğaz ameliyatı olanlara doktorlar dondurma tavsiye ediyor ama hakiki dondurma tabi ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok market dondurması yeidm ben😁 Yorumla Konrad027 +1 yıl Onlar fayda etmez cano Yorumla Soran +1 yıl Olsun zararı yoksa sıkıntı yok😂 Yorumla Konrad027 +1 yıl İnşallah fayda eder Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 😁 Yorumla
yemreank Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Atalarımız ne demiş. Yanıyorsan salep iç donuyorsan dondurmamı ye. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Atalarımız demişse vardır bir bildiği 😂 Yorumla yemreank +1 yıl Doğruuuu Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hayır yenmez daha çok hasta yapar insanı 0 0 Yorumla
mavipenguen_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl evet dondurma iyi geliyor 0 10 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl hahah yok ya bir şey olmaz afiyet olsun neden gizli sordun peki Yorumla Soran +1 yıl Alışkanlıktan 😂😂 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl hahaha hep gizli mi takılırsın burada Yorumla Soran +1 yıl Evet 😂 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl demek o gizliler hep sensin bende diyorum kim bu gizliler biri sen yakaladım hahahah Yorumla Soran +1 yıl Evet kimliğimi açık etmeyi sevmiyorum 😂 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl ama ben meraklıyım ona ne olacak hahaa bana bir takip atsana bakım Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabi ki 😂 Yorumla mavipenguen_ +1 yıl nolur lütfen hahhaha Yorumla mavipenguen_ +1 yıl ordamısın gizli Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gelir bol bol ye 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yedim valla 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boğaz ameliyatı olanlara doktorlar dondurma tavsiye ediyor ama hakiki dondurma tabi ki
Yok market dondurması yeidm ben😁
Onlar fayda etmez cano
Olsun zararı yoksa sıkıntı yok😂
İnşallah fayda eder
İnşallah 😁
Atalarımız ne demiş. Yanıyorsan salep iç donuyorsan dondurmamı ye.
Atalarımız demişse vardır bir bildiği 😂
Doğruuuu
Hayır yenmez daha çok hasta yapar insanı
evet dondurma iyi geliyor
hahah yok ya bir şey olmaz afiyet olsun neden gizli sordun peki
Alışkanlıktan 😂😂
hahaha hep gizli mi takılırsın burada
Evet 😂
demek o gizliler hep sensin bende diyorum kim bu gizliler biri sen yakaladım hahahah
Evet kimliğimi açık etmeyi sevmiyorum 😂
ama ben meraklıyım ona ne olacak hahaa bana bir takip atsana bakım
Hayır tabi ki 😂
nolur lütfen hahhaha
ordamısın gizli
gelir gelir göm gitsin😂
Gelir bol bol ye 😂
Yedim valla 😂😂
Evet gelir
Evet