AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bıraktım sanırım dozu düşüktü bi işe yaramadığını beni zehirlediğini biliyordum bıraktım, doktor da bir şey yapmıyordu zaten
Ne için kullandın
depresyon
Geçti mi ya peki
kendi çabamla azaldı biraz
Ben kullandım ve bıraktım ama doktor kontrolü doğrultusunda bırakılması gerekiyor
Ne için kullandın
Depresyon içindi
Kaç ay kullandın ve geçti mi
6 ay ilaç kullanılması gerekiyor geçebilmesi için ancak ben 2 hafta kullanıp kendim bıraktım bırakmamam gerekti. 6 ay düzenli şekilde doktor kontrolünde kullanırsan evet gecer
Ben 1 ay kullandım ve aniden kesmiştim. Geçti mi ya peki sende
İlaç kullanmazsan geçmez yani kişide kalıcı etki oluşturması için düzenli bir şekilde kullanılması gerek sen ilaç kullanırken kendini iyi hissettin diye kesersen belli bir süre sonra tekrar depresyona girersin bu sefer ilaç işe yaramamış dersin. Benim kesilmedi depresyon belirtilerim malum gereken süre kullanmadım ama kendim bir şekilde yenmeye çalıştım düşüncelerimi bastırdım hobiler edindim ve bu şekilde ilaçsız yendim
Ben bırakalı 3.5 ay oldu bugün biraz deprsyon belirtileri vardı kötü bir şey olacak hissi ruh daralması felan ama iyiyim
Ben mesela tekrardan psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum bazen bana da arada bir şeyler vuruyor ama mutluyum hayatımdan da bir rutin kontrol olsun istiyorum sende öyle yapabilirsin
Eğer bana 2 3 ayda deprsyon gelmezsse kesinlikle bitmiştir sabrediyorum bakalım ne olacak
Depresyon ne kadar basit görünse de aslında zor çünkü başka psikolojik rahatsızlıklara da yol açmış oluyor yani eğer atlatilmazsa
Var buyur
Ne için kullandın
Depresyon stres
Geçti mi derpesyon
Geçmek üzere mâneviyatla
Hapı bıraktın mı
Çoktaan
Evet
Nükleer abi bu derpesyon nasıl geçecek
İyileşene kadar tedavi :)
Seninki geçmedimi halen
Ben tedavi ettirmedim ki
Neden ettirmedin hap kullanmadın mı
Hem maddi imkanlar iyi değildi o zamanlar, hem yaşadığım yerde doktor yoktu. Hem de günlük yaşamı düzeltmeden ilaçtan hokus pokus beklememek lazım
Nükleer abi bende derpesyon belirtileri yok abi 3.5 aydır yok gelmiyor sadece beynim hap istiyor onunla mücadele ediyorum
Sne keyfe göre içmişsin o daha kötü
Ne hüzün ne cökkünlük ne ruh daralamsı ne de MUTSUZLUK var
Nedne içtin o halde
Benn
Ne için kullandın
Stres bozuklugum vardi
Geçti mi ya peki
Sayilir cok azaldi ama herkesde ayni olmuyor ilac etkisi belki sana tedavi + ilac iyi gelir ve bu ilaclar beynin ciddi anlamda dengesini bozuyo tamam azaldi ama ruh gibi dolasiyodum etrafta ve bagisiklik sistemi de bu ilaca bi raddeden sonra alisiyo o yuzden psikiyatristin ne derse onu yap
Kaç ay kullandın
2 ay anca katlandim ilaci onermem acikcasi olabildigince ilacsiz tedavi gor bence
Evet bende 1 ay kullanıp aniden kestim deprsyon geçti mi ya peki
Gecmemistir buyuk ihtimalle 2 ayda az cok etkisini göstermeye baslar demisti benim psikiyatristim
Halen hap kullanıyor musun
Hayir asla bir daha da kullanmam
Aynı bensin kardeşim birsürü yam etki yaptı hayatta yaşamadığım şeyleri yaşattı