Süper Soru için teşekkürler @ksRehber 😍😍😍
Şifayı doktorda değil tornacıda bulsanız ne yaparsınız?
Süper Soru için teşekkürler @ksRehber 😍😍😍
3 gün hastane hastane gezdi, şifayı tornacıda buldu,
Bursa'nın İznik ilçesinde gözüne cisim kaçan bir genç, hastanede bulamadığı şifayı tornacıda buldu. Üç gün hastane hastane gezen gencin gözündeki cismi sanayideki bir tornacı çıkardı.
Hastane hastane gezdi, şifayı tornacıda buldu!
— ÜLKE TV (@ulketv) August 6, 2022
Bursa'nın İznik ilçesinde gözüne cisim kaçan bir genç, hastanede bulamadığı şifayı tornacıda buldu. Üç gün hastane hastane gezen gencin gözündeki cismi sanayideki bir tornacı çıkardı. pic.twitter.com/GPnTZYbF5G
Beni Türk tornacılarına emanet edin 😂
06 Ağustos 2022 Cumartesi Saat 00.47
Bu meslekte insanların gözüne çok fazla çapak talaş demir tozu kaçar.
Ve gerçekten elleri çok hassastır hassas iş yaptıkları için
Alışık oldukları bir durum neredeyse :D benim de başıma en az 10 kere geldi ve büyüteç ile bakarak çıkarttılar :D
Bilmeyene enteresan geliyor ama gayet normal :D
Kesinlikle bence de aslında sağlık sistemi bu adamların elinde olsa neler yaparlar neler. 😂😂
Aslinda dogru. Doktorlar egolari geregimi nedir bilmiyorum bazi seylere karşılar ve duzgun yurutemiyorlar işi. Bir rahatsizligim vardi ilacla tedavi gordum ama tekrarliyor ve ilaclar iyi gelmiyor yani yan etkileri falan rahatsiz ediyordu.
Internette arastirirken bazi insanlar şunu kullandim iyi geldi, aktardan şu bitkiyi falan aldim kullandim iyi geldi yazmislardi bunu doktoruma sordum kullanayim diye yok dedi. Bir sure doktoru dinledim.
Sonra artik canima tak etti, ilacta kullanmak istemedigimden gittim o bitkiden bende kullandim. Bu doktorlar bitkilere vs neden karsi onu da anlamis degilim. Ilaclar da o otlardan, bitkilerden uretilmiyor mu? Işe yaradi. Hem ilac derdinden, hem ilac parasindan, hem ilacin yan etkilerinden kurtuldum. Hem doktorlara kizdim hem kendime eziyet ettim diye kendime kizdim. Bazi durumlarda gercekten kendi doktorun kendin olacaksın. Baska careler arayacaksın. Bu haber de tam o hesap. Bu haber biraz tehlikeli ama benim gibi kendi doktoru olan cok insan var.
İlaçlar da dediğiniz gibi bitkilerden üretiliyor. Bitkiler aslında ölüme bile neden olabilecek güçtedir o kadar masum değillerdir. Şansınız varmış ters bir etkisi olmamış. Kullandığınız ilacla etkileşime gecebilirdi. İlaç üretilirken dozları hassas şekilde ayarlanıyor bu ayarlamayı kendiniz yapamazsınız.
Yani tabii ki her insanda olduğu gibi doktordan doktora da fark var yani her insan aynısını yapıyor demek doğru değil ama sana şu konuda katılıyorum Evet yani toplum içerisinde özellikle önceleri bitkisel ilaçlar kullanılır ya da kimyasal ilaçları çok başvurulmazdı ha kimyasal ilaçların yararı kadar zararı da var bunu biliyoruz demek ki sizinki bir şans olmuş tamamıyla, ama diğer dediğinize de fazlasıyla katılıyorum son dönemde sağlık çalışanlarını Çok fazla ön planda tuttukları için artık hastalar ve hasta yakınları onlara sanki düşman ya da öcü gibi görünüyor. Böyle burunları bir karış havada yaşıyorlar. Ama gerçekten de şanslı insansınız yani yan etki yapabilir de ölebilirdiniz ama tabii ki şifayı veren her zaman için Allahu teala'dadır yani Allah'ın yarattığı bir denge var bir kuvvet var hani biz ne dersek diyelim gerisi boş
Torbacı diye okudum 😃
Herkes öyle okumuş
Evet 😃
Ülke doktor oldu
Hastanedekilerin çoğunluğu bir işe yaramadığı için millet kendi işini kendi kendine halletmeye çalışıyor
Ya da randevu bulamıyor insanlar
Ülkede ne doğru ki
Aynen öyle
Tornacı burada bir sebep sadece şifayı veren Allahtır Tornacı olmaz kapportacı olur bir manav olur farketmez şifanın sebenin kimse olduğunu bilemezsin bende aylarca hastane gezdim hastalığımı zor öğrendim artık hastane hastane değil doktor dotor değil bir yerde
Orası öyle kardeşim haklısın ☺️
Cevap
17Cevap
Bu şekilde durumlar ile karşılaşıyoruz aynı durum kendimde. kalipci olduğum. icin gözüne çapak kaçıp gelen de oluyor gözüme. capak kaçtığında gittiğimde. oluyor. maalesef burada sağlık. kuruluslarinin ne hale geldiği ortaya çıkıyor. Ülkeyi bu hale getirenler istifa etmeli..
Kesinlikle öyle kardeşim öyle lüks lüks hastaneler yapmakla bu işi olmuyor yapılan hastanelere hizmet vermesi gerekir insanlar randevu bulamıyor aylar sonrasına randevu alabiliyor
Ohooo sanayide neler yapıyoruz, neler... Bir bilinse tıp şaşar. 😅
Kesinlikle öyledir Benim babamın da arkadaşları var adamlar içeri durmadan doktor demiş ki covid size uğramaz gerçekten adamlara Hiç uğramadı
Gozlerine kacan capaklari cikarmaktan uzman olmuslar. Bizim fabrikada da kaynakci serkan yapiyor o işi. 200 tl yi katlayip😂😂
😂😂😂 söyle o da haberleri çıksın
Hastanelerin göz uzmanları yok. Aslında tüm acil doktorları müdahele kabiliyetine sahip ama benim alanım değil deyip gönderiyorlar
Sağlık sistemi iyice çorba oldu
Bu ülkede yaşıyorsak eğer şifanın nerden geleceği belli olmaz. Doktor deyip güvenirsin hayatını kaydırır. Tornacı deyip geçtiğin adam can kurtarır. Bu işler böyle😂
Aynen öyle beni türk tornacılarına emanet edin 😂
😂😂
😂😂
Mizah kısmını geçelim. Gozu de çıkabilirdi. Bu insanlardaki cahil cesaretini anlayamıyorum
Adam ne yapsın 3 hastane gezmiş bir şey yok demişler
Tornivacıya mı gitmesi gerekiyordu saçmalığa bak ne anlar o adam sağlıktan tıptan iyice sacmalıyorsunuz ya cidden! Hacı hocalar bitti bu başladı
Sızın de derdiniz neyse Hacı hoca ile 😂
Ustaya bak valla helal olsun. bizide tornadan bir geçirsin 😂😂
Sağlık sisteminin geldiği son nokta 😂
Inan abi öyle ssk isi kapandı. Bizler ozel sigorta yaptırıyoruz. Mecburuz abi birsey olsa kim 6 ay bir muayeneyi beklesin
Parası olan yapıyor kardeşim olmayan resmen ölsün diyorlar
Abi calisiyorsan mecbur yaptırıyor sun. sende haklisin abi oda bir sorun
Hayırlısı olsun kardeşim hayırlı geceler dilerim
Hayırlı geceler abi 🌷🙏🏼
Beni Türk tornacilara emanet edin demek geldi içimden 😂
Bende tam öyle yazdım altına
😂😂😂
bu haberler kasıtlı çıkarılıyor
yok böyle bi olay
Anladım teşekkür ederim
Bir ara benim çürükten dolayı dişimde oyuk vardı ve karantinadaydım düz tornavidayla çürüğü kazıdım. Uykudan uyandıran ağrılarımın geçtiğini söylememe gerek var mı 🥳😂😂
Ülkede bence tıp fakültesi boş yere var 😂
Tabii ki göze kaçan Demir çapağını Bazen onlar daha iyi çıkarabiliyor
Tam da öyle olmuş 😂
😂👍
tornacıyı torbacı diye okudum klhvjbh
Sen nasıl bir reyizsin 😎
Ben de 😄
😂😂
Allah'ıma şükürler olsun derim
😂😂😂
Komik değil 😉
Tornacının adresi? Bi fıtık meselesi var da