Sağlık Diyet yapanlar hayattan zevk alıyor mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Merak ettim gerçekten? Güncellemeler+1 yıl Hadi diyetliler? Diyet yapanlar hayattan zevk alıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yarenysl Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Almiyordum, zaten diyet yapmayi biraktim sadece saglikli besleniyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağlıklı beslenmek ne demek açıklar mısın? Yorumla yarenysl +1 yıl Doğal beslenme, az kalorili besinler ama aynı zamanda bol protein olan besinler tüketiyorum, bolca su ve spor Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl 88 kiloydum 83 e düştüm. Ama bayağı zevk aldım bu durumdan kendimi böyle daha mutlu hissediyorum 🙂 0 0 Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Sağlıklı beslenip spor eşliğinde yaptığım için hiç bir sorunum olmuyor 0 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Başta çok zorlanıyorum sonra alışkanlık oluyor 0 0 Yorumla
TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet çünkü kendimi daha iyi hissediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 kere denedim gram kalmiyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gram kalmıyor derken? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Almiyordum, zaten diyet yapmayi biraktim sadece saglikli besleniyorum
Sağlıklı beslenmek ne demek açıklar mısın?
Doğal beslenme, az kalorili besinler ama aynı zamanda bol protein olan besinler tüketiyorum, bolca su ve spor
88 kiloydum 83 e düştüm. Ama bayağı zevk aldım bu durumdan kendimi böyle daha mutlu hissediyorum 🙂
Sağlıklı beslenip spor eşliğinde yaptığım için hiç bir sorunum olmuyor
Başta çok zorlanıyorum sonra alışkanlık oluyor
Evet çünkü kendimi daha iyi hissediyorum
2 kere denedim gram kalmiyor
Gram kalmıyor derken?
niye tek zevk yemek mi
Hayır
O biraz zor gibi 😊