Güncellemeler
+1 yıl
Kulağımı yıkattım oh cillop gibi oldu. Dünyayı bambaşka duyuyorum şu an. Herkes yaptırmalı..
Ya valla bıktım kulak tıkacı kullanmama rağmen sağ kulağım sürekli tıkanıyo. Gene sağlık kabinine yıkatmaya gidicem galiba. Masraftan kıstıkça masraf çıkıyo. Duştan çıktım ve sağ kulağım tıkalı açılmıyo çıldırıcam napsam açılır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kulağınızı asla yıkatmayın. KBB doktoru size gliserin yazar günlük damla miktarını belirler. Kir yumuşayınca vakumlu cihazı ile kiri alır. Yılda bir gliserine doktor ölçüsünde devam edin kulağınız asla tıkanmaz bir daha.
gliserin yaptım daha önce hiçbir işe yaramadı. daha çok tıkandı. 10 gün kullandım iyice tıkandı kirler sertleşti acile gittim yıkanması gerek ama kbbden sıra alın dediler sıra bulamadım gittim sağlık kabininde yıkattım kurtuldum. kulak zarımın çevresinde birikiyo kulak kirleri. gliserin falan işe yaramıyo
Haklısınız bazı bünyeler de sık sık yaşanabiliyor. Geçmiş olsun şimdiden 🙏
hem neden asla dedin ki? kulak yıkatmak bazı insanlar için düzenli gerekli
Kulağını iki de bir yikatma
Üstüne yat illa çıkar
2 senede bir falan yıkıtıyorum. nasıl çıkcak acaba? bildiğin tıkandı ve duymuyodum
Bekle çıkar
Ben de se sık sık tıkaniyor
Kulak memesini deliğe bastırıp çekiyorum
Ya da kulağın arkasından deliğe yakın yere bastırıp cekiyom
Ama sen bekle biraz
Yav yok oyle de denedim baska turlu de denedim olmuyo. Ustune yatinca iyice tikaniyo hatta. Saglik kabinindeki kadin dedi. Kir iyice katilasmis zaten yikanmasi gerekiyo bazi kulaklar boyledir duzenli yikanir dedi. Anlamadan dinlemeden konusuyon ya. Duymuyodum etrafi neyi beklicem? Kulagim cinliyodu fabrika sesi gibi vucudumu duyuyodum
Tikac yerine pamuk koy üzerini vazelin ile kapat, doktor tavsiyesi
pamuk çıkıyo ya
Üzerine vazelin ike iyice kapat dedi, hem tikac mikrop üretiyor imiş
vazelinle nasıl kapatcam üstünü? vazelin pamuğa yapışır pamuğu alır götürür
Valla üzerini kapat komple dedi
Sanırım çok kullanacaksın
of bi de onla uğraş dur
Ne yapacaksın haklısın ama sağlık
mecbur yıkatıcam yarın
Geçmiş olsun
İnt bak belki çare bulursun
parmağımla baya zorladım şimdi açıldı ama sabah uyanıyorum tıkanık oluyo mesela. mecbur yıkatıcam
Sac kurutma mak. İle 30 40 cm uzaktan tutarak kurur
hiçbir işe yaramıyo o dediğin ya. kulak temizleme aleti mi alsam dedim de bu sefer bi zarar veririm falan
Kendin yapma
yapamam zaten
Ben yikatmam alışınca hep istiyormuş
yalan o ya. bazı bünyelerde 2 senede bir yıkatmak gerekiyo. duymuyodum. yıkatmayıp napcam? duymasan sen de yıkatırsın
Duymasam mecburen
yani işte resmen duymuyodum ve buna yıkatmaktan başka çare yok. ben de zaten tamamen tıkanmadan yıkatmam
Ne yapman gerektiğini ben sana söylerim görüşelim seninle hatırlat bana
İltihaplanmış olabilir. Bana olmuştu
sürekli oluyo bıktım ya
Doktora görünmekte fayda var
doktora sıra bulamıyorum ben genelde sağlık kabinine gider yıkatırım. damlalar bi işe yaramıyo. kulak temizleme cihazını kendim alsam dedim ama öyle de zarar veririm diye korkuyorum
Büyük hata. Kbb ye gitmen gerek
kbb damla yazıp yolluyo o damlalar daha çok tıkıyo. hiçbir işe yaramıyo. işitme kaybı yaşatcaklar bana ya
Nealakasi var dusdan sonra
su ya hani?
Karamel machiato iyi gelebilir, denedin mi
Temizlet kulagini
mecbur yarın gidip parayla temizletcem sinir oldum açılmıyo açılırdı genelde
Benimde iki yılda bir kapanır temizletirim
2 yıl değil daha kısa sürede tıkanıyo ya özellikle sağ kulak
Yapacak bir şey yok bazı bunyeler oyle