Ölüyorum galiba arkadaşlar, hakkınızı helal edin. 😔
Migren ağrısı nasıl geçer? 🌸

Ölüyorum galiba arkadaşlar, hakkınızı helal edin. 😔
Migren ağrısı nasıl geçer? 🌸
Bol bol su içilerek Migren ataklarının önüne geçilebilir. Aynı zamanda baş bölgesine soğuk uygulamalar da yapılmalıdır. Bunun yanı sıra baş ve şakak bölgelerine lavanta yağı da sürülebilir. Bu şekilde migren ağrıları hafifletilir.
Lavanta yağı vardı deniycem teşekkürler
Migren ağrısının en güzel tadavisi biberiye çayıdır
Teşekkürler
Teşekkürler
Rica ederim 🌸
O dediğim kürü 20 gün boyunca sabah ve akşam uygula 20 gün sonra migrenden eser kalmayacak
Cevap
11Cevap
Bol su içmek faydası olabilir. ve uyumak
Stresten uzak dur ve saçın nemli veya ıslak gezme uyuma ve sigara kullaniyorsan bırakmaya çaliş ya da azalt
Kullanmıyorum şu an biraz daha iyi teşekkür ederim
Elindeki telefona bakmayı bırak, bol bol su iç, uykunu düzene sok, en önemlisi yediğin içtiğin şeylere dikkat et
Uzun zamandır olmuyordu stres ve üzüntüden oldu sanırım, bir de saçlarım ıslaktı dün gece.
magnezyum ağırlık beslenmek ve tuzlu denize dalmak migren tedavisin de oldukça etkilidir.
Teşekkürler
@bizamaninmeleki Rica ederim. Geçmiş olsun
Bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Geçmiş olsun. Loş ortam iyi gelir. Bir de sessizlik.
Teşekkür ederim 😔
Benim kuzenimde vardı bu illet o yüzden bilirim az çok ne çektiğini. Ama sen hala KS desin biraz kenara koy gözlerini kapa dinlen. Umarım geçer.
Umarım çok sağolun.
Bilmukabele.
Maalesef beni de migren rahatsızlığım var. Sadece iki tane üst üste apranax alınca geçiyor. Tabii bunu sana tavsiye etmem
Geçmiş olsun😑 uyumaya çalış diyeceğimde baş ağrısından uyunmaz ilaç içebilirsin iyi gelir.
Telefondan uzak durmakla baslayabilirsin.
Serin karanlik odada uyumayi dene..
Teşekkür ederim, denerim.
Geçmiş olsun öncelikle. Spesifik bir tedavisi yok benim bildiğim
Amigren ilacın var mı
Amigren kullanıyordum ama bitti bayandır ağrımadı diye de almamıştım, eczane yakın alırım. Teşekkürler.
Ilık bir duş al canım
Saçlarım ıslak olunca daha çok ağrıyor 😔
Geçmiyordu o sanki..
Bol su tüket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar