Ne bileyim? Bu cilt sağlığı olabilir, göz sağlığı olabilir. Çevrenizin sizde önemsiz gördüğü bir sağlık probleminiz olabilir. Her neyse, sağlığınız için harcadığınız paraya acır mısınız?

Ne bileyim? Bu cilt sağlığı olabilir, göz sağlığı olabilir. Çevrenizin sizde önemsiz gördüğü bir sağlık probleminiz olabilir. Her neyse, sağlığınız için harcadığınız paraya acır mısınız?
Hayır acımıyorum. Sanırım son bir yılda korana yüzünden eşime 100 bin TL kadar harcadık, SSK olmasa 1 milyondan fazla harcamış olurduk. Eşimin sağlığı hayatı paradan daha değerli yeterki sağlıklı olsun yanımda olsun. Demem o ki sağlık ve hayat paradan değerli. Para kazanılır, fakat hayat geri alınmaz. Tedavisi olan bir sorun olduktan sonra paranın önemi yok, Rabbım her kese sağlık sıhhat versin.
amin
Sgk olduğu için pek harcamıyorum.
Şu sıralar sağlık sistemi çöktü bundan kaynaklı harcarsam üzülürüm.
Doktor bulunamıyor.
Tahliller, çekimler aylar sonraya veriliyor.
Bende diyorum neden randevu alamıyorum :D
Bana doktor 1 ay sonra gel dedi 45 gün sonraya Nefroloji Kliniğine randevu bulabildim.
Oda 30 saniye muayene.
Doğru tahlile, ultrasona gönderir.
Ultrason 3 ay sonraya randevu verir.
Ultrason çekilir doğru randevu almaya giderim aaaa bir bakarım doktor istifa etmiş. 😂
her şey yeniden başlar.
Sanırım organ yetmezliğinden boku bokuna öleceğim.
SGK ile çalışan özel hastaneler ne durumda? Parası neyse verelim de ölmeyelim. :/
Cevap
7Cevap
Ağız sağlığı için bayağı harcama yaptım. Paraya acımadım.
Acımam.
Evet, açıyorum.
Her şey çok pahalı. Hastaneye gidiyorum 500 liradan aşağı ödeme olmuyor. Verdiğim paraya acıyorum. Çünkü çok buluyorum.
Sağlık ama.
😕
Acımam da sağlığımı alamadığım halde harcıyorum ya bazen işte bu acı😕
Üzülme sen 🤍
🤍
Paraya her türlü acırım da eğer sağlık durumum çok kötü ise kıyarım paraya mecbur
hayır tabiki sağlıktan daha önemli hiçbir şey yok param canımdan kıymetli değil
Hayır asla açımam önemli olan sağlık para değil
hayır tabiki sağlık önemli ya para söz konusu olmaz genelde
hayır kesinlikle
Hayır acımam niye aciyayim
Acımış olsam morg kabinine çoktan girmiştim
Acırım kdkdkd Ben her giden paraya acırm
Hayır, sağlıktan önemli bir şey yok.
Hayır.
Mecburen harcıyoruz
ölmeyi tercih ederim
Acimam