Ben stres altindayken ya da panikledigimde fiziksel belirti göstermiyorum ama cok heyecan yapip yalan konusmaya ya da tutamayacağım sozler vermeye meyilli oluyorum.
Bu panik atak mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben stres altindayken ya da panikledigimde fiziksel belirti göstermiyorum ama cok heyecan yapip yalan konusmaya ya da tutamayacağım sozler vermeye meyilli oluyorum.
Bu panik atak mi?
Panik atak böyle birsey degil panik atakta korku en başta geliyor ve fiziksel özellikler baş gösteriyor nefes darlığı , çarpıntı , gogus agrisi bulantı , mide de hazımsızlık, baş dönmesi, kusma ben panik atak hastasıyım oyuzden biliyorum anlattıkların farklı birsey olabilir.
Bu bahsettiğiniz her şey algılarınızın sonucu ortaya çıkan fiziksel belirtiler. Bu sorunu yaşayanların hepsinin bilinçaltında panik atak dedikleri (aslında korku duygusu olan) şeyin onları etkilediğine inanması. Yani yaşadığı şeyin korku duygusu olduğunun farkına varırsan, o seni rahatsız eden bütün belirtilerden kurtulursun. Tabiki şuana hiç kimseden böyle bir şey duymuş olman mümkün değil çünkü ilaç sektörü diye bir şey var. Hani şu psikiyatristleri kontrol eden. Siz siz olun düşünmeye, sorgulamaya çok çok fazla vakit ayırın.
Cevap
2Cevap
Bende var geçirdiğim zaman hastanelik oluyorum
yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?