Soruyu düG0n yazmıyorsun sonra güncelle yapıyorsun çok kuru yemek yiyorsun demekki bol zebze ve lifli gıdalar tüket hergün kuru kayısı şeftali ye eğer evde isen şu an git bir kuru yemişciye taze satan bir yer olsun 150gr çekirdekli kara üzüm ve 100 gr leblibi al ye ve sakın evden çıkma 20 dk sonra tüm bağırsakları boşalacaktır basınçlı olur dikkat et evden çıkma sakın 45 dk felan
Bence yediğin şeylerle de alakalı olabilir. Kuru gıda türünü seçme genellikle sulu yemekler yemeye çalış bu bağırsak sitemine çok yardımcı olur ve iyi gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Meyve ve sebze tüketmelisin. lif içeren yiyecekler yani
Bu sıcakta 2 litre nedir ki çıkamazsın tabii 4 ya da 5 litreye çıkman gerekmekte
Soruyu düG0n yazmıyorsun sonra güncelle yapıyorsun çok kuru yemek yiyorsun demekki bol zebze ve lifli gıdalar tüket hergün kuru kayısı şeftali ye eğer evde isen şu an git bir kuru yemişciye taze satan bir yer olsun 150gr çekirdekli kara üzüm ve 100 gr leblibi al ye ve sakın evden çıkma 20 dk sonra tüm bağırsakları boşalacaktır basınçlı olur dikkat et evden çıkma sakın 45 dk felan
Olur aaabii👍👍👍
Bizzat denedim cünki ama taze olsun
Hee tamam
2 litre az geliyor demek ki sana, bende 3 içmeden çıkamıyorum artık vücudum daha çok istemeye başladı kilo aldıkça.
Terle atıyo olabilirsin belki daha çok iç bi dene bakalm
Onunsuyla alakası olacağını sanmiyorum sibdirecek bişey yok çünkü
bende günde 1 litre anca içtiğim halde ucunda kalıyor 10 dakkada bir çıkıyorum ya.//
Bence yediğin şeylerle de alakalı olabilir. Kuru gıda türünü seçme genellikle sulu yemekler yemeye çalış bu bağırsak sitemine çok yardımcı olur ve iyi gelir
Demek ki işeyene kadar çoktan terleyip atıyorsun o suyu
Bağırsak tembelliği vardır
Evet
Doktor a git
şişkinlik olmuyorsa sanırım çok terliyorsun
o zaman sindirim sistemini çalıştıracak şeyler ye
Cok terleyince vücut sıvıyı ter yoluyla atar
Terliyor musun
İdrar yollarınızı doktora baktırın
Büyük tuvalet galiba
Gaz sıkıntısı varsa olabilir