Başlıkta belirttiğim gibi çok çabuk yoruluyorum kalbim çok hızlı atıyor yani çarpıntı oluyor ve konuşurken bile yoruluyorum Daha önceden de vardı ama annemin ölümünden sonra daha çok hissetmeye başladım nefes alamıyorum nefes darlığı başlıyor sabah yataktan kalkarken ayak bileklerim ağrıyor ayaklarımın üstüne basamıyorum bu arada 26 yaşındayım ve 103 kiloyum 1.72 de boyum ama kilo olarak gösterdiğim 80 en fazla bir arkadaşım var benden kilolu o gayet iyi yürüyor kosabiliyor fakat ben iki adımda yorulup nefes alamıyorum ve çarpıntı başlıyor evde iş yaparken bile iki bişey kaldırayım yoruluyorum annemde kalp krizinden vefat etti 1 ay oldu öleli.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada tansiyon aletinde nabız 120 nin üzerine çıkabiliyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardiyoloji diye bir bölüm var duydun mu bilmiyorum ama bi git istersen
Gittim onada kardeşim fakat zaman aşımına uğradı raporlar ve şimdide randevu düşüremiyorum ne olacak bu durum bilmiyorum
Finalde kalp krizi geçireceksin ne olacağı yok ilaç kullanman gerekiyor
Randevu düşmüyor özelede güvenmiyorum adamı para için keser atarlar
Sanki devlette çok ilgileniyorlar o nasıl bir mantık
Para olmayınca
Allah rahmet eylesin. Biraz Spor yapsan yürüyüş mesela
Yürüyemiyorum yorulmayla bir çarpıntı başlıyor ve nabız 120 yi geçiyor
Tansiyon tam olarak kaç çıkıyor
Tansiyon 14,9 ve 100 üzeri nabız
Doktora gittin mi peki.
Gittim şöyle gittim iş için evrak yaptırmıştım akciğer röntgeninde kalp büyümesi var dedi doktor Mehmet akif gönderdi sonra biz oraya randevu düşüremeyip kanuniye gittik ve oda Mehmet akife yönlendirdi bende gitmedim bidaha
Git bence ihmal etme eşin bu durumu biliyor mu onada soylemelisin
Evli değilim bekarım
Anladım evde tek yaşamıyorsunuz değilmi evdekiler durumu anlat ki onlarda bilsin
3 kişiydik 2 kişi kaldık tek çocuğum kardeşim yok babamla ben varım sadece
Annemi de 49 yaşında kaybettim
Birazda psikolojik sanırım. Annenin vefatı sebebiyle
Tansiyon aleti bazen yanlış olcebiliyor bu dijital olanlardansa
Sanmam psikolojik olduğunu çünkü annem sagkende bu sıkıntıları yaşıyordum çalışmamı etkiliyordu biraz ama şimdi annemi kaybettim üzüntü var keder var yani psikolojiye sıra gelmiyor ara ara vurup gidiyo mesela çok ağladığım zaman sol tarafıma ağrı geliyor tansiyon aletininde yalan aticani sanmam çünkü bayılacakmış gibi oluyorum
Doktora gitsen ya tedavisine baksan
Babamda öyle diyor doktora gidicez böyle olmaz diyor ama randevu düşmüyor
Randevu alamazsan direk git doktora şöyle yardımcı olurlar.
Söyledim maalesef yardımcı olamıyorlar zaten annemide randevu düşürmediğimiz için kaybettik oda acile gidiyordu hep o serum bu ilaç derken adamlar tanı koymadan ilaç yazdı e annemde hepsini kullandı ve sonuç kalp krizini tetikledi yani bilmiyorum ülke nereye gidiyor sonumuz ne olacak hastane var doktor yok hepsi dışarı gidiyorlar
Aynen çok üzücü bir durum. Üniversite hastanesi var mı yaşadığın yerde
Esenyurt İstanbul'da oturuyorum sağımda esencan solumda devlet hastanesi var fakat ikisininde bir faydası Yok
İnanın bilemedin bana hastane adını mesaj olarak atarmisin
Necmi Kadıoğlu devlet hastanesi ve esencan hastanesi Google ye sorun çıkar
Anladım tamam
Öncelikle başınız sağolsun. Kilonuz çok fazla. En azından sağlıklı olmak için 30 kg kadar zayıflamalısınız. Tabi bu işin uzmanlarına danışarak zayıflayın.
Anneni kalp krizinden kaybettiğin için bence psikolojik oluşmuş ama yinede kardiyolojiye görün için rahat etsin
Yok psikolojik değil daha öncede de vardı hatta iş için evrak yaptırmıştım sağlık raporu için özel hastanede akciğer röntgeninde kalp büyümesi dedi doktor Mehmet Akif e gönderdi
Aaa geçmiş olsun o zaman meh. et akif çok güzel bi hastane orada ameliyat oldum detaylı bakıyorlar git git ihmal etme