Psikolojik yeme bozukluğumdan dolayı doktor paxera önerdi.. Herkes bu ilacın iştah açacağınj söylüyor ama şu an iştahsızım.. 5 gündür yarım kullanıyorum.. iştahım düzelir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar süre kullanıp bıraktın.. zor mu bıraktın?
Önemli bir işin arefesinde aşırı heycan ve stres.. 1.5 ay sonra evleneceğim ve yine olmayan iştahım kaçmaya başladı. Bende doktorun 5 ay önce verdiği ama kullanmadığım ilacı kullanayım dedim..
Anlattığına göre yeme bozukluğundan başka bi psikolojik sorunun yok iştah kaybının sebebi yan etkiler ne kadar ağır etkileri olsada düzenli kullanmaya devam et faydasını alıcaksın yan etkiler gecici paxera sırf kilo aldırıyor diye bırakmadan önce prozaca geçmiştim onunda etkisini görmeyince bıraktım ilaçları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlaca vücudun alışsın açar
Kullandın mı
Evet zamanında kullandim ama yeme bozuklugu için değil
Ne kadar süre kullandın? Zor mu bıraktın
Yanlış yere yazdın 😂
Evet ya sonradan farkettm
Askere gitmeden önce başladım ufak sıkıntılarım olduğunu düşünüyodum askerde kafama göre bıraktım
Çok kilo aldiriyor
Başladığında yan etkileri vurdu mu? ya da bıraktığında
Olmazmi ya yan etkiler
Özellikle ilk 2 hafta
Ben bir şey yemek istemiyorum ve halsizim.. midem kabul etmiyor bişeyi
Yan etkisini yasiyosun işte sabret psikolojik olarak başka yaşadığın etki ne
Geceleri canlı rüya görüyomusun gerçek gibi saçma
Önemli bir işin arefesinde aşırı heycan ve stres.. 1.5 ay sonra evleneceğim ve yine olmayan iştahım kaçmaya başladı. Bende doktorun 5 ay önce verdiği ama kullanmadığım ilacı kullanayım dedim..
Yani aşırı stres ve heycanda kusuyorum. Sıkıntım bu
Yan etki süresi geçsin rahatladigini hissedikcesin 5 aylık ilacımı kullandin kafana göre
Anlamadın galiba.. 5 ay önce yazmıştı ama kendimi iyi hissettiğim için kullanmaya başlamamıştım.
Anladim şu an kullanmaya başladığından doktorun haberi var mı
Doktorum zaten kendisi yazdı bu ilacı
Anlattığına göre yeme bozukluğundan başka bi psikolojik sorunun yok iştah kaybının sebebi yan etkiler ne kadar ağır etkileri olsada düzenli kullanmaya devam et faydasını alıcaksın yan etkiler gecici paxera sırf kilo aldırıyor diye bırakmadan önce prozaca geçmiştim onunda etkisini görmeyince bıraktım ilaçları
İşte 1.5 aya kadar evleniyorum o zamana kadar rahatlar mı kafam iştahım düzelir mi acaba? İyice panik oldum
Hayırlı olsun ilk olarak 1.5 ayda ilacdan tedavi alınmaz ama yan etkiler yok olur ufalda olsa belli eder kendini ilacın etkisi
1.5 ay hiç kısa bir süre değil ama 😔 Hiç başlamasa mıydım
Başlamışsın artık boş ver takma