7 sene önce ortaokulda kanlı para oynuyordum arkadaşlarımla her gün elim Baya kanıyordu bazen Baya derin kanıyordu o zamanlar elime 900 1000 kez para ile vurulmuştur baya oynuyordum el kanattımda elim kanadıda aradan 7 sene geçti ve elimde kanama falan hiçbir sıkıntı yok şu an doktora gitmelimiyim gitsem bile ne için aradan 7 sene geçmiş gitsem doktora ne diycem ve şu an kanama falan yok ellerim normal sizce gitmelimiyim 7 sene geçmiş Ama ne olur ne olmaz diye yoksa gitmeme falan gerek yokmu 7 sene geçmiş gitmem aşırı saçmamı olur siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Git tabi yurt dışına falan git demeseler bari
Kabul ediyorum o zaman çocuktum yaptım bir hata ama aradan 7 sene geçti sizce doktora gitmelimiyim 7 sene geçtiği halde yoksa gerek yokmu birde şu an kanama falan yok gitsem doktora ne diycem
Senin beynini kuşa taksak güzel kardeşim. 3 sn yaşamaz. Dersini öpüm öpüm öpeyim.
Kabul ediyorum o zaman çocuktum yaptım bir hata ama aradan 7 sene geçti sizce doktora gitmelimiyim 7 sene geçtiği halde yoksa gerek yokmu
7 yıl sonra aklına gelip dert etmen beyinsizlik canım benim.
Şu an kanama falan yok gitsem doktora ne diycem size gitmelimiyim? Doktora peki
Nörolojiye git. Doktora bunları anlat. Seni hemen tedavi edecektir. AMa bak unutma nöroloji bölümü
ya ondan değil beynimde bir sıkıntı yok siteden bazı kişiler doktora git demiş benimde kafam karıştı gidiyimmi gitmiyimmi diye şu an kanama yokda ben ödem olur diye korkuyorum aradan 7 sene geçmiş zaten sizce el doktoruna gitmelimiyim yoksa gerek yokmu insan gibi cevap verir misiniz
İçin rahat edecekse git
Kabul ediyorum o zaman çocuktum yaptım bir hata ama aradan 7 sene geçti sizce doktora gitmelimiyim 7 sene geçtiği halde yoksa gerek yokmu birde şu an kanama falan yok gitsem doktora ne diycem
Tm anladık 7 sene geçmiş
Kabul ediyorum o zaman çocuktum yaptım bir hata ama aradan 7 sene geçti sizce doktora gitmelimiyim 7 sene geçtiği halde yoksa gerek yokmu
Kanlı para mı o ne sacmalik
Kabul ediyorum o zaman çocuktum parayı ele atıyorsun çok atınca kanıyor yaptım bir hata ama aradan 7 sene geçti sizce doktora gitmelimiyim 7 sene geçtiği halde yoksa gerek yokmu
Git yani sana ne zararı olacak elin iyi görünmüyor
Şu an kanama falan yok gitsem doktora ne diycem size gitmelimiyim? Doktora peki
Git göster deme kanlı para oynadim sebebini ögren
biri sitede bana beyin doktoruna git demiş elim bence normal duruyor gitmeme gerek yok gibi 900 dönemde yalan en fazla 50 kez vurmuşlardır kanlı parada elime bence gitmeme gerek yok gibi ya
Şu an kanama yok ve aradan 7 sene geçmiş neden gitmeliyim ki?
Elinin durumu için git dedim kanlı para oynadin diye git demedim
Elimin durumunda ne varki siz elim kanlı parada kanadıgı içinmi git dediniz yoksa başka bir şey içinmi elimin durumunda ne varki
Elin sence normal mi
sence normal degilmi normal değil derken erkek eli gibimi duruyor?
Kanlı duruyor
Ne ictin en son
ya neden niye dalga geçiyorsunuz aradan 7 sene geçti ve şu an elimde kanama falan yok sizce doktora gitmelimiyim yoksa gerek yokmu
ya arkadasim yaninda olsam kalkar giderdim haaaaa
Ya neden herkes bana böyle davranıyor şu an ağlayarak yazıyorum niye cevap vermiyon sizce doktora gitmelimiyim peki elim kanmişti baya o zamanlar lütfen cevap verin çok. Kırıyor bu sitedekiler beni
GITME
bir şey olmaz gitmene gerek yok bence