Sağlık Sinovac mı turkovac mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hangisini tercih edersiniz neden Sinovac Turkovac Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sinovac mı turkovac mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Sinovac 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden u Barış_LonelyForever +1 yıl Daha iyi ve oldum çünkü
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben vurulmuyorum.2 aşı vuruldum bi etkisini göremedim. kim bilir ne yan etkileri var. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sino olurum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Boavistaa +1 yıl Daha iyi Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı. Biontech oldum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İnaktiflerden tercihin ne Yorumla Soran +1 yıl Olurdu Yorumla Drakula3584 +1 yıl İlk iki doz Sinovac oldum onu derim. Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Sağlık konusunda 663 cevap paylaştı. Turko 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha mı iyi sence Yorumla deadalus +1 yıl Daha iyi olduğunu sanmıyorum ama daha kötü olduğunu da sanmıyorum Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sinovac vurdurdum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Daha mı iyi sence Yorumla AlpayG +1 yıl Bence en güvenilir olan o Yorumla Soran +1 yıl Biontec nasıl sence Yorumla AlpayG +1 yıl Almanlar bizi sevmez düşünmez de hayır gelmez Yorumla Soran +1 yıl Çinde hastalığı yaydı Yorumla AlpayG +1 yıl Bizle sıkıntıları yok ama ayrıca Çin gerçekten yaymış olsaydı çok farklı olurdu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sinovac
Neden
Daha iyi ve oldum çünkü
ben vurulmuyorum.2 aşı vuruldum bi etkisini göremedim. kim bilir ne yan etkileri var.
Sino olurum
Neden
Daha iyi
2 sini de tercih etmiyorum
Biontech oldum.
İnaktiflerden tercihin ne
Olurdu
İlk iki doz Sinovac oldum onu derim.
Turko
Daha mı iyi sence
Daha iyi olduğunu sanmıyorum ama daha kötü olduğunu da sanmıyorum
Sinovac vurdurdum