Güncellemeler
+1 yıl
Vurma olmadı bi şekilde sadece tuttum ben hiç bi şekilde vurma yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
HIV kan yolu ile bulaşır ancak arkadaşın hiv taşıyıcısı ise hertürlü risk var demektir. Bunun için bir uzman görüşü almalısın. Doktora görünmelisin. Ayrıca HIV taşıyan bir insan ile yakın temas her zaman risk demektir.
Pozitif yaşamla konuştum BÖyle bi bulaş olmaz dedi
Zaten çocuğun hiç cinsel ilişkisi olmamış
Evet olmaz. Ama arkadaşının o kavga esnasında bir yeri kanadı mı? Bunlarda önemli faktörler. O an burnu kanar eliyle burnunu siler o tırnağı sana girer felan biraz zor ama imkansız değil. Kediler normalde tırmalayarak kuduz mikrobu bulaştırmaz. Ancak kedi tırmaladığı zaman doktor sana aşıyı yine yapar. Eğer kediyi takip edemiyorsan.
Eeeee o zaman HIV neden bulaşır mı diye soruyorsun? Ben zannettim adam kesin HIV taşıyıcı.
Senin dediğin yolda yürürken duvara çarptım HIV bulaşır mı demek gibi bir şey
Ya yok sadece karşı çocuğun tişörtünü yırttı bu bide benim HIV fobim var bunda herhalde kolumı sonra peçeteyle sildim kan yoktu yanş
Hayır HIV çok yaygın bir hastalık değil zaten. Bu şekilde bulaş olması Loto’yu tutturma ihtimalinden bile düşük.
Ben çok kuruyorum herhalde
Evet psikiyatriye görünmelisin. Çünkü anksiyete var sende. İlerlemeden hallet derim
Yazışmalardan anladın mı
Evet
İlla piskolog şart mı misal tek bunda böyle değilim bişey olduysa her zaman en kötüsünü düşünürüm
Biliyorum öyle olduğunu. O yüzden psikiyatriye git dedim
Arkadaşın köpek mi?
Ne alaka