Sağlık Ganital bölge lazer hakkında bilgisi olan var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 bacak falan yaptimda tüm vücuda geçen Paket açtım ama. nasıl oluyor peki bunun hakkında bilgisi olan var mı 😂jsjsjs utaniyomda açıkçası birazcık bacaklarımı nasıl açacam hahah aslında etrafına atış atıldı bacak yapılırken havlu falan koyuyormu? Ganital bölge lazer hakkında bilgisi olan var? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oznzanzan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet çıplak oluyorsun daha önce hiç yaptırmadın sanırım 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bikini yaptırdım biliyom. ciplak olduğunda Yorumla Soran +1 yıl Sordum genede Yorumla Oznzanzan +1 yıl Utanır mısın ki Yorumla Soran +1 yıl Utanmiyorumda kız dokunuyor eliyle ozamn utanırım işte🙄tuhaf Yorumla Oznzanzan +1 yıl Yani evet dokunur hatta bazıları taciz ediyormuş Yorumla Soran +1 yıl 🙄yok be bnimki çok iyi Yorumla Oznzanzan +1 yıl Ne bileyim görünce dayanamaz falan 😁 Yorumla Soran +1 yıl Vala o lazer makinesini gözüne tutarım çıkarırım o gozlerini Yorumla Oznzanzan +1 yıl Hımm evli misin bekar mı Yorumla Soran +1 yıl Bekar Yorumla Oznzanzan +1 yıl Sanırım ondan dolayı utanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yok bekizin beyinden utunacam Yorumla Oznzanzan +1 yıl Yine de dokunur vs bir de şekil olarak kötü olunca kızlar utanıyor genelde Yorumla Soran +1 yıl Bakalım 🙂 Yorumla Oznzanzan +1 yıl Olur bakalım haha Yorumla Soran +1 yıl 😂hihi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hakiakten, tamamen yapılıyorsa o zaman üzerinizde bişi kalmaz. Hiç böyle düşünmemiştim 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Kalmıyor zaten bacak yaptım. kadin iç camasimi bile cekistiriyordu bizi fomaltmasa iyi vala😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha yıkıldım, demek tammen çıplak oluyorsunuz vay be bilmiyordum Yorumla Soran +1 yıl Ciplagiz maalesef göbeğimi falan karın bölgesi yaparken çıkarıyorsun iç camasiri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vay be karşıdaki kadın etkileniyor mu acaba :D hic düşünmemiştim bu durumu Yorumla Soran +1 yıl Yok be neyden etkilenecek😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ondada var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onda da var da :D ne bileyim dişi bir varlık, çırılçıplak belki hosuna gider izlemek :D Yorumla Soran +1 yıl 😂vala bilmiyom bn alıştım kıza çok iyi biri bakalım gidecez gene😂😊bide dokunuyor ya o zor işte biraz 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Domaltmasa deyince🙈Türlü türlü keyifli seyler geldi aklima.Etkilenmemek mümkün değil ya😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim 😂😂iptalde edeme artık giti ödemeyi yaptım😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O anı hayal edince krize girdim😅😅😅İster istemez keyif alir insan😅Yaptiracaksiniz artik etkilenmemeye bakın Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂jajajsjjs alırım onu altıma kendi bilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaha harika😅🙈O almasın da 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Gidince anlatırım sana😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merakla beklicem😅🙈Domaltip domaltmadigini duymak isterim ahaha🙈 Yorumla Soran +1 yıl Mal kskssjsjjsjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahah😅😅😅🙈 Yorumla Soran +1 yıl 🤫💋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gittin mi yoksa, tatlı mı geçtiğini anliyorum bu öpücükten? :))) Yorumla Soran +1 yıl Güzel geçti ya biseyde olmadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa gittin geldin mi? :D harika sevindim senin adına. domaltma olmadı dimi :)) Yorumla Soran +1 yıl Yok 😂😁 domatmadi bide havlu koyuyorgaribim. 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aaa ortasını kapattı mı? :D güzel olmus. etkilendin mi ortamdan? cıplaksın sonucta :D Yorumla Soran +1 yıl Yok etkilenmedim orası ayrı açıyor ayy😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ıslansan bile görülmezdi havlu varmıs.aaaa kızardı mı? Yorumla Soran +1 yıl Evet kızardı 😂geçti biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kremle ışıl ışıl :D Yorumla Soran +1 yıl 🤪yağ sürdük pırıl pril😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet çıplak oluyorsun daha önce hiç yaptırmadın sanırım
Bikini yaptırdım biliyom. ciplak olduğunda
Sordum genede
Utanır mısın ki
Utanmiyorumda kız dokunuyor eliyle ozamn utanırım işte🙄tuhaf
Yani evet dokunur hatta bazıları taciz ediyormuş
🙄yok be bnimki çok iyi
Ne bileyim görünce dayanamaz falan 😁
Vala o lazer makinesini gözüne tutarım çıkarırım o gozlerini
Hımm evli misin bekar mı
Bekar
Sanırım ondan dolayı utanıyorsun
Yok bekizin beyinden utunacam
Yine de dokunur vs bir de şekil olarak kötü olunca kızlar utanıyor genelde
Bakalım 🙂
Olur bakalım haha
😂hihi
Hakiakten, tamamen yapılıyorsa o zaman üzerinizde bişi kalmaz. Hiç böyle düşünmemiştim
Kalmıyor zaten bacak yaptım. kadin iç camasimi bile cekistiriyordu bizi fomaltmasa iyi vala😂😂😂😂
Ahaha yıkıldım, demek tammen çıplak oluyorsunuz vay be bilmiyordum
Ciplagiz maalesef göbeğimi falan karın bölgesi yaparken çıkarıyorsun iç camasiri
Vay be karşıdaki kadın etkileniyor mu acaba :D hic düşünmemiştim bu durumu
Yok be neyden etkilenecek😂😂
Ondada var
Onda da var da :D ne bileyim dişi bir varlık, çırılçıplak belki hosuna gider izlemek :D
😂vala bilmiyom bn alıştım kıza çok iyi biri bakalım gidecez gene😂😊bide dokunuyor ya o zor işte biraz 🙄
Domaltmasa deyince🙈
Türlü türlü keyifli seyler geldi aklima.
Etkilenmemek mümkün değil ya😅
Ne bilim 😂😂iptalde edeme artık giti ödemeyi yaptım😂
O anı hayal edince krize girdim😅😅😅
İster istemez keyif alir insan😅
Yaptiracaksiniz artik etkilenmemeye bakın
😂😂😂jajajsjjs alırım onu altıma kendi bilir
Ahaha harika😅🙈
O almasın da 🙈
Gidince anlatırım sana😂😂😂😂
Merakla beklicem😅🙈
Domaltip domaltmadigini duymak isterim ahaha🙈
Mal kskssjsjjsjsjsj
Ahah😅😅😅🙈
🤫💋
Gittin mi yoksa, tatlı mı geçtiğini anliyorum bu öpücükten? :)))
Güzel geçti ya biseyde olmadi
Aa gittin geldin mi? :D harika sevindim senin adına. domaltma olmadı dimi :))
Yok 😂😁 domatmadi bide havlu koyuyorgaribim. 😂
aaa ortasını kapattı mı? :D güzel olmus. etkilendin mi ortamdan? cıplaksın sonucta :D
Yok etkilenmedim orası ayrı açıyor ayy😑
ıslansan bile görülmezdi havlu varmıs.
aaaa kızardı mı?
Evet kızardı 😂geçti biraz
kremle ışıl ışıl :D
🤪yağ sürdük pırıl pril😂