Bunları içerek karaciğer yağlanmasından kurtulmasın. Tek çare yaşam tarzını değiştir, yağlı, hamur işi yeme. Egzersiz yap yürüyüş yap yani aktif ol. Zamanla yağlardan kurtulursun zaten.
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iki farklı soru. Sirkeli suyla karaciger yaglanmasindan kurtulmak gibi bi iddiam yok. Dediklerinin hepsini yapiyorum faydasi yok sadece su ve kas eritiyorum. Teşekkürler
Egzersiz elimden geldikce yapiyorum. Belimde fıtık oldugu icin çokta bi secenegim yok. Yuruyus yapiyorum ip atliyorum dans ediyorum çokça ama yok her yerim inceldi gobek 9 aylik duruyor
Göbek yağı şeker den oluyor genelde yani basit karbonhidrati kes belin o zaman incelir. Yaptığın aktiviteler çok iyi devam et. Bide sırf göbek için limonlu maydanoz suyu iç Saraçoğlunun tavsiyesi.
Valla inanilmaz ama hiç şeker düşkünü degilim. Eksiyi daha cok severim limon mu cikolata mi desen limonu yerim. Hak etmiyorum bunlari millet nutellaya daliyor dal gibi ben meyve yesem kilo alıyorum psikolojim bozuldu artik. Karacigerden şupheleniyorum orada bi rahatsizlik var yedigimi yag yapiyor onu bi tamir etmem gerekiyor. Baktirmiştim ama bisey yok demislerdi ama devlet hastanesi ne kadar guvenilir bilemem
Şeker derken bildiğimiz şekeri kast etmedim ki. Basit karbonhidrati yani hamur işleri meyve suları en başta ekmek ve bunun gibi yiyecekler. Bunlar bel çevresinde yağ yapıyor. Onun için söyledim.
Yemiyorum ki zaten yediğim tek hamur mamulleri tam bugday ekmegi gunde 2 dilim (55gr) bide ayda bi 100 gram tam bugday makarnası. Pirinc falan yok 7 aydir kokusunu unuttum
En İyi Cevaplar