Çocuğumu sütten kestikten sonra daha çok kilo aldım. Emzirme dönemi bittikten sonra niye daha hızlı kilo alınır?

Regl olduğum günden itibaren kilo almaya başladım. Kilo aldıkça ailem mobbing uyguladı bana. O zaman ki halime bakıyorum da çok da şişman değilmişim ama ben kendimi hep çok çirkin gördüm ailem yüzümden.

Aylık iğneler, hamilelik falan derken epey kilo aldım. Emzirme döneminde de çok kilo aldım.

Eltiler kilomla vuruyor beni. Eltiler bana emzirme döneminde daha çok kilo alınır dediler ama hemşire bir tanıdığım en güzel kilolar emzirme döneminde gider dedi. Neyse çocuğumu iki yıl emzirdim. Artık sütten kestim ve şimdi günden güne şişiyorum.

130 kiloyum. Ağlamak istiyorum. Bedenimi sevmiyorum. Ben sanırım kaybetmeye mahkumum. Hep yarın diyete başlayacağım diyorum, olmuyor.

Dışarı da çıkmıyorum. Utanıyorum vücudumdan. İnsanlarla tartışsam kilomdan vuruyorlar beni.

Yarın diyete başlayacağım. Artık zayıflamak istiyorum. Kendimi toplumdan soyutlamak istemiyorum. Arkadaşlar ne olur yardımcı olun. Motive edin beni

Çocuğumu sütten kestikten sonra daha çok kilo aldım. Emzirme dönemi bittikten sonra niye daha hızlı kilo alınır?