Gözlerime zarar veriyorum ne yapmalıyım?

Ortaokuldan beridir gözlerime zarar veriyorum. Mesela gözün iç kısmına elimle sertçe dokunuyor ve içteki beyaz sıvıyı çıkarmaktan haz alıyorum. Sonralarda da bu alışkanlığa dönüştü ve bunu saatlerce yapıyorum. Senelerdir yapıyorum. Gecesinde göz akım kıpkırmızı olup damarları belli oluncaya gözlerim yanıncaya kadar elimle temas edip gün içinde yapmıyorum. Sabah uyandığımda gözlerimi açamıyorum genelde çapaktan. Yalnızken yaptığım bir şey. Hatta bunu sürekli yaptığımdan dolayı sağ gözümün beyazlığında mor damarların izi kaldı aylardır geçmiyor. Kötü bir şey olduğunu biliyor ve kendime zarar veriyorum ama engel olamıyorum buna. Gece saatlerce aynaya bakıp bunu yaptıktan sonra ertesi gün yapmamaya söz veriyorum fakat en fazla birkaç gün sonra tekrardan başlıyor. Bunu yaşayan kimse de yok araştırdım adını koyamadım. Yıllardır bırakamadım ve kimse de bilmiyor. Gözlerim çok rahatsız bu yaptığımdan dolayı hem her gün yanıyor hem de göz kuruluğu kanlanma gibi hastalıklarda oluşturdu. Bu arada psikoloğa gitmemi önerebilirsiniz o konuda da sosyal fobi için ilaç kullanıyorum yeni bir ilaç kullanamam sanırım. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Lütfen yardımcı olun. Gerçekten kendime bile bile zarar vermeye son vermek istiyorum tekrarlamamasını istiyorum.

Gözlerime zarar veriyorum ne yapmalıyım?