En son çareyi kafayı kazıtmakta buldum bide biraz tuzlu deniz suyunda, bunu yaşayan var mı valla nerdeyse 9-10 senedir kafamda, hep kafada kazıtmak olmuyor ki, nasıl bir hastalık bu ya, deniz kenarında bi abinin dikkatini çekmiş, benim bu halim, anlattım ona, adam sadece :( böyle yaptı saçlarımı mahvetti lanet hastalık, doktorlara gittim, iyi şampuanları bile denedim yani bal sürdüm sirke, limon, sarmısak.. ne varsa, sanki normal su bile kötü etki ediyor, sizce bu geçer mi böyle çok egzamalı insan var artık bu egzama belası, düşman başına gibi stressizde hayat yok ki, egzama çaresi nedir sizce ilerde çaresi bulunur mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Egzamanın çözümü yok kral ömrün boyunca devam eder benim pederdede var gitmiyor he dene bişeyler ama çok zor
Valla ya delirdim aslında babam öldü onun üzüntüleride beni böyle yaptı.
Kanka o genle alakalı annende babanda olabilir ya da geni tabikide üzüntü stres acaip artırıyor başın sağolsun mekanı cennet olsun
Evet babamda pek yoktu ama annemde az var bişiler, stres mahvediyor, saol teşekkürler.
Neyse hayırlısı olsun gardaşım takma kafaya boş ver
onun cok etkili bir caresi var ama bir 900 lira gozden cikarman gerek
Heee dökmediğim para kalmadı bide 900 lira verecem kimmiş o akıllı bicirik
akilli bicirik derken?
Uzaklaş bu sorudan yeğen
Doktorlar iyi edemedi para almadı da sokaktaki akıllı (kendini akıllı sanan insana) insana 900 lira verecem hee öyle mi, ben hasta olsamda adama günahımı bile vermem çok günah sahibi olsamda, benim sorularıma bir daha yanaaşma, sana yanaşan çok olacak merak etme, umarım bir egzama olursun ki 900 900 900 harcarsın geçmez deli olursun, sen beni yaşadıklarımı yaşa altına sçrsn bir daha ayağa kalkamazsın türk kızı, benimle muhattap bile olma, duydun mu benim bu halere sokanda türk kızıdır, bide para istiyor düdük, aha böyle bi sallarım uçarsın camdan bacaksızseni.
Sokaktaki otobüscü herif beni babamı tanıyıp para bile almıyor sanaldaki 900 lira verecekmişim ki beni iyi edecekmiş sen 900 lirayı bana ver beni iyi olurum lahana turşusu, benimle dans edersin başın döner, savrulursun
İyilikmeleğidsfdsfdsfdsfdsfsdsd
Senin bu hayata bir iyiliğin bile yoktur o 900 lira kim istiyorsa onunda, yürüüüüü
niye havladin ya 900 lirayi ben istemedim ki urunun fiyati o
sana hastaliginla mutluluklar o zaman bu kafayla daha cok yaran olur kusura bakma
Saçıni haftada bir yağlayıp masaj yapıyor musun? Benim yakın arkadaşım öyle yapıyordu.
Onlarıda denedik olmadı
Öyle mi
Geçmiş olsun
Teşekkürler
🤗🤗
Bana yağlı egzama teşhisi konuldu bazı ilaçlar verdi azdıkça kullanıyorum geçiyor
Bende baya kullandım ilaçlar falan, bende kepek kabuk çok oluyor bazen hiç yok bazen az bazen çok oluyor.
saç egzaması geçmiyor ya :/