Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar lütfen yargılamadan soyleyın. Arkadasım büyü ile ilgil olabilir dedi sizin fikriniz nedir acaba alakası olabılır mi?
Güncellemeler
+1 yıl
İnternette baya baktım tarıf seklinde bu kurt türü insan vicudunda olmuyormuş hamam boceği ya da sinek larvasıymış gelerilerde gordugum fotolarla benım bahsettıgım şey aynı gorunuyor tamamen ama genede doktoruma sorucagım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yenur omega bej
Şaka bir yana diş fircandan da düşmüş olabilir ya da başka yerden
Diş fırcamı yeni aldım acıkcası iki gün önce sureklı değiştiririm fırcasında deforme gördüğüm gibi. Ben dışlerim isert fırcalayan bırıyım o yuzden yumusak olunca fırcalayamıyorum
Başka yerden düşme ihtimali de var öne doğru eğilirken saçından falan da düşmüş olabilir
Saclarım topluydu acıkcası ama umarım sacımdan dusmustur. Ama hayatımda hıc oyle bi kurt gormedım cok ınce sımdıyah ve kıvranıyordu cok igrenc ama oyle bı tur gormedim acıkcası
Ya ağızda olsa hissedersin bence
Hiç agrım yok yanı ne curuk var nede bişi daha 1 hafta once komple muayaneye gıttım hiç çürük cıkmadı yok yanı
O zaman ağızdan düşme ihtimali çok düşük sanki
Yani daha 1 hafta once curuk yoktu bi haftada direk olması olamaz herhalde cunk uben hergun dısımı fırcalarım bı agrı vs de yok delik felanda yok yanı damagımda vs iki saattir agzımı inceliyorum ama hiçbir şey yok
Yeşillik falan yedin mi fircalamadan önce salata ya da benzeri bir şey
Gözümün önünde kıvrandı bi saga bi sola atıp duruyordu kendını bi kurt can nasıl cekısıyorsa aynen oyleydı.
Oldu bitti ya pek de dert etme
Arada sırada uluyomu peki
Daha once bi kere daha oldu ama başka bır evdeydım bıraz eskı evdı tavandan dustugunu felan dusundum
Ozaman dans
Cidden hiç komık değil suanda kendimi cok kotu hissediyorum bu normal mi
Özür dilerim bi an komik sandım
Özrün kabul edildi. :)
Oleyy 🎉🥳
Aynı şeyi yaşıyorum dişimi fırçalarken bende fark ettim tarif ettiginiz gibi ve bende cok dikkat ederim daha dişimi fircalamadan 2. kez de fircamin dibinde gördüm nedenini ogrenebildiniz mi acaba
Kurt ne be yemek artığıdır o yok artıkk!
Bildiğin can cekişti kıvrıldı muslukta gercekten bende inanamıyorum ayın 29 unda diş doktorumun muayanesi var o zmaan sorucam ama bu gece gozume uyku gırmıyor
Bir pınardan felan su içtin mi
Şehirde yaşıyorum
burada pınar felan yok doğal ortam vs bulamam yanı.
Anladım bazen sulara sülük karışıp ağza yapılabilir kardeşm de olmuş sende siyah diyince o ihtimali göz önünde bulundurdum
Kurdu soyle tarıf edeyım uclu kalemler var ya onun gıbı aynı cok dıkkatlı baktım ama sadece dumduz sıyah bi saga bı sola cırbınıyordu 1 cm boyunda birşeydi uclu kalemın ucu var ya 1 cm kada kır aynı işte doğa ortamda asla goremıcegımız bı tür
Dülük gibi değil ya bildiğin ince 1 cm boyunda bırsey kıvranıyordu internetten baktım diş kurduna da benzemıyor
Bir diş dr. görünün ciddi bir durum
Diş kurdu, bir diş hekimine gitmenizi öneririm.
Diş kurtu aslında dentin dülbülüdür ve bu amarikan diş sağlıgı bırlıgı mıkroskobik ortamda ıncelediklerinde kurda benzertıklerınden dolayı oyle derler diş kurdu aslında kurt değildir
Mağarada mi yasiyon
Emin ol agız bakımı konusunda senden daha iyiyimdir canım. Lütfen sacma sapan yorumlar yapmayın adam akıllı burada dert anlatıyoruz
Köpek boku gibi kokuyor ağzın
Çok ilginç iğrenç iyyyy
Sen gel bide onu bana sor o nasıl bı duygu midem bulandı kendimden tiksindim adete ve hala iyi hissetmiyorum
İlk defa böyle bir şey duydum kurtun ne işi var senin ağzında dişlerde çürük var mı
Benım dişimde ömrüm boyunca sadece 2 kere curuk oldu oda gecen sene gebelikten kaynaklıydı. Asla curuk olmaz cok bakım yaparım her yonden
Beyaz kurt desen hadi parazit felan ağzından geldi dicen siyah kurt nasıl oluşmuş hayret
Daha oncedende olmuştu ama baska bır evdeydım tavandan dustugunu felan snmıstım 1 1 yıl kadar onceydı buda aynı sıyah ince 1 cm boyunda hiç böyle bir tür bilmiyorum internettende baktım yok yanı dişte oylr bir tür
Kurdu al bir doktora gözük bence atmadiysan eğer
Biraz baktım bi 5 sn kadar bu arada benım solucanlara fobim var o 5 sn bi sok gecırdım direk suyu actım agzımı suyla yıkadım odama gectım cok korktum acıkcası zaten foto ceksemde gorunmezdı emınım ben cıplak gozle bile secemedım kamera asla secemez.
Araştırılması lazım internet te onunla ilgili bir şey var mı veya doktora cik anlat durumu