Merhaba ürtiker kurdeşen oldum acildeki doktorlar anlamıyor bakıyorum MHRS den randevu yok yarın cildiye polikliniğine gitsem randevusuz acil hasta diye bakarlar mi

Merhaba ürtiker kurdeşen oldum acildeki doktorlar anlamıyor bakıyorum MHRS den randevu yok yarın cildiye polikliniğine gitsem randevusuz acil hasta diye bakarlar mi

Off ne kaşınıyordur şimdi, her cildiyeci bilmez profesöre gittim en son, Prednol adında sarı kutulu iğne var onu yazdır sağlık ocağından 1 hafta boyunca her gün ol birşeyin kalmaz. Geç kalırsan komple vücuduna yayılır acele ol
Daha önceden prednol kullandım 4 gün hemen geçirmişti
Kaç mg kullandınız
Geçmiş olsun bende yaşadım çok zor. Can sıkıntısından oluyor. Bişeye canın sıkılsın hemen kabarıyor. Sonra aniden geçiyor. Ben ne çektim 1 yıl şükür geçti
Ne kullandınız ne yaptınız
Benim her şeyi içime atmamdan oluyor 2defa geçirdim bu 3.
Aman dikkat et dudakta falan ya da yüzde gözde dilde şişme var mı
Yüzümde var ama dudağımda vs yok
İlerlemesin dikkat et tehlikeli bir hastalık
Cevap
13Cevap
Ilk baş acile, acildeki doktorda uzman cildiyeye sevk eder. Geçmiş olsun...
O acildekilere de seni acilden yönlendirsinler. Gerekirse sesini yükselt. Cidden adam gibi ilgilenmiyorlar. Ben de birkaç defa sorun yaşadım böyle. İnsanı sinirden öldürüyorlar. Geçmiş olsun
Direk acile git oradan yönlendirme alırsın. Geçmiş olsun ne zamandır böyle yeni bir besin tükettin mi?
Acile gittiğimde yönlendirmediler birkaç defa daha olmuştum stres üzüntü ve içime attığım için oluyorum böyle:) 2 gündür böyleyim
Çok geçmiş olsun
Ablamda da var
Ankaradaysanız doktor önerebilirim
Ankara 'da değilim ama nasıl atlattı ablanız
Ben de birkaç defa böyle oldum kortizon verdiler 4 güne geçmişti
Canım benim acile normal git. Kortizonlu serum verirler iyileşirsin
2 gündür acile gidiyorm hiçbir şey yapmadılar genelde 4 gün kortizonlu iğne vuruluyorum geçiyor bu sefer doktorlar bir şey yapmadı genelde cildiye daha iyi biliyor ben de gitmek istiyorum ama randevu falan sıkıntı oluyor
Geçmiş olsun sen acile git olmazsa onlar yönlendirir
2 gündür acile gidiyorm yönlendirmediler adamların umrumda değil ki
O zaman direk git önceden randevu alabiliyordun gün içinde orada. Şimdi yok sanırım
Bide yaşadıgın ilin başka hastahanesi varsa birde orada dene şansını
Sabah erken saatlerde git.
Umarım alırlar, geçmiş olsun
dal odaya o randevuyu zor alırsın hasta cıktıktan sonra direk dal göster böyle böyle de durumu anlat halden anlamazsa zaten onun yapaacağı mesleği s.. :D
Artık sanırım son çare o olacak ama inşallah alırlar
valla ben şöyle anlatayım hastaneler çok çok iyi diyorlarda göz muayenesine gittim tek tük hasta var ve ağzına ayıran doktorlar sanki kendi holdingiymiş gibi bir kafaada ilerlediği için iş yürümüyor sonrada bekleyin sabırlı olun diyorlar yok işte cok calısıyoruz isnanarlın kahrını çekiyoruz diyorlar yha göz doktorsun ne kadar zor bi işin olabilir ya işte cildiyecisin bu dalların bi zorluğu yok işinin ehliysen özenip kısa bir sürede halledebilrisin ama işte nasolas inasnlar bekler kafasında oldukları için paralarıda yattıkları için kolay
O ne hastalığı ya geçmiş olsun maymun çiçeği değil demi.
Ürtiker kurdeşen olarak geçiyor halk arasında
tabi git mutlaka.. bu ne boyle... cigere atip oldurme riski var alerjiy vs ise.. cok cok riskli
Bakabilirler git bakalım bir kötü olmuş geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Dostum acil bakmaz ki senin tek çaren özel bir hastane ama o da tahlil vs vs.
Ilac vermedimi
İlaçlarla geçmiyor iğne bile oldum o da fayda etmiyor bir iğne var onu da cildiye doktorları daha iyi biliyor 4 gün vurulunca geçiyor
Anladim sansini dene yarin bide alerji testi yaptir ama hemen yapilir mi bilmiyorum
Acile git ordan yönlendirme yaparlar
2 gündür gidiyorum acile hala sevk etmediler
Hahahaha
Bir an önce git lütfen
Acilde giriş yap
Geçmiş olsun bakarlar aksatma git
Sabahtan git randevu al 7 de falan
evet gidin, gelmeyen hasta yerine alırlar sizi..
Teşekkür ederim
Dermovate kremini bul sür. Hafifler
Kesinlikle bakarlar geçmiş olsun
İnşallah bakarlar inanın dayanılır gibi değil
Çok teşekkür ederim 😊
Git özele
AIDS olmuş mk
özele git
Bakarlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?