Sağlık Hangi yemek size diyeti unutturur? lovebooming Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Hangi yemek size diyeti unutturur? Bana kesinlikle makarna :D Hangi yemek size diyeti unutturur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YouAreMyCure08 Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ay süper soru, bana hangi yemek diyeti unutturur? Pizza ya da hamburger sanırım 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Pizza ve hamburger 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Diyet yapsaydım eğer makarna, patates kızartması sonra etli yemeler bana diyeti unutturabilirdi 0 0 Yorumla
Daffy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl 3 ayda 30 kilo verdim şu an Su orucuna başladım 22 saat oldu 15 kilo verince daha alev alacağım boyum 1.75, kızarmış tavuk, fish and chips, nugget 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Ben tuzsuz lor ile elma püresi karışımına bayılıyorum. 😊 0 0 Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Lahmacun, gerçi bunu diyet yapsam da yapmasam da haftada 1 yemem gerekiyor 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diyet miyet yapmıyorum yapmadım da hiç yiyip yiyip kilo almayanlardanım 😂 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 471 cevap paylaştı. Makarna pişirdigim zaman ya da kısır yaptığımda artık diyette falan olmuyorum 😂 0 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yemek değil de, kaymaklı künefe unutturur 🤣🙂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bütün yemekler 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sarma 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 349 cevap paylaştı. bana da 0 0 Yorumla
IʟᴏᴄᴀᴍᴇɴᴛᴇI Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl İskender 1 6 Yorumla mrwoo5 +1 yıl ayva göbeğin sebebi :D Yorumla IʟᴏᴄᴀᴍᴇɴᴛᴇI +1 yıl Hahaha Yorumla IʟᴏᴄᴀᴍᴇɴᴛᴇI +1 yıl Şimdi belli oldu sebebi Yorumla mrwoo5 +1 yıl tereyağını az koydur :D altındaki ekmeğe abanma fazla Yorumla IʟᴏᴄᴀᴍᴇɴᴛᴇI +1 yıl tamam öyle yapayım sağ ol önerin için Yorumla mrwoo5 +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ay süper soru, bana hangi yemek diyeti unutturur? Pizza ya da hamburger sanırım
Pizza ve hamburger
Diyet yapsaydım eğer makarna, patates kızartması sonra etli yemeler bana diyeti unutturabilirdi
3 ayda 30 kilo verdim şu an Su orucuna başladım 22 saat oldu 15 kilo verince daha alev alacağım boyum 1.75, kızarmış tavuk, fish and chips, nugget
Ben tuzsuz lor ile elma püresi karışımına bayılıyorum. 😊
Lahmacun, gerçi bunu diyet yapsam da yapmasam da haftada 1 yemem gerekiyor
Diyet miyet yapmıyorum yapmadım da hiç yiyip yiyip kilo almayanlardanım 😂
Makarna pişirdigim zaman ya da kısır yaptığımda artık diyette falan olmuyorum 😂
Kesinlikle makarnaa🤤 dünyanın en iyi yemegi
Diyet yapmayı unuttum ben.
Yemek değil de, kaymaklı künefe unutturur 🤣🙂
Hamburger patates kizartmasi cola
Bütün yemekler
Et Sote <3
Tavuk
Sarma