Takıntılı olduğum bir konu. Hatta çevrem sürekli abarttığımı söyler. Bu şekilde yaşamak evet zor ellerimi yıkamadan yemek yiyemem ya da bir şeyi yıkamadan yiyemem. Hayat gerçekten çok zor böyle.. pskolojik etkisi çok büyük ama yapacak bir şey yok midem kabul etmiyor alıştık artık :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok özen gösteririm. İnsanların ellerine dokunurken her zaman şüpheyle yanaşırım çünkü el pisliği çok iğrendiriyor beni. Toprak, çamur anlamında değil. Sümük, popo elleme kaşıma vs. 🤢
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
El yıkama konusunda takıntılı bir insanım. Gün içinde rahat 15 20 kez elimi yıkıyorum fazlası bile vardır. Özelikle yemek yaparken, sebze meyveye dokunmadan önce elimi mutlaka yıkarım yıkamayanın elinden hiçbir şey yemem.
10 Yorumla - +1 yıl00 Yorumla
Sağlık & Diyet konusunda 870 cevap paylaştı. Çok özen gösteriyorum, özellikle spor salonunda çok dikkat etmek gerekiyor.
02 YorumlaCok fazla özen gösteririm kaç defa yıkarım sayısı bellisiz😇😇
10 Yorumla- +1 yıl
Çok önem gösteririm. Zaten titiz birisiyim ama el hijyeni ayrı önemli benim için.
00 Yorumla - +1 yıl
Elimin temiz olmasına özen gösteririm. Ellerim kirli olduğunda asla rahat hissetmem.
00 Yorumla - +1 yıl
Takıntım , metrobüste bile tutunmadan giderim , elimi sürekli yıkar temiz tutarım
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 361 cevap paylaştı. Olabildiğince Çok Dikkat ederim Temizlik Önemli çünkü
00 Yorumlau
+1 yılMesleğimden gelen alışkanlık, son derece önem veriyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Çok önem veririm özellikle mastürbasyon. yaptıktan sonra iyice ve bol bol yıkarım
00 Yorumla - +1 yıl
Çok 24 saat elimi yıkayabilirim
00 Yorumla - +1 yıl
Günde 4 kere falan yıkarım.
00 Yorumla - +1 yıl
Günde 20 defa el yıkarım
00 Yorumla u
+1 yılÖnem gösteriyorum fazla
00 Yorumla- +1 yıl
Bakteri ve virüs katliamına karşiyim
00 Yorumla - +1 yıl
Bu konuda oldukça titizim.