Hastanenin kokusundan bile rahatsız olanlarımız varken bir de hastaneden çıkmayanlar olabiliyor.
Siz hangi taraftasınız?

Hastanenin kokusundan bile rahatsız olanlarımız varken bir de hastaneden çıkmayanlar olabiliyor.
Siz hangi taraftasınız?
Babamla alakalı durumlardan dolayı, ayrıca Dedemin vefat ettiği zamanlarda “bu hastaneden alalım, başka yere götürelim” dediğimde, dinlemediler beni, Dedem orada mikrop kaptı ve dayanamadı. Hastaneleri sevmiyorum ama mesleğimde bu. Kendim için gitmem, birilerini ziyarete gitmek bile bana işkence gibi geliyor. Kaldıramıyorum.
Hastaneden hoşlanmama durumu değil de gidip hastalık anlatmayı sevmiyorum. Aylarca, hatta yıllarca aynı dertten muzdarip olsam da son raddeye gelene kadar gidemiyorum. En son annemin zoruyla falan oluyor.
İşim düşmedikçe gitmeyi sevmem. Cidden sevemiyorum hastaneleri. Ne kokusu, ne ortamı... Allah orada çalışanların yardımcısı olsun.
Son zamanlarda yakınlarım sebebiyle çok gitmeye başladım onun harici işim düşmedikçe gitmemeye çalışıyorum.
Hastaneye birisini görmek için gitmeyi düşünüyorum son zamanlarda :D
Umarım sevgilim :D
Cevap
29Cevap
Mecbur gidiliyor.
Hiç sevmem ya ama ilgimizi çeken bir doktor varsa bilemem tabii😃
Bulduk bulduk rahat ol😃
Atıyorum 😃
@doctor-strange ilginizi çeken doktor oldu mu?
Haha oldu tabikiii
Allah göstermesin tabi ki eksikte etmesin. hastaneye çok gittim fakat hasta olarak şükür gitmedim. Bir dis telim icin disciye gittim. baska gitme gereği duymadim. ilac kesinlikle kullanmam yani yok nasil diyende olabilir fakat kullanmadim. yas oldu 29 nezaman ne olur bilemem...
Hiç sevmem, her gittiğimde kilomdan dolayı hep negatif söylemler. En son gastronomide kadın bana obezsin, kendine saygın olsa kilo almak yerine verirsin demişti. Hiç sevmiyorum hastaneleri
İşin içinden çıkılmaz durumlar haricinde gitmiyorum,7/8 yıl olmuştur. Tıpçılar en sevmediğim meslek grubunun başında gelir. Türkiyenin gündemini birkaç günde ben işgal etmek istemiyorum.
Elim ayağım titriyor. Kan tutuyor zaten serum da taktırınca direk baygınlık geçiriyorum. şu an hamile olduğum için sık sık mecburiyetten gidiyorum ama tahlil vermiyorum. sırf bunun için sakinleştirici ilaç aldım
Gözüm bozuk mesela göz doktoruna gitmeyi hiç sevmiyorum diye 7 sene gitmedim ciddi şeyler olduğunda gitmekten kaçıyorum
Çok mecbur kalmadıkça gitmem, şimdiki sağlık sisteminin ve sağlıkçıların çoğunun eline düştün mü sürekli gitmek zorunda kalırsın,
Hasap dondurulmuştu yeni açıldı heralde
İyidir sizden ne haber
Bakıyırum
Hastane kokusu bile beni hasta etmeye yetiyor. Mecbur kalmadıkça hastanenin önünden bile geçmiyorum..
Ben sağlık konularında biraz evhamliyim ondan vücudundaki en ufak şikâyeti kötü şeylere yorup hastaneye gitme ihtiyacı hissediyorum.
Hastanenin her türlüsü sıkıntı.
Ben çok kaldım.
Umarım kimsenin yolu oraya düşmez
Yıllar sonra ilk kez hastanede serum yerken bu soruyu görmem…Yani öyle mide bulantısı çektim ki 10 saat, hastaneye atın beni dedim
Kaçınıyorum, son 2 senedir sağlık problemleri yüzünden çoğu kez gidip geldim uzun süreli de kaldım bu sebeple hastane yüzü görmek istemiyorum.
12 senedir bir giderdim, Corona sağolsun, çıktığından beri aşı için gittik geldik abvermesin sevmem gerekte duymam
Abi nefret ediyom hastaneden ya kokusu midemi bulandırıyo Allah kimseyi düşürmesin gerçi ben hiç gitmem ama
Hiç kaçınmak bu konuda jet hızıyla giderim😃 pimpirikli biriyim çünkü.
Yatalak olma derecesine gelirsem belki giderim :d
Ben hastaneleri seviyom dkckdjxjd hastane aşığıyım ne olsa hastaneye giderim 😂😂😂
Sanane be
Alakası yok
Gitmekten nefret ediyorum ama sürekli gitmek zorundayım.
Kokusundan bile rahatsız olurum ama validem için belli aralıklarla gidiyoruz
Sevmiyorum kokusunu çok işim düşmedikce yani aşırı bir olayım olmadıkca gitmem
Mecbur kalmadığım sürece hastaneye gitmeyenlerdenim
Hastane ortamını sevmiyorum, hastane kokusu hoşuma gitmiyor.
Evet kokusundan rahatsız oluyorum ama gidebiliyorum arada mecburi olunca.
Coook onunden bile gecmem ama dis hastanelerini severim morfin bagimlisiyim 😂😂😂
Durduk yere kimse gitmez hastaneye mecburi durumlar hep gidiyoruz...
Mecbur kalmadıkça gitmek istemiyorum. Kokusunu hiç sevmem...
Evet. Hiç sevmiyorum
Bi bulaşınca daha çoksamıyorsun
eskiden kaçınırdım onun faturasını çok agır ödeyince artık hemen gidiyorum
Ben hastanede yaşıyorum bildiğin hayat herkes için adil değil
Kaç randevuya gitmedim sayısını unuttum
Nefret ediyorum fobim var resmen
Hasta olunca son raddeye kadar beklerim çok kötü olunca giderim çünkü korkuyorum hastaneden değil de doktorlar kötü davranıyor maalesef
Yok, eğer bir derdim varsa mutlaka giderim.
Hastanelerle ilgili bir problemim yok.
özel hastaneye gıderım sadece
Hayır hastaneyi ve kokusunu seviyorum
Allah düşürmesin
Hemen giderim canim cok tatlı kıyamam kendime
tam içinde oluyor sanırım
Gerektiğinde gidiyorum, başka yol yok
Kaçınırım mecbur kalmadıkça asla hastaneye gitmem
Ömrüm hastane de geçti zaten.
Hayatım refakatçi olarak geçti alıştım artık
Özelde çekinmem de devlette çekinirim
Diyetisyenim hastanede çalışıyorum