Kulak Zarı Tahrişi Nedir Yaşayan var mı?

Merhabalar , ben dün çok şiddetli kulak ağrısı ile uyandım. Sağ kulağımda ağrı vardı. Annem kulağıma küçükken de bazen zeytin yağı damlatırdı 2 -3 damla ve iyi gelirdi. Dün öğlen de sağ kulağıma zeytin yağı damlatti ve rahatladım. Belki diğerinde de vardır diye diğerine de damlattı ama hiçbir şey olmayan kulağımda ağırlık oluştu ve tıkandı. Akşama kadarda o tıkanıklık geçmedi belki kir yumuşadı onun Ağırlığı vat çıkmaya çalışıyor diye umursamadım. Fakat sol tarafta uzanamayacak kadar ağırlık oluştu ve ağrı başladı. Akşama doğru iken annem iki damla daha damlattı varsa bir şey çıksın diye ama kulağım daha kötü oldu. Asla bir şey duymuyorum çınlıyor ve deli gibi basınç var. Acile başvurdum. Doktor kulak zarında tahriş ve kulak yolunda kanama olmuş dedi. Kulak arkasında da enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve kulak damlası yazdı. En yakın tarihe de KBB randevusu aldım. Ama kulağım hala duymuyor. Hep böyle duymayacak miyim ya da bu durum geçici mi yaşayan varsa anlatsa çok sevinirim. Annem kendini çok suçluyor çünkü zeytinyağı uygulamadan önce böyle Bi sıkıntı yoktu. Okursanız ve bilginiz varsa bilgi verebilirseniz sevinirim 🙏

Kulak Zarı Tahrişi Nedir Yaşayan var mı?