Fazla kanamam oluyor maalesef. Adet olduğum zaman bitene kadar hep sızıntı oluyor tampon kullanmaya karar verdim kullanmış olanlar deneyimlerini benim ile paylaşabilir mi? Erkeklere görüşü kapatmıyorum belki kullanan kız arkadaşlarından bir şeyler biliyorlardır.
Not : kızlık mevzusunu katmayın rica ediyorum. bkireym merak etmeyin zaten ama kanamam çok kıyafetlerim batıyor her zaman evde olamıyorum dışarı çıkıyorum haliyle eski bir şey giyemiyorum..
Not : kızlık mevzusunu katmayın rica ediyorum. bkireym merak etmeyin zaten ama kanamam çok kıyafetlerim batıyor her zaman evde olamıyorum dışarı çıkıyorum haliyle eski bir şey giyemiyorum..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçmiş olsun. bilgim yok ama bence doktora gidebilirsiniz. sanırım düzelmiyor ama bilgi almak için
Evet düzelmiyor maalesef bu yüzden tampon kullanmak istiyorum. Ped sızıntı yapıyor
Eğer riski yoksa deneyebilirsiniz bence
Yok ama vajinaya yerleştirince ve kan dolunca 2 kat büyüyormuş bekaret bozuyor diyorlar bilmiyorum ama düzgün yerleştirilirse yırtmıyormuş bir zararı olmuyormuş açıkçası daha önce denemedim ama deneyeceğim sanırım
Umarım hiç bir şey olmaz. geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim çok tatlısın
Tampon kullan hatta ped iknicine minik bir bez bile koyabilirsin
Neden ertesi günü hapını düzenli kullanmıyorsun?
Ertesi gün hapı?
türkçesi doğum kontrol hapı, pardon 😬
Yalnız onun menaroji ile ne alakası var biliyorum ney anlama geldiğini alakası olmadığını belirttim
Adet dönemi ile alakası yok
Kullanırsan, adet olmuyorsun
Adet olmazsam çocuğum nasıl olucak
nasıl alakası yok, menaroji'de fazla kanama oluyor, eh önlemek için doğum kontrol hapı bence kötü bir fikir değil
Şu an çocuk istiyor musun ki?
istediğin zaman yine bırakırsın ve adetin yine başlar
Bilmiyorum dostum uzun süre kullanmak hormonlara zarar verir diye düşünüyorum
Tercih edeceğim bir yöntem değil
sen bilirsin, ama fazla kanama da iyi bir şey değil
Kanamada sorun yok kan gelmesinden şikayetçi değilim sadece kanın sızmasından şikayetçiyim aslında
1 saatte bir avuç kandan daha fazla gelmesi hiç normal değil biliyorum ama yine de adet olmamak benim için kötü yaniii
Doktora görün ihmal etme
Yalnız menaroji düzelmez. Kesin bir nedeni yok.
Tampon kullan istersen ama kızlığını bozar yani ben sana diyim eğer öyle şeylere önem veren birisiysen
Meteoroloji be alaka
Menaroji *
Hiç tavsiye etmem
Neden? Açıklar mısın?
Burada yazamam her şeyi
Uygun bir dille buradan yazabilirsin. Özele gelemem
Maalesef burada Özel Bilgi veremiyorum
Doktora göründün mü
Hayır