Devlet hastanesinde bağırsak ve mide filmi çekilecek tam 2023 Şubat 'a gün verdiler, biz de gülüp çıktık ve tabii ki özele geldik çektirdik direkt.
Bu ne rezalet arkadaşlar? Neden vergi ödüyoruz neden sigorta ödüyoruz biz o zaman?
Devlet hastanesinde bağırsak ve mide filmi çekilecek tam 2023 Şubat 'a gün verdiler, biz de gülüp çıktık ve tabii ki özele geldik çektirdik direkt.
Bu ne rezalet arkadaşlar? Neden vergi ödüyoruz neden sigorta ödüyoruz biz o zaman?
Araştırma hastanesine gittim durumum acil , doktor diyor gün vereyim MR A. Beyin boyun bide göz siniri için ilaçlı mr çekileceksin dedi uzun sürüyor diye hemen almıyorlar bilmem ne. Dedi seni yatıralım hastaneye sıra daha çabuk gelir beyin cerrahında yattım 3 gün anca sıra geldi felç oluyordum az kalsın direk tedaviye falan başlandı. Ya tedaviye cevap vermeseydim kim hesabını verecekti? Yazıklar olsun yatırdığımız sigorta parasına
Bazan gülüyorum sağlık sistemini iyileştirdiğini söylüyor lar. aslinda berbat ettiler. siz simdi 7 ay sonra gidince belkide hastasiniz o iyice vucuda yayilacak. yani mantiksiz bir tarihe atmalari da komik. kisaca öl gel diyorlar. birde bunu ateşleyen canımsın yaşlılar var. hepsi için demiyorum fakat geneli ayni. karni agrisa kendini yirtip muayene olmak için gereksiz randevu alip okadar insanin günahına giriyorlar. Bazan bende is yerimizde görüyorum uyarıyorum. Genelde dedikleri kontrol amaçlı oluyor. Yani bilinçsiz bir toplum var. gecmis olsun.
Gelde bunu eskiden hastane kuyrukları vardı şimdi yok diyen ampülcü yobazlara anlat 😂 eskiden kuyruk vardı ama işini bir kaç saate hallediyordun şimdi de kuyruk var tek fark evinde günlerce hatta aylarca sıra bekliyorsun, tabi randavu bulabilirsen.
canım hastaneler doktorlar artık yetersiz kalıyor bence biliyorum bizim için çok çabalayıp uğraşsalar da ellerinden başka bir şey gelmiyor maalesef şehri merak ettim neresi orası
Cevap
10Cevap
Ben de bir kere ultrason randevusu almıştım. Ertesi yıla vermişlerdi. Acil olduğu için gidip özelde çektirmiştim. Çok üzücü ya.
Sağlık sektörüne kaldıysa işimiz, öldük. Yaşamak için de para lazım olur oldu. Ancak hiçbir paranın kurtaramayacağı rahatsızlıklar da yok değil. Çok geçmiş olsun. Şansınız varsa özel hastanelere başvurun.
Sağlık sistemi tamamen çöktü. Ülkesinin binbir emekle yetiştirdiği doktorlarına giderseniz gidin diyebilen bir zihniyetten ne beklenir ki.. Ülkede şu an hangi sistem doğru düzgün işliyor? Ve daha da kötüsü bunu sorgulayabilen zihniyet var mı.. Sağlık, adalet, eğitim tamamen çökmüş vaziyette. Ülkenin kurumlarına güven sıfırın altına inmiş ve biz hala bomboş mevzuları tartışıyoruz.. Allah sonumuzu hayretsin..
evet çok sıra var devlette ama filmi hemen çekiyorlardı ya. akciger filmi çekildi mesela hemen o anda çektirebildim ben.
Sizi bilmem ben aldım İstanbul'da 20 güne 2 farklı randevum geldi. Hem de bayram olduğu için 20 gün sürdü , bir de eylem vardı...
Evet berbat gercekten beyin mr icin 3 ay bekliyeceksiniz dediler saka gibi
Aynı şekilde ben de öyleyim MR çekimi için 4.5 aya atılar
Buyuk 2023 hedefi dedikleri buymus megersem😂 reise film icin gun almislar 2023 e. 10 yildir bunu konusuyorlar
Abi matrix 4 için 13 yıl bekletmişti coen kardeşler. Film öyle ha diyince çekilmez
Eskiden hastanelerde sıra beklerdik diye bugünümüzü nimetten sayan dayılara anlat bunu
ülkemizde gelen ortadoğulu veya kuzeybatı asyalı göçmenlere sorucan
bu göçmenler yüzünden hastahanede bu kadar trafik var
geldikleri gibi gitmeyi de bilmiyorlar bunun acil çözüme kavuşması lazım artık kendi vatanımızda kendi vatandaşımız mağdur oluyor!!
maalesef ki öyle
daha çok göç geliyor 20 milyonu bulması tahmin ediliyor turkiyede göçmen sayısı
ohaaaa nerdennnndi o unutuum ben
ortadoğu dan ve asyadan gelen göç ile
😳 şipşak için özel iyi de buna da inanamadım. Umarım sonuçlar iyidir. Geçmiş olsun...
Ülkede bu kadar hasta olması korkutucu değil mi? Bu 5-6 ay sonraya gün vermeler sağlık sekterünün çöktüğünü gösteriyor
kesssinlikle ya ne demek 5-6 ay o zaman kadar kim öyle kim kala...
Uzun zamandır devlete gitmiyorum
erken değilmi 2024 verseydi
Tam olarak ne çektircek tin ve hangi hastane
Hangi il?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?