Sıfır beden olanların ben çok oburum demesini samimi buluyor musunuz? Benim bir arkadaşım var ve beli incecik, resmen sıfır beden. Kızı hiç ispatlı iştahlı yemek yerken görmedim ama çok obur olduğunu iddia ediyor. Resmen yalan.

Sıfır beden olanların ben çok oburum demesini samimi buluyor musunuz? Benim bir arkadaşım var ve beli incecik, resmen sıfır beden. Kızı hiç ispatlı iştahlı yemek yerken görmedim ama çok obur olduğunu iddia ediyor. Resmen yalan.

Çok nadir de olsa bazı insanlar var ki ne kadar yemek yeseler gram kilo alamazlar. Ben bu insanları Allah'ın sevgili kulu diyorum. Dünya da cenneti yaşamak diyorum. Düşünsene ne düşünüyorsan yiyebileceksin ve gram kilo almayacaksın. Oh ne güzel memleket 🤗 Ben kalp ve damar sağlığım için uzun yıllar sağlıklı yaşayabilmek için günde bir öğün yemek yiyeyim, arkadaş paso yemek yesin bumu adalet :) 135 kiloları gördüm. Resimdeki halim 85 kilo şu an ise 80 kiloyum günde sadece bir öğün yemek yiyerek bu hale geldim. Ama ultra sağlıklı beslendiğimi söyleyebilirim. Üstelik pandemide aşı vurdurmadığım gibi burnum bile akmadı. Yani bağışıklığım düşmedi.
Sallamasyonsa gerçekten sinie bozucu ama cidden çok yiyip kilo almayan insanlar var ama bunlar nadir sayıda. Sadece bu 'çok yiyip kilo almama' konusu bence çok klasikleşmiş gerçekten çok yiyen insan sayısı az. Bende zayifim 0 beden değilim ama işahlida değilim mesela. Aslinda her insana kılıf bulunuyor bende az yiyorum diye sanki bilerek ortamlarda az yiyiyorum gibi algılaniyorum bu çok sinirimi bozuyor mesela. Gerçekten fazla yiyemediğim için benim belli bir standardim var o kadar yiyorum. Keşke kimse kimseye karişmasa
Herkesin bu konuda yalan söylediğini düşünmüyorum çünkü bende yemek yiyip yiyip kilo alamayanlardanım. Ne kadar çok yersem yiyim en fazla 6-7 ayda 2-3 kilo alırım ya da almam. Yani çok yemek yediğimiz halde kilo alamamak bizim suçumuz değil. Arkadaşın çok oburluğunu görmediysen biraz nispet yapar gibi olmuş onun ki yalan söyleme ihtimali yüksek ama çoğu sıfır beden kişiler gerçekten obur.
bazı insanlar yiyip yiyip kilo almıyor. çok obur olabilir söylediği gibi ama kilo almıyor olabilir ya da yediklerini yakıyor olabilir. bazı insanlar çok yemeden içtikleri bi su ile bile göbekleri şişiyor kimi de ne kadar yese kilo almıyor. samimiyet ile alakası yok bence söylediğin şeyin. kimse size samimi olduğunu ispatlamak için böyle basit yalanlar söylemez :D
Cevap
86Cevap
Onlara diyom ki
Ağzuuun ortasına küreee yersin bah
Samimi bulmuyorum. ama fitness yapıyorlarsa ve dikkat ediyorlarsa olabilir
Allah aşkına zayıf olmak için aç kalınır mi? Yok yani öyle bir şey, nadiren insanlar zayıf kalmak adına açlık çekebilir ama aç kalarak sıfır beden olunmaz.
34 bedenim, gece de yerim gündüz de. İstediğimi yerim. Obur diyemem kendime ama beslenmeme dikkat etmem. Yapım böyle.
Bazı insanlar nasıl beslenirlerse beslensinler yapıları zayıftır ve kilo almazlar.
Bazıları da benim yediğim kadar yemek yemezler ama iri ve yapılı olurlar.
Yapısal bir durum...
Ve samimi buluyorum çünkü ben de beslenmeme dikkat etmememe rağmen zayıfım.
Var öyle bir tanıdığım. 41 kilo. Beraber yemek yedik. Bir avuç patates kızartması yedi sadece, sorsanız obur ama:D İnsanların oburluk anlayışı farklı olabiliyor mesela ona göre yemek yemekten haz almak oburluk, başkasına göre çok miktarda yemek, çok sık aralıklarla yemek, hızlı yemek, hamur işi ağırlıklı yemek olabilir. İnsanlarla iletişim kurmak inanılmaz zor çünkü aynı kelimelere farklı anlamlar yüklüyorlar. Onun dışında benim kız kardeşimde çok yer ama kilo almaz. Doğduğundan beri bağırsakları adam gibi çalışmamıştır ama onu kıskanamıyorum çünkü ne kadar acı çektiğine bizzat şahitlik ettim.
çok zayıf bi arkadaşım var ne zaman 3’lü gitsek cafe vs biz orta boy pizza söylüyoruz diğer arkadaşımla ayrı ayrı gömüyoruz bu mıymıyda alıyo bitiremiyo kırım mırım derken yemiyo 5 dk da doyuyo diyorum ki senin neden çubuk gibi olduğunu her defasında anlıyorum kızım yesene! aa ben çok yiyorum aslında demesi yok mu birde bir gün pataklıcam 🥺
yiyip kilo almiyor olabilir ya da ona gore kendi yeme aliskanligi oburmus gibi geliyor olabilir lutfen sifir bedenlerin oburum laflarina takilacaginiza kendi bogazinizi tutmak icin caba harcayin veya en basitinden ne onlara yorum yapin ne de bogazinizi tutun istediginiz gibi yiyin
@Aydin32ss dimi ya milletin kilosu oburlugu zayifligi bize dustu sanki
@Aydin32ss cok haklisin valla
Onur olmak benim için keşfedilmiş sabah kahvaltı 2 ekmek 8 yumurta öğlen 1 ekmek arası genelde peynir domates akşama doğru 4 gibi yani bütün ekmek arası tekrar genelde et ağırlıklı olur akşam canım çok isterse az makarna (1 tencere kadar) boyum 172 kilo 94 boynum Mike Tyson gibi :D
Birazcık nispet gibi bir şey oluyor, samimi değil. Sıfır bedenler zaten bir şey yemez :)
Senin neren sıfır beden pide gibi yanakların var
@Boavistaa az daha çabalasa poğaça yanak olacak sıfır beden olduğunu iddia ediyor, vücudunun gerisini tahmin etmek çokta zor değil 🤣
Bana samimi gelmiyor doğru olmadığını düşünüyorum hem olsalar bu şekilde olmaz
Evet çünkü gerçekten o rahatsızlık hissi yemek yedirmeye engel oluyor.
Yani orta kiloda bir kız yerken rahatsız hissetmiyorsa bu yüzden kiloludur.
Ama onlar sanki çok yemiş gibi hissettiği için öyle zayıf kalıyorlar
Yanı sıfır beden sayılırım ve oturup tek başıma büyük boy pizza yiyebiliyorum 🤷🏻♀️ ama kişiliğine göre değişiyor kimisi bunu farklı amaçlarla yapıyor kimisi cidden yiyor ama inandıramıyor 😅 ben artık demeyi bıraktım gören görüyor
Samimi şekilde söylediyse samimi bulurum tabii ki.✨
Ben de zayıfım, çok yiyorum ve ne kadar çok yesem de en fazla 1.5 ,2 kilo alırım yani ne var bunda garipsenecek, obur da değilim.
O arkadaşın da metabolizması hızlıdır.
belki de kız arkadaşının metabolizması hızlı olabilir yediklerini çabuk sindiriyordur bir de benim lisede bir kız arkadaşım vardı parmağıyla kendini kusturuyordu zayıflamak için ona benzer bir yöntem de izlemiş olabilir arkadaşın
Peki bu fotodaki kızlar sifir beden mi? Ben sifir bedenmin istahim hic yoktur ekmekde yemem ama ince ciliz bir seyim ns popom ne memem var bide bu kizlara bak en az 36 beden bunlar ve boylarida uzun masallah çok guzeller sifir beden pismanliktir
Obur olmak görmemiş gibi yemek değil ne istedi isen ayarında yemektir ve kendini geri tutmamak. Mesela canın dondurma istedi 1 lt alıp inek gibi gömülmek oburluk değil bildiğin ayılık. Gidip bir küçük alıp yemek oburluk
kesinlikle yalan. çok az yiyorlar o yüzden çok zayıflar zaten. Bazı bünyelerin metabolizmaları hızlı çalışıyor o yüzden hızlı yakıyorlar. Ama bir çok zayıf dikkat ediyor ve az yiyor
Sen kesin şişkosun 😂
@ıssızadam1903 bu yorumumda kendimle alakalı herhangi bir cümle kurmamışken yorumunu kişiselleştirip bana yönlendirmiş olmanız çok garip
güzel/yakışıklı olan birinin kendini çirkin olarak gördüğünü söylemesi güzelsin mk işte ne gerek var yersiz mütevaziliğe bu da o hesap yiyorum ama kilo almıyorum kafası
Hayır, zayıf olduğu aşikarken "çok kiloluyum ya" demelerini ilgi isteğine bağlıyorum. Çünkü bunun bence başka mantıklı bir açıklaması olamaz. Zayıfken nasıl obur olabilir bir insan? ☯
Benim arkadaşlar ve babam bana bok boğaz diyor. Kiminin bünyesel olabiliyo sonuçta kişilerin 7/24 yanında değiliz yiyip ictiginin takiplerini yapamıyoruz
Bünye meselesi bence bazi insanlar hızlı kilo alir yediği şeyler kilo yapar hemen. Bazısının ise metabolizmasi hızlıdır kilo tutmaz. Neden yalan olsun ki
Benim zayıf bir arkadaşım var okadar çok yiyor ki ama kız tatlı hiç sevmez tatlı yemiyor belki o yüzden kilo almıyordur bide bazı insanlar çok hareketli yese de yakıyor
Ya gerçekten kusura bakmayın ama ağızlarının üzerine ekmek tahtası ile vurasım geliyor.
Ayhh kankaağğ çokk kiloğ aldım yaağğ
Yazarken inirfen kriz geçirdim yeminle
Bilmiyorum ben 22 yaşına kadar aşırı zayıftım ama ayı gibi yerim hala yiyorum ama biraz kilo aldım. 58'den 78'e kadar çıktım şu sıralar 75'in hala zayıfım sayılır.
Ne farkeder? Milletin ne yediği ile ilgilenmek yerine siz de kendi kilonuza dikkat edin kıskanmaniza gerek kalmaz.
Kendi çapında obur olduğuna inananlar var, hemen hiç yemedikleri için yediklerini oburluk olarak görüp inanmışlar, bakış açısı işte. 😄
Çok yemiyorum ama yediğimde de kilo almıyorum 🤷♀️ ya bir de en üstteki kız görüşü kim, beni engellemiş de merak ettim kim olduğunu
Ben de senin gibi çabuk kilo almam, metabolizmam çok hızlı yani 😄 O ilk yorumu yazan da bir fenomen kız , neden engel atmış ki 😄
Aynı şeyler bende de olur ara sıra, boş ver 😄
Yemek yendiği halde kilo alamayan birçok insan var. Hatta biri bana ne kadar zayıfsın diyince mutlu olmayıp alınıyorum. Yüzüm düşüyor.
Bunların alayını dava edeceksin milise söyle o arkadaşını polise versin hem onun babası polis zaten neyse savcılıkta görüşürüz bababayss de
Kimisi hemen doyduğu için çok yediğini sandığından öyle diyor, kimisi de millete "vayy bak yiyip yiyip kilo almıyor" dedirtmek için sallıyor. Her halükarda saçmalık, bırak çok yemeyi adam gibi yemiyorlar bile.
Şöyle bir şey hepsi değil ama bazılarının kilo alamama gibi problemi var. Mesela benim :/ zor kilo alırım.
Bir arkadaşım var 45 kilo, ben çok yiyorum diyordu. Bir gün yemek yedik yarım porsiyon iskenderi bitiremedi, ben onunkini de yedim akskwkd
Onlar zaten bir tabak makarnayı veya bir avuç cipsi veya bir çikolata yemeyi oburluk olarak gördükleri için hep kendilerine obur derler.
onu bilmiyorum ama soru için seçtiğiniz görseldeki kızlar efsaneymiş gerçekten.. biraz şımarıklık bizim de hakkımız 🤪
olabilir ya benim bi arkadaşımda aşırı çikolata yer aynı ben ama o kilo almıyor ben kolay kilo alıyorum ama kolay veriyorum neyseki xd
Külliyen yalan.. incecik olanlar yemek yerken sırf yemis olmk icin yiyenler.. istahli yemk yiyip zayif olan kimseyi görmedim.
Ona öyle geliyor olabilir aslında. Oburum diyor diye illa diğer insanlarin standartlarinda obur olmak zorunda değil bence.
Obur olmak başka bir şey şimdi, yemeyi seviyorlardır.
Şişman olup obur olmayan insanlar da var mesela
Tabiki yalan ha şöyle bisey var onların mideleri küçük olduğu için küçük bi lokmada alsalar çok yemiş sanıyorlar
Yooo herkesin önünde aynı tabak oluyor hepsi 1 tabağı bitiremiyor ben 2 tabak yiyorum. Ablam 80 kilo üstü ben 50 şaşırıyorlar
@eniştegtnteşte 80 kiloluk ablandan daha mı çok yediğini iddia ediyorsun?
Evet
@eniştegtnteşte o daha da vahim.
Ben de çok yemek yerim ama fitimdir çünkü spor yapıyorum. O metabolizma bir yere kadar götürür insanı
Kızlarda durumu bilmiyorum ama ben bu durumdayım. Üstelik kilo almak için spora gidiyorum. 5 öğün yemek yiyorum anca.
Ben mesela her öğünde 4 tabak yemek yiyorum günde 1-2 somun ekmek yerim ama yedikçe sanki zayıflarım. Tartıda her geçen gün eksik çıkıyorum 😂
Kardeşim iştahlı olmasına rağmen çoook zayıf çocukken dr a gitmiştik metabolizması hızlı demişti yani doğrudur olabilir
Obur olupta zayıf olan çok insan var. hatga onlarda balık etli kızlara ozenirler kilo almaya calisirlar
Üniversitede bir arkadaşım böyle diyordu kızla yemek yedik bir gün 2 3 kasik yedi kalktı ekmekte yedim çok yedim diyor yediği ekmek bir parça jsjsjsjw
Buluyorum çünkü metabolizmalari çok hızlıdır bende hipertroidi olduğumda aynı şekilde yedikçe kilo veriyordum
evet kendimden biliyorum herkes doğru demese de yemesine rağmen almayanlar var (sıfır beden değilim zayıfım)
ya kişilik olarak yemek yemeyi seviyorsa öyle diyebilir kişiye bağlı bu
bazıları dikkat çekmek içinde diyor bunu
Dogru diyorlar benim de çöp gibi bir kiz arkadasim vardi bir oturuşta 2 donas dürüm yerdi yine kilo almazdi.
Yeri gelir doymak bilmeyiz yeri gelir atıştırır doyarız. Benim bi arkadaşım 6 öğün yiyor mesela ama çok zayıf. Kişiden kişiye de değişir.
Niye olamaz mıyız? Aç hissetmek normal ve kilolulardan daha çok da yiyor olabiliriz bu tamamen metabolizma ve tiroit ile alakalı.
Bence senden gizli yiyordur. Ama bazıları da var ki yer yer kilo almaz genetik de olabilir ben Su içsem yarıyor
Yalan dolandır onlar , obur olsalar o kadar yedikleri nereye gidiyor , bana da hiç samimi gelmiyor 😅😅
Yalan bence ben çok oburum mesela ama 0 beden değilim biraz hafif baliketli
Dalga geçmek maksadıyla diyorsa eğer samimi bulurum 😃
Bize göre yediğimiz yetiyo çünkü az diyorsunuz ama bize göre fazla yani
Yalnız onlar bilerek öyle demiyorlar anoreksiya olabilirler psikolojik bir hastalık
Obur değilim ama çok yediğimde de sorun olmuyor, ama çok yemem zaten
Kör olan birinin , ben gönül gözü ile görüyorum demesi gibi...
Bazı insanlar çok zayıf olurlar yedikçe yerler ama kilo almazlar
Bende öyleyim 50 kiloyum kolay kilo almam
@eniştegtnteşte çok iyi bir özellik bence
İncele bildikleri kadar incelsinler belki inceldiği yerden kopar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?