Sağlık Gözüm açık yeşil mi koyu yeşil mi? Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Renkli göz aslında bir hastalık mıdır Güncellemeler+1 yıl Güncel Gözüm açık yeşil mi koyu yeşil mi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Koyu yeşil 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gözün açık yeşil gibi ama koyu yeşil gibi de. Renkli gözlerim hastalık sebebinden dolayı olduğunu söylediklerini duymuştum. 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Orta yeşil ne açık ne de koyu benimki de ela mesela ağlayınca yeşil oluyor koyu yeşil oluyor tabi benim ki 1 1 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Benim renk de değişiyor anlamadm bişey Yorumla
limonlutart Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Renkli göz bir şeyin eksik olmasından kaynaklı bi nevi hastalık gibi ama benimde renkli. Yosun gibi 1 3 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Bakayım gözüne 👀 Yorumla limonlutart +1 yıl 👁 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Gördüm sağol 🫣 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bakıyorum bir açık gibi geliyor bir koyu gibi geliyor ahahah 😅 güzel göz ama. 1 1 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Teşekkür ederim ama anket gibi düşün bunu , bir karar vermen gerek ğalapsğzle Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Koyu yeşil, ve neden hastalık olsun? 1 7 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Bazı pigmentler eksik renkli gözlülerde Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Eee? hastalık olması için fonksiyon kaybı veya eksikliği olmalı ikisi de değil. Yorumla Miyaff1 +1 yıl Hastalık nüksedebilir. Multiple skleroz hastasıyım şu an sağlamım fonksiyon kaybım yok , hasta sayılmıyor muyum 😂 Yorumla AltınYaprakS +1 yıl O bariz hastalık mavi gözle ne alaka? Yorumla Miyaff1 +1 yıl Örneklendirdim ben ya niye üstüme geliyorsun siwçsşxşsşşw Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Saçma bir örnek olduğundan. Yorumla Miyaff1 +1 yıl Tamam abla kusura bakma saçma örneğimden dolayı isçwşdşdşa Yorumla
nicckyok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Koyu şeyil gibi 1 7 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Seni tanıyorum ben Yorumla nicckyok +1 yıl Nerden konuştuğumuzu hatırlamıyorum Yorumla Miyaff1 +1 yıl Güzel Yorumla nicckyok +1 yıl Güzel olan ne Yorumla Miyaff1 +1 yıl şu an yediğim karpuz Yorumla nicckyok +1 yıl Ne güzel, afiyet olsun Yorumla Miyaff1 +1 yıl Çatal al gel ben tek yaşıyorum çatalım yok , teşekkür ederim Yorumla
Dinar03Suçıkan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Yeşil 1 1 Yorumla Miyaff1 +1 yıl Koyu açık 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Koyu yeşil
Gözün açık yeşil gibi ama koyu yeşil gibi de. Renkli gözlerim hastalık sebebinden dolayı olduğunu söylediklerini duymuştum.
Orta yeşil ne açık ne de koyu benimki de ela mesela ağlayınca yeşil oluyor koyu yeşil oluyor tabi benim ki
Benim renk de değişiyor anlamadm bişey
Renkli göz bir şeyin eksik olmasından kaynaklı bi nevi hastalık gibi ama benimde renkli. Yosun gibi
Bakayım gözüne 👀
👁
Gördüm sağol 🫣
Bakıyorum bir açık gibi geliyor bir koyu gibi geliyor ahahah 😅 güzel göz ama.
Teşekkür ederim ama anket gibi düşün bunu , bir karar vermen gerek ğalapsğzle
Koyu yeşil, ve neden hastalık olsun?
Bazı pigmentler eksik renkli gözlülerde
Eee? hastalık olması için fonksiyon kaybı veya eksikliği olmalı ikisi de değil.
Hastalık nüksedebilir. Multiple skleroz hastasıyım şu an sağlamım fonksiyon kaybım yok , hasta sayılmıyor muyum 😂
O bariz hastalık mavi gözle ne alaka?
Örneklendirdim ben ya niye üstüme geliyorsun siwçsşxşsşşw
Saçma bir örnek olduğundan.
Tamam abla kusura bakma saçma örneğimden dolayı isçwşdşdşa
İkisinin ortası sdfşskdks
Koyu şeyil gibi
Seni tanıyorum ben
Nerden konuştuğumuzu hatırlamıyorum
Güzel
Güzel olan ne
şu an yediğim karpuz
Ne güzel, afiyet olsun